:lol: :lol: :lol: Ναταλία γιατί δε μας έβαλες το ωραίο τραγούδι που διάλεξε για την εβδομάδα της η Αστερόσκονη, μαζί με τα λόγια του;
Printable View
:lol: :lol: :lol: Ναταλία γιατί δε μας έβαλες το ωραίο τραγούδι που διάλεξε για την εβδομάδα της η Αστερόσκονη, μαζί με τα λόγια του;
Mα ούτε ξένοι είστε Τζίνα μου ούτε νύχτα συναντιόσαστε!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Οι λαλαγγώρες δεν είναι συνήθως πρωινές,μετά τη δουλειά
που κάνει τους άντρες,το γιαπί,το πιλοφόρι,το μυστρί;
ʼσε που δε σε κόβω για ξενερωσιές...
http://www.youtube.com/watch?v=0ObdXeV-e6g
Strangers in the night exchanging glances
Wond'ring in the night
What were the chances we'd be sharing love
Before the night was through.
Something in your eyes was so inviting,
Something in your smile was so exciting,
Something in my heart,
Told me I must have you.
Strangers in the night, two lonely people
We were strangers in the night
Up to the moment
When we said our first hello.
Little did we know
Love was just a glance away,
A warm embracing dance away and -
Ever since that night we've been together.
Lovers at first sight, in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.
Love was just a glance away,
A warm embracing dance away -
Ever since that night we've been together.
Lovers at first sight, in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.
Do dody doby do
do doo de la
da da da da ya
Συμφωνώ με τη Ναταλία...Πάρτο όμως γιατί κι εγώ το επέλεξα για κάτι αντίστοιχο πολύ ιδιαίτερο και συναισθηματικά φορτισμένο...Όταν το άκουσα εκείνο το βράδυ ήταν λες και ήρθε και μας βρήκε μόνο του το τραγούδι. Μακάρι να σου φέρει την ίδια τύχη!:love::love::love::love::love::love::love ::love:
Καλέ με το "μας έβαλες" εννοούσα εμάς εδώ, όπως είχες βάλει και τα τραγούδια της ʼβας και της Γλαύκης. Το έβαλε η Αστερόσκονη οπότε όλα o.k.
Σ'ευχαριστώ Αστερόσκονη, από το στόμα σου και στου stranger τ'αυτί! :lol:
Αυτό θα πει συναδελφικότητα και συντροφικότητα σε αυτά τα καθεστώτα!:thumbup:
Σας καληνυχτώ κι εγώ κορίτσια γιατί παραδόξως πρέπει να σηκωθώ κι εγώ νωρίς αύριο για διάφορες δουλειές. Καλό ξημέρωμα και καλή συντροφική εβδομάδα να έχουμε. Φιλάκια.
Καλέ,μόλις το έβαλε η Αστέρω,υποψιάστηκα πως αυτό μάλλον εννοούσες...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλέ με το "μας έβαλες" εννοούσα εμάς εδώ, όπως είχες βάλει και τα τραγούδια της ʼβας και της Γλαύκης. Το έβαλε η Αστερόσκονη οπότε όλα o.k.
Αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη αλλαγή σκυτάλης ώστε να συμμετέχω.Μόνη της έριξε το καθεστώς,
δικό της έργο ήταν να χρωματίσει με μουσική το ξεκίνημα της εβδομάδας της...Όπερ και έπραξε!
Τώρα που με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε η διαδικασία,πάμε κρεβατάκια μας,κοκόνες;
Α,να ζητήσω μια συγνώμη από το Γιωτάκι,που δεν απάντησα εγκαίρως στο αίτημα του...
Ήμουν από το απόγευμα στα τηλέφωνα(φύγε εσύ-έλα εσύ)κι από τηλέφωνο ενημερώθηκα
που μου απηύθυνες το λόγο,ωστόσο οι εξελίξεις μας ξεπέρασαν ενόσο ήσουν στα βοσκοτόπια των ονείρων...
Καληνύχτα , τελευταία καληνύχτα.... Το πρωί έχω μάθημα οπότε ελπίζω να διατηρηθεί το επίπεδο εν τη απουσία μου. Τζίνα, επειδή δεν υπάρχει ακόμη εκλεγμένο μέλος δια της ΓΣ σε παρακαλώ να αναλάβεις εσύ αν δεν έχεις αντίρρηση τη διατήρηση της κοσμιότητος στην Αστεροχώρα μέχρι να εκλέξουμε αύριο κάποιον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Εντάξει Ναταλία, τώρα κατάλαβα το concept. Είναι που δεν έχω ξαναπαραστεί σε πραξικόπημα και μπερδεύτηκα. Ελπίζω να κυλίσουν όλα ήρεμα και να μη χρειαστεί να βάλω πάλι στη μούρη μου maalox όπως στη συγκέντρωση του Συντάγματος! :lol: Οπότε πάμε κρεβάτι.
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Αύριο και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η 1η Γενική Συνέλευση, Ημερήσια Διάταξη της οποίας δεν υφίσταται και μπορούν να τεθούν Έκτακτα Ζητήματα καθώς και Λειτουργικά-Διαδικαστικά. Για να θέσετε ζήτημα, απαιτείται να είστε παρόντες-ούσες από την έναρξη!
LONDON or ATHENS time?
Athens Time, σας προσέχω!
Δεν το κάνεις London να είμαστε μέσα;Κάποιοι εργάζονται στο Ελλάντα μέχρι τις 9,άλλοι Ζουμπιάζονται,βάζουν παιδιά για ύπνο κλπ...
Α, οκ εγώ για καλύτερα το έκανα μήπως 10 θα είσασταν κουρασμένες! Οκ, μετά από απαίτηση συντροφική...
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΡΑ. ΑΥΡΙΟ, ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ 10.