Quote:
Originally posted by aggeloydaki
axaxaxxaxa δεν ξέρω αν θα πω τον Δεσπότη Παναγιώτη αλλά είναι η φράση που χρησιμοπιεί συχνά ο γιατρός μου για να μου δείξει τι θα πάθω αν παραβώ τους κανόνες :smilegrin: κοίτα εύκολο δεν είναι τίποτα αλλά σε σχέση με αυτό που πόσταρε η πολίνα χτες...όλα τα άλλα φαίνονται πανευκολα :D πριν από 4 χρόνια πήγαινα φανατικά γυμναστήριο κάθε μέρα και έκανα διπλό πρόγραμμα αεροβική+κάτι άλλο και μετά έκανα και 45 λεπτάκια γρήγορο περπάτημα στον διάδρομο και σχετικά λίγες ασκήσεις σε όργανα,επομένως πιστεύω θα τα ψιλοκαταφέρω σχετικά εύκολα :thumbup: το καλό είναι ότι και πριν και μετά επέμβασης περπατάω αρκετά,απλά τώρα δεν έχω ακόμα τις δυνάμεις να κάνω τώρα ασκήσεις και μετά να βγω για μία ώρα περπάτημα,θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια από τον δρόμο :P
Εκτός από αυτά που σου λέει ο γιατρός, θα νιώσεις και μόνη σου πότε θα είσαι αρκετά δυνατή ώστε να προσθέτεις λίγο-λίγο πραγματάκια. Το περπάτημα ακόμα και μόνο του είναι σούπερ, πιστεύω πολύ σε αυτό με τα όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς, ωστόσο εμένα δεν μου είναι εύκολο γιατί μένω σε πολύ χάλια περιοχή και δεν είναι να περπατάς πολύ ώρα στους δρόμοι γυναίκα πράμα, δυστυχώς...