Σε καταλαβαίνω κι εγω στην σχολή νιώθω εντελώς σκατά, λες και δεν έχω κανένα κοινό με κανέναν :S Κι αυτές οι ομαδικές πια....θάνατος!! Κι εμείς δυστυχως δεν εχουμε καν εξεταστική για να ησυχάσουμε....
Printable View
Σε καταλαβαίνω κι εγω στην σχολή νιώθω εντελώς σκατά, λες και δεν έχω κανένα κοινό με κανέναν :S Κι αυτές οι ομαδικές πια....θάνατος!! Κι εμείς δυστυχως δεν εχουμε καν εξεταστική για να ησυχάσουμε....
πωπωπω καταλαβαινω.... εγω επεσε σε ομαδικη που πρεπει να μαι μαζι ερκετες ωρες και δεν με μιλαω με κανεναν, δεν με χωνευουν κιολας, ισως ειμαι λιγο απομακρη καθως δεν εχουμε υα ιδια ενδιαφεροντα, οι ωρες περνανε εφιαλτικα.....
Σε καταλαβαίνω....κανε υπομονη όσο μπορεις και μην ξεχνάς είμαστε κι εμείς εδώ για στήριξη :D
Στο θέμα μας τώρα, σκέφτομαι πόσο πολύ δεν θέλω να κάνω εργασία στατιστικής :(
Γιατι αυτό; ΕΝνοώ έχει κάποια σχέση η θερμοκρασία με τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού;;; Νομιζα πως ίσα ίσα κάνει καλό γιατί σκοτώνει μικρόβια κλπ...
το αντιθετο σκοτωνει τα παντα η θερμοτητα. Αυτο που λες ισχυει στο σιδερωμα, μας αρεσει να σκοτωνει μικροβια. Στο φαι μας τα θελουμε ολα ζωντανα και αφομοιωσιμα.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Γιατι αυτό; ΕΝνοώ έχει κάποια σχέση η θερμοκρασία με τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού;;; Νομιζα πως ίσα ίσα κάνει καλό γιατί σκοτώνει μικρόβια κλπ...
O_o'
Με σοκάρεις λίγο ΧΔ Θα πάω να το ψάξω λίγο το θέμα :P
Η Φλωρα Παπαδοπουλου ειναι εδω και πολλα χρονια ωμοφαγος,ειναι σεφ και εχει γραψει βιβλιο με συνταγες.αυτο ειναι το blog της με τα παντα για την ωμοφαγια,αξιζει να το ψαξει οποιος ενδιαφερεται http://omofagia.gr/
απο εκει πηρα αυτο που ειναι γραμμενο στα εισαγωγικα forty! οι ωμοφαγικες συνταγες ειναι απαιχτες, ο φιλος θα μου μαγειρευε. Πωπω εχω σκασει που δεν ηρθε :(
Ε μπορει να έρθει κάποια άλλη στιγμή σύντομα :)
Σκέφτομαι πως με τρώει ο πισινός μου να ζυγιστώ (όλοι μου λένε πως έχω αδυνατίσει :D ), αλλά πρέπει να κρατηθώ γιατί έχω βάλει στόχο το αραιό ζύγισμα....φάση μια φορά τον μήνα κι ακόμα δεν έχω κλείσει μήνα :/ Αλλά τρώγομαι και με βλέπω να ανεβαίνω..... (στην ζυγαριά εννοώ :P )
καλε σιγά ανέβα!το θέμα είναι να μην ανεβαίνουμε συνέχεια!Τώρα για μία φορα τη βδομάδα η στις 2 βδομάδες είναι οκ!
τα ρουχα ειναι ο καλυτερος κριτης, εκτος κι αν εχουν λαστιχο οποτε οχι :D
ζυγιστηκα μετα το εμσημεριανο γευμα και ειμαι ιδιο με το πρωινο ζυγισμα νηστικη. Νομιζω οτι αυριο θα εχω επανελθει στο 9 μου και θα προχωρησω πιο ομορφα!
Στα ρούχα βλέπω διαφορά :D Κυρίως στο πως "στρώνουν". Ξερεις κάτι απαισια κοψίματα έχουν μειωθεί κλπ. Παντελονι δεν έχω βάλει ακόμα λογο κυστης, την βγάζω με κολάν και μπλουζοφορέματα!
Αντε να το δουμε και για τρίτη φορά το 9 μόνιμα πλέον :D
ε αμα τριτωσει ετσι ελπιζω αχαχαχαχ
Σκέφτομαι πως θα προσπαθήσω να απολαύσω αυτές τις τρεις μέρες διακοπών που μου δώθηκαν χωρίς να σκέφτομαι το τι θα φάω για να μην. μου κάτσουν κατευθείαν στα σημεία που με καίνε....λέω να απολαύσω όσα απαγορεύω στον εαυτό μου να έχει τόσο καιρό.... με τις τύψεις και τα ψυχολογικά θα ασχοληθώ από την Τρίτη! :)
Προσεχε μόνο μην το μετανιώσεις :)
Στο λεω γιατι η ουσια ειναι να αποκτησουμε υγιεινες συνηθειες και να χαιρομαστε εμ αυτες! όχι να ειμαστε σε μια μόνιμη καταπιεστική δίαιτα....
σωστον!
SissyOly απολαυσε τα! και ηρεμησε!! εισαι στα κιλα που θες μην τρελενεσαι, σταματα της υπερβολες!! :tumble:
Τι να σου πω, ελπίζω να μην μου κάτσει άσχημα γενικά.... σε υγιεινή διατροφή είμαι τον τελευταίο ένα χρόνο.. πιο πριν είχα ανορεξίκές τάσεις... απλά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαμβάνει συχνά, γ αυτό το λέω αυτό...!
ναι θυμαμαι τι ειχες γραψει, χαλαρωσε λιγο και απολαψε τα αγαθα της ζωης, με μετρο βεβαια αλλα καντο, στταματα την τοση στερηση μονο κακο κανει...
οχι μην τον κοψεις τον καφε κανει καλο!!! ο ελληνικος και ο γαλλικος ειναι αριστες επιλογες!!! πινε ενα το πρωι, δεν χρειαζεται να πινεις την αλλη μερα... πιες τσαι :P
κανω το πρωι ενα ρημαδοκαφε, ε πινω 2 γουλιες? οσο ειναι ζεστος. Ελληνικο κανω. Αμα δολευω τον πινω ολο σταδιακα μεσα σε 5-6 ωρες. Αν οχι μονο 2 γουλιες.
Οταν κανω Γαλλικο ολο βαζω να ειναι ζεστος κι ολο δεν πινω.
Οταν παιρνω καπουτσινο μου ξινιζει γιατικανεις δεν τον κανει καλο οπως τον θελω! Ετσι την εχω βρει με το κακαο αλλα κι αυτο το απογευμα μου αρεσει. Το πρωι εχω ενα θεμα με τον καφε γενικα! Μου τη βαραει που γυριζω σα το ναρκωμανη να βρω καλο καφε για να πιω 2 γουλιες. Και λεω μηπως τον κοψω. Κι αντε καλα τωρα πιο μετα που ανοιγει ο καιρος δεν εχω την ωρα να ψαχνω/φτιαχνω καφε το πρωι. Και το πρωινο μου απο το βραδυ το φτιαχνω η δεν τρωω καθολου. (η βλακειες απο εξω)
Ε κοιτα αμα δεν σε βολεύει κόψτον να τελειώνεις ;)
χαχαχ ε ναι αυτο!
Σκέφτομαι πως έφυγα απο την παχυσαρκία 3ου βαθμού και είμαι πλέον στον πρώτο :D Σαλαλαλαλααααααα! Άντε να δούμε τι θα δείξουν κι οι εξετάσεις αίματος όμως, μην χαίρομαι τζάμπα :P
αντε ρε τι λες τωρα! Τελεια! Απλα τελεια! Ποσα κιλα ησουν ποσα πηγες? (δεν εχω ιδεα απο βαθμους παχυσαρκιας)
Δεν βλέπεις το τικεράκι; ^_^ ξεκινησα 120, μπήκα χειρουργείο 117 και τώρα είμαι 107 :D
κι ολοι ο βαθμοι παχυσαρκιας εναι σε αυα τα κιλα? Θα λιποθυμησω χαχαχχα καληνυτα φιλακιαααααααααα
Στα 120 ήταν οριακά στον τρίτο :D Μέχρι τα 110 ήμουν στον δεύτερο :P Ε τώρα είμαι στον πρώτο! Wooohoooo XD (Τουλάχιστον έτσι λέει ένα site που είδα :P )
Κάνας μεσημεριανός υπνάκος δεν παίζει;; :)
μπα τωρα βγηκε το φαγητο απο το φουρνο και ισα θα προλαβω να φαω μεχρι να ξυπνησει ... τι καλο τρωμε σημερα?
Εννοείται πως σου αξίζει!!!
Καλη ανανέωση και περιμένουμε να μας πεις τι αλαλγή έκανες :D
αχαχαχ μαλλον δε θα τα αλλαξω, αλλαζω το σωμα μου τωρ και μου αρεσει :D
Χεχεχεχε I know the feeling :3
Σημερα δοκιμασα να βάλω ενα παντελόνι που μου ήταν στενουτσικο και χρειαζοταν ζώνη :D Στα ποδια ήταν ακόμα εντάξει αλλά στην κοιλιά σαν σακί ^_^
σημερα θα πεταξω η δωσω ενα κολαν, μου επεφτε! Το κολαν! ηταν ομως της εγγυμοσυνης ε? Μπραβο σκαρλετακι! Παμε γερα!!! αερααααα
πως χτυπησες?? :P πωπω προσεχε!!! φοβαμαι τους οδοντιατρους... ο πονος των δοντιων πυστευω ειναι ο χειροτερος, και εγω αρρωστη ειμαι απο εχθες, εφυγε και το αγορι μου σημερα και εμεινα κια μονη μου σκατα :(
Σουιατάκι καλά έκανες και πηγες απλά θέλει προσοχή άλλη φορά :)
Αίγλη μην ακούω βλακείες!! μια χαρά είσαι :D
Και ναι οι οδοντιατροι χάλι μαύρο....
Εγώ πήζω με μια εργασία και εχω κατααγχωθεί για το αν θα προλάβω το deadline :(
σκαρλετακι εκανα μεγαλη βλακεια. Ειδα φως και μπηκα που λενε. Ε δεν ειναι ετσι. Μαλλον δεν ειχα κανει καλο ζεσταμα. Ειχαν αρχισει οι αλλοι, εγω ειχα αργησει, βγηκε ενας μπηκα εγω. Εκανα ζεσταμα τσακ μπαμ κι εφαγα τα μουτρα μου. Μετα μου εβαλα κατι αλοιφες και διαφορα ωραια, παγωσε το ποδι. Επρεπε να παω ορθοπεδικο γιατι δε μπορω να κανω ζωτικα πραγματα πχ να μετακινησω το μικρο η και το ιδιο μου το σωμα......
Πάντως αν το πρόβλημα είναι λόγω ελλιπούς προθέρμανσης η λογική λέει πως το προβληματάκι είναι μυϊκό και όχι ορθοπεδικό...