Σωστα τα λες αλλα ,,,,,,, αμα βάζω αυτό το αλλά εκει τα χαλάω όλα
Θα κρατήσω αυτό που λες αισιοδοξία και αναζωπύρωση
Μια φωτιά βρε παιδιά μια φωτιά
Printable View
Σωστα τα λες αλλα ,,,,,,, αμα βάζω αυτό το αλλά εκει τα χαλάω όλα
Θα κρατήσω αυτό που λες αισιοδοξία και αναζωπύρωση
Μια φωτιά βρε παιδιά μια φωτιά
Το λές γιατι το νιώθεις έχεις πίστη πάνω στο οτι ---όλα μπορεί να τα νικήσει ο άνθρωπος--- και αυτο σε τροφοδοτεί, σωστά ? το έκανα το κατανοώ γιατί τα κατάφερνα και λεω τα κατάφερνα γιατί κουράστηκα, μια δυο τρις πεντε δεκα αι σιχτιρ απο εκει βαρέθηκα
Σορυ αν σε χαλάω δεν το θέλω δεν το κάνω επίτηδες απλά μου συμβαίνει με νικά ένας αόρατος, καλύτερα να μην πω κάτι άλλο, γιατί να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό που είπες
Το είπες πολύ σωστά, λίγα λόγια και σοφά
έχεις ανοίξει κάποιο θέμα για να μη σπαμμάρουμε εδώ;
η γνώμη μου είναι πως δεν μπορεί να μας νικήσει και τίποτα γιατί έχουμε μέσα μας τη δύναμη την οποία πρέπει να ανακαλύψουμε (όσοι δεν την έχουν ακόμη βρει) και να τη χρησιμοποιήσουμε.
όπως τα κατάφερνες τότε,μπορείς να τα καταφέρεις και τώρα.
και επίσης,ναι με τροφοδοτεί αυτό γιατί το πιστεύω.αν όχι,δε θα με τροφοδοτούσε καν.
ανησυχια και αγχος....
καλημέρα σε όλους :)
Λίγο down-ιασμένος... μία αδειούλα και διακοπούλες σε ένα μακρινό μέρος, θα ήταν ιδανικά για ηρεμία.
νιώθω την απόλαυση στο πετσί μου :p
Την απόλαυση στο πετσί σου κ είσαι στο φόρουμ? Σε κρεβάτι θα ήσουνα κ δε θα είχες χρόνο για ποστινγκ!
...σκέφτομαι πως θα πάω σε δεύτερη κηδεία μέσα σε μια εβδομάδα και .....αισθάνομαι?
Ελπίζω τουλάχοστον να μη τριτώσει :(
εγω εχω βαλει το γραφειο διπλα στο κρεβατι
λίγο παράξενα γιατί κοιμήθηκα παραπάνω ώρες από όσο έπρεπε :p
λιγο κουρασμενη, γιατι εχω πολλες μερες να κοιμηθω οσο πρεπει.. :)
μολις ειδα αυτο και τσαντιστηκα
https://www.youtube.com/watch?v=TYva1Q-u4bk
πάρε παράδειγμα από μένα :p
----------------------
νιώθω όπως αυτό το τραγούδι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=FuO3hHwQ-Sc&feature=kp
ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΜΠΡΑΒΟ κοπελα93 :) να έχεις μια υπέροχη βδομάδα..
να'σαι καλά Ιουλίτα,και εσύ να περάσεις τέλεια εύχομαι! :) :)Quote:
ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΜΠΡΑΒΟ κοπελα93 :) να έχεις μια υπέροχη βδομάδα..
είναι ένα πολύ αισιόδοξο κομμάτι...μιλάει για τον αετό που πετάει ελεύθερος ( σε ελεύθερη μετάφραση :p )Quote:
δεν τα επιασα τα lyrics, μια περιληψη θα βοηθουσε :p
αυτό είναι το όλο νόημα!
eagle fly free
Let people see
just make it your own way
leave time behind
Follow the sign
together we'll fly someday
να μην κολλάς στο παρελθόν,να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θες,άφησε το χρόνο που πέρασε πίσω σου και κοίταξε το παρόν και όλα
είναι αισιόδοξα!
αλλά άκου το γιατί η περιγραφή μου δεν πείθει όσο το υπέρτατο αυτό τραγούδι ! :p :p :D
ποσο πολυ θελω καποιες φορες να επιστρεψω στο παρελθον!!! Δεν ακουμπαει κανεις τη ψυχη μου πια.....?
εχασα τους ανθρωπους μου η χαθηκα εγω...???
νιωθω οτι θα πεθανω απο ανοια...
γεια εχεις λιγο καιρο νΑ μπεις... εχουμε τσατ επιπλεον τελευταια
estanome ta panta kai tipota....
γεια σας ειμαι νεο μελος κι εγω εδω περα!κι εγω εχω λιγα τουρλου συναισθηματα!εχω αρκετα νευρα,λογω οτι δεν βρισκω δουλεια(αλλα ποιος βρισκει ετσι οπως μα καταντησαν)νοιωθω κενος απο αποψη σχεσεις(με το αλλο φυλο,προσπαθω να βρω τι κανω λαθος να το διορθωσω)ενω συναναστρεφομαι πολυ κοσμο παλι νοιωθω μονος!αλλα μεσα σε ολα αυτα δεν ανω το χιουμορ μου!οποιος θελει αν θελει ας στειλει κανα πμ να τα λεμε!
ανυπομονος! θα μου κανουν το καλυτερο δωρο φετος το Μαη, αυτο που καθε βολεμενος και γερολαδας φοβαται και παρακαλαει.
ψιλοβαριέμαι..
Ήρεμη...πρώτη νύχτα χωρίς εφιάλτες :) Μακάρι να κρατήσει...
Καλημέρα είμαι καινούριος εδώ, δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για την κατάστασή μου, αλλά θέλω κάπου να τα πω να ηρεμήσω λίγο.
Νιώθω άσχημα, πολύ άσχημα, χώρισα πρόσφατα από μια σχέση 5 ετών που δεν είχε μέλλον, Κατ΄αρχή είμαι παντρεμένος, η κοπέλα με την οποία είχα σχέση, ελεύθερη και αρκετά μικρότερή μου, φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή η σχέση να τελείωνε, το επιδίωκα και εγώ και εκείνη.
Είχα βαρεθεί τα ατελείωτα μηνύματα, τηλέφωνα, τη ζήλια κ.τ.λ. Δεν περίμενε τίποτα από εμένα, ένιωθε παρά πολλές ενοχές και τύψεις για τη σχέση μας, ούτε να με χωρίσει από τη γυναίκα μου ήθελε ούτε να μείνει μόνη της.
Έτσι λοιπόν σιγά σιγά απομακρυνθήκαμε, την έπεισα να αρχίσει να ψάχνει για κάποιον σύντροφο την βοήθησα όσο μπορούσα και τελικά είναι με κάποιον, που και που με παίρνει μου λέει τα νέα της και γω τα δικά μου......
Εδώ είναι τα δύσκολα, λοιπόν...
Στην αρχή ένιωθα ανήσυχος χωρίς να ξέρω το λόγο..όλο αυτό δυσκολεύει μέρα μέρα... νιώθω χάλια κάθε μέρα μου λείπει πολύ... ναι μου λείπει
και δε θέλω... δεν πίστευα ποτέ να φτάσω σε τέτοια απόγνωση δεν ξέρω τι να κάνω
Ολα καλα και ομορφα...Κοινος chillarw :P...Αν και λιγο παραξενες μερες τωρα τελευταια αλλα δεν μας παιρνει απο κατω...:)
υπέροχα............απλά υπέροχα.
γοητευμενος! μεστη παλιανθρωπια, με εξυπηρετησε μια 40χρονη γειτονισσα με απιστευτες μπλε ματαρες, λεγωντας και λιγα καλα λογια. καλα λογια που βασιζονται στην αληθεια, οχι παραμυθια. γιατι την επιτηδευμενη κωλογλυφαδα τη κανω περα. της ευχομαι τα καλυτερα και μακαρι να υπηρχαν περισσοτερες γυναικες σαν αυτη.