Επανέρχομαι δυναμικά μπας και μπω σε καμιά σειρά κ αρχίζω να χάνω πάλι.
87.4 σήμερα 26.12.2012
Επειδή κάνω μια ετήσια αναδρομή,ακριβώς ένα χρόνο πριν ζύγιζα 109 κιλά. Με παρηγορώ :saint:
Printable View
Επανέρχομαι δυναμικά μπας και μπω σε καμιά σειρά κ αρχίζω να χάνω πάλι.
87.4 σήμερα 26.12.2012
Επειδή κάνω μια ετήσια αναδρομή,ακριβώς ένα χρόνο πριν ζύγιζα 109 κιλά. Με παρηγορώ :saint:
και να δεις goldfish που σε λιγότερο από χρόνο θα ζυγιζεις 67! χρόνια πολλΆ και καλή επιτυχία σε όλους με τους στόχους μας :)
Καλησπέρα ! Σημερα με το πρωινό ζύγισμα ήμουν από 105.1 την προηγούμενη εβδομάδα , 104.4 :bigsmile: καθόλου κακά για γιορτές :)
άψογα!
έπιασες ήδη το στόχο του Γενάρη! ;)
ναι βασικά σωστο ... κάτσε να διορθώσω την υπογραφη ...
καλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους ειμαι παλια στο φορουμ αλλα ξεκιναω παλι απο την αρχη για ακομη μια φορα!!!! λοιπον:
2/1/2013->108.5
πρωτο ζυγισμα και ξεκιναω......
ξεκινάω κι γω!!! Πάμε γερά!
Πρωτο ζυγισμα ηταν 2/1/2013 108.8!!! (μαζι ειμαστε linealp!)
2/1/2013-> 108.5
9/1/2013-> 106.1
9/1/2013 105.6 :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by sweetOctober
2/1/2013 108.8
2.1.2013 107.9
9.1.2013 105.1
ααααχχχχχ παιδιά καλά το 'λεγα εγώ οτι η άλλη ζυγαριά "έχανε" και έδειχνε ότι να 'ναι :( ... η παλιά με έδειχνε 104,κάτι αλλά είχε μεγάλη απόκλιση άμα ανέβαινα 2 η 3 φορά , τύπου 2-3 κιλά πάνω ή κάτω . Χάλια . Οπότε είπα να την αλλάξω . Παρήγγειλα μια μέσω ιντερνετ και μου την έστειλαν σήμερα , αναλογική , αυτήν http://www.pharmacy4u.gr/medisana-an...e-p-13701.html . Αυτή λοιπόν με μεσημεριανό βέβαια ζύγισμα με δείχνει 109 :( Οπότε μιας και θα ζυγίζομαι μόνο σε αυτήν πλέον ανανέωσα και το τικεράκι και τους στόχους κλπ . Τουλάχιστον να ξέρω τι μου γίνεται ! Ξενέρωσα πολύ είναι η αλήθεια αν και δεν νομίζω να πήρα κιλά μέσα στα χριστούγεννα γιατί πρόσεχα τις μέρες που δεν ήταν γιορτες και έκανα και όσο μπορούσα (λόγω γόνατου) γυμναστική. Στα ρούχα μου πάντως και στον καθρέπτη νιώθω μια χαρά και παίζει να χω χάσει και κανενα κιλό απ την προηγούμενη βδομαδα αλλά δεν μπορώ να το ξέρω ... οπότε ... από Δευτέρα γυμναστήριο και τα κεφάλια ακόμη πιο μέσα ... :(
Καλοριζικη η ζυγαρια STELLOU μου .....Γιαμμενα κακως αλλαξες με την αρχικη που ξεκινησες επρεπε να τελειωσεις αλλα τωρα το εκανες , δεν πειραζει .............. δεν πιστευω οτι εβαλες τοσα κιλα απλα παιζουν οι ζυγαριες ............... Ισως αυτη στο ξεκινημα να σε ειχε δειξει παραπανω οποτε μια ή αλλη να εισαι ......... Μην στεναχωριεσαι παντως θα το σπασεις το 100 ειμαι σιγουρη για σενα :!!!!!!:smirk:
Σίγουρα δεν έβαλα τόσα κιλά , αφού νιώθω πολύ καλά στα ρούχα μου ... δεν πειράζει , θα ξαναζυγιστώ και αύριο πρωί μόλις ξυπνήσω. Υπομονή , από Δευτέρα έχει και γυμναστήριο οπότε οργανωνόμαστε ακόμη πιο πολύ .. :)
και γω καπως ετσι την πατησα με την δικια μου,,,
καλο ειναι να ζυγιζεσαι σενψηφιακη,,
να φανταστεις η παλια μου η αναλογικη δειχνειοτι ειμαι 67 κιλα ενω η φηφιακη 71,5,,,,,,,,
τελικα ζυγιζομαι στην ψηφιακη κ ονειρευομαι ναπαω συντομα σε αυτα που λεει η αναλογικη,,
εμένα πάλι το αντίστροφο συνέβη , από ψηφιακή σε αναλογική , η ψηφιακή έδειχνε οτι να ναι . Την αναλογική την πιστεύω πιο πολύ γιατί τα ίδια δείχνει και η αναλογική της διαιτολόγου μου
Οι αναλογικές είναι καλύτερες, όμως δεν έχουν ακρίβεια, και πρέπει να σου βγεί και το μάτι να δείς εκεί κάτω (έχω κι αστιγματισμό ολίγον).
Η αναλογική της μάνας μου και η ψηφιακή που έχω τώρα έχουν διαφορά 2-3 κιλά. Η αναλογική με δείχνει λιγότερο. Ομως αφού στο σπίτι έχω ψηφιακή σε αυτή ζυγίζομαι. Η απώλεια μετράει όχι από που ξεκίνησες και που πας, δηλαδή κι αν άρχισα από 105 κιλά αντί για 110, δε με νοιάζει και τόσο (προσωπικά).
Αμα χάσω μια 30αριά κιλά από όπου κι αν ξεκίνησα θα νιώθω καλύτερα. Ετσι το βλέπω εγώ.
Μη σκάς βρε κορίτσι μου, η απώλεια μετράει, ζύγισμα από ζυγαριά σε ζυγαριά διαφέρει τελείως.
Πρέπει να έχεις 1 ζυγαριά, αλλά αφού σου χάλασε τί να έκανες? Συμφωνώ με την φίλη Alma.
Γεια σας :grin:
81,4, λιγοτερο απο 1,5 κιλο για να δω το 7 επιτελους!!!! Ευτυχως τις γιορτες δεν πηρα γραμμαριο αλλιως....
Καλη συνεχεια :tumble:
ωχ αύριο έχει ζύγισμα εβδομαδιαίο ε :shocked2: Πως περνά έτσι ο καιρός ρε γμτQuote:
9/1/2013 105.6 :thumbup::thumbup:Quote:
2/1/2013 108.8
εχω καραπρηστει μιλαμε περιμενοντας να αδιαθετησω-οχι οτι δεν εχω κανει παρασπονδιες μη λεμε και ψεμματακια-αλλα αυτη τη φορα ποναω πολυ περισσοτερο και το νιωθω επισης πολυ περισσοτερο.αχ ας ερθει συντομα και θα κανω παρτι
για την ωρα ας φαω στα μουτρα ενα 106,6 και ας ελπισω την αλλη βδομαδα να ναι πολυ πιο κατω
2.1.2013 107.9
9.1.2013 105.1
16.1.2013 106.6
16/1/2013 103.9Quote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
lineal υπομονή στο τέλος της περιόδου θα σου δείξει. Κι εμένα σήμερα τελειώνει, νομίζω δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα έχει χαλάσει. Δεν είχα καν περιόδους για την ακρίβεια! Ολο αιμορραγίες, με πάνες ακράτειας, σαν τις γριούλες :smilegrin: Και τώρα αυτές φοράω τί να κάνω, τις συνήθισα και νιώθω ασφάλεια. Μωρέ ας φτιάξει τελείως η περίοδο και δε με νοιάζει και βράκες να φοράω για μια βδομάδα :starhit:
2/1/2013-> 108.5
9/1/2013-> 106.1
16/1/2013->105.1
Καλησπέρα :) εγώ τελικά ζυγίστηκα σήμερα αλλά λόγω αδιαθεσίας (τρίτη μέρα περιόδου) δεν έδειξε να χω χάσει . Ακόμη στα 109 δηλαδή . Το περίμενα βασικά... αλλά νιώθω το σώμα μου κάπως ξαλαφρωμένο και μαζεμένο οπότε υποθέτω πως έχω χάσει απλά θα δείξει μετά. Υπολογίζω να ξαναζυγιστώ την Τετάρτη , 2 μέρες αφού θα χω καθαρίσει . Εκεί λογικά θα δείξει .
Καλά σου γράφω σε όλα τα θέματα, πάρεθέση και διάβαζε χαχαχαχ πλάκα κάνω!:starhit: Μην απογοητεύεσαι, αφού το νιώθεις έτσι είναι. Εμένα επιμένει η περίοδος. Μπορεί μόλις ξεδιαθετήσεις να είσαι και 1 κιλό κάτω! Τρώς λίγο, δεν υπάρχιε περίπτωση να μην έχεις χάσει!:starhit:
λοιπόν οργανώνομαι να διαβάσω όλες τις απαντήσεις σου :smilegrin: δεν απογοητεύομαι , ξέρω οτι είναι η περίοδος . Μετά από περίοδο μου χει τύχει να δω μέχρι και 3 κιλά κάτω , και τώρα ειδικά με το γυμναστήριο λογικό είναι οτι θα χάσω . Δοκίμασα σήμερα και ένα τζιν παλιό (έχω να το βάλω 2-3 χρόνια) το οποίο το χα ξαναδοκιμάσει πριν τα χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά και ίσα που ανέβαινε λίγο πάνω απ τα γόνατα . Αυτό σήμερα όχι μόνο ανέβηκε εύκολα αλλά με (πολλή) προσπάθεια κούμπωσε κιόλας :smilegrin: Δεν είναι ακόμη για να το φοράω έξω (πιέζει πολύ στην κοιλιά) αλλά σίγουρα έχει μεγάλη διαφορά από 1 μήνα πριν... δεν το περίμενα είναι η αλήθεια ...Quote:
Καλά σου γράφω σε όλα τα θέματα, πάρεθέση και διάβαζε χαχαχαχ πλάκα κάνω!:starhit: Μην απογοητεύεσαι, αφού το νιώθεις έτσι είναι. Εμένα επιμένει η περίοδος. Μπορεί μόλις ξεδιαθετήσεις να είσαι και 1 κιλό κάτω! Τρώς λίγο, δεν υπάρχιε περίπτωση να μην έχεις χάσει!:starhit:
Καλησπέρα σε όλους :) ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και ήμουν 107,5 ενάμιση κιλό κάτω :smilegrin: και δεν έχω καθαρίσει καν από περίοδο . Παρ' ότι τα έκανα μαντάρα με τη διατροφή χθες το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι . Απλώς σηκώθηκα σήμερα το μεσημέρι και όπως χάζευα τον εαυτό μου μου φάνηκα κάπως ξεφουσκωμένη και είπα να ζυγιστώ . Θα αλλάξω και το τικεράκι έτσι για να χαίρομαι και θα ξαναζυγιστώ την Τετάρτη όπως σκόπευα ... αυτά :)
μπράβο Στελλού μου!
φχαριστώ πολύ γλυκέ οκτώβρη :) σε φτάνω σιγά σιγά :smilegrin: κατέβαινε κι εσύ να σε κυνηγάω χαχα θα είναι σαν το σκύλο που κυνηγάει αυτόν που τρέχει μπροστά του με το λουκάνικο :p
mm δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ σε κυνηγάω? Ο ρυθμός απώλειας σου είναι φοβερός, αλλά είσαι και στρατιωτάκι στη διατροφή σου!
Μακάρι να κατάφερνα σύντομα να θέλεις να με κυνηγήσεις!
ναι εντάξει χάνω με καλούς ρυθμούς αλλά ακόμη πίσω σου είμαι :p οπότε μέχρι να φτάσω εγώ στα 104κάτι εσύ θα χεις πάει 103-102 , οπότε και πάλι θα σε κυνηγάω :tumble:
mmm αυριο εβδομαδιαιο εχω τρομαρα μου, καλημερα, καλες απωλειες, φιλακια
2/1/2013-> 108.5
9/1/2013-> 106.1
16/1/2013->105.1
23/1/2013->104.8 (με περιοδο)
23/1/2013 103.5Quote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
ας το πω κι εδώ λοιπόν , 106.5 σημερινό ζύγισμα :tumble::tumble: 1 κιλό κάτω από την Παρασκευή ! Τώρα ζύγισμα πάλι σε μια βδομάδα , την άλλη Πέμπτη :)
Mprabo βρε αστέρι! Κι εμένα ευτυχώς με έδειξε 103.5 μετά, και σκέφτομαι να το αλλάξω το αποπάνω, να μη το αλλάξω..................
πω σίγουρα πρέπει να αρχίσω να τρέχω και να κόψω τα μεταμεσονύχτια γεύματα γιατί θα με προλάβεις :P:thumbup::thumbup::thumbup:
καλά έκανες και το άλλαξες ! Εννοείται πως την παραμικρή αλλαγή την καταγράφουμε για να παίρνουμε θάρρος ! Τρέχα τρέχα γιατί θα σε προλάβω !!! χαχαχα :bouncy::bouncy::bouncy:
χαχαχαχα τρέχω τρέχω :crazy::crazy: μέχρι τα μεσάνυχτα καλά τρέχω, μετά??? χαχαχαχαχ
Οριστε με πείσμωσες τώρα θα προσπαθήσω περισσότερο :tumble: Και θα τρέχεις εσύ :bisou: (τώρα αυτή η φατσούλα δεν ξέρω τί θα πεί αλλα για φιλάκι την έβαλα)
(έχεις σχεδόν φτάσει και το στόχο σου για Φλεβάρη Στελλού!!!)
ναι , οι στόχοι που χω βάλει από κάτω βασικά είναι κάπως τυπικοι, δηλαδή είναι τα λιγότερα κιλά που ελπίζω να χάνω μέσα στο μήνα . Μόλις τον φτάσω , αν αυτό είναι πριν τις 11 του μήνα , θα τους αλλάξω όλους , πάλι 3 κιλά το μήνα αλλά ανάλογα με τα κιλά που θα μαι στις 11 . :) (ελπίζω αυτή η διάθεση να κρατήσει για πολύ ακόμη !)
Γεια σας!! Εγω ζυγιζομαι καθε δυο βδομαδες αλλα θα σας γραφω!!
110 kg! και μακαρι ως το γαμο της ξαδερφης μου να δω διψηφιο νουμερο (ας ειναι και 99,9) !!
ο γαμος ειναι μεσα μαρτιου! ελπιζω να τα καταφερω!!!
μμμ στις 30 ζύγισμα επίσημο, πρέπει να προλάβω να το σώσω!Quote:
23/1/2013 103.5Quote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
Στελλού λέω να βάλβ κι γω στόχους, σε βοηθάει να τα γράφεις απο κάτω?