Μια γνώμη είπα...Δεν απαίτησα...Πώς θα τολμούσα άλλωστε;Η Δημοκρατία απαιτεί αυριανή ψηφοφορία!
Η πλειοψηφία θα νικήσει!Αλλιώς συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς στις 9!Και τώρα τέλος προγράμματος!
--->http://www.youtube.com/watch?v=oVamE9PtGT4
Printable View
Μια γνώμη είπα...Δεν απαίτησα...Πώς θα τολμούσα άλλωστε;Η Δημοκρατία απαιτεί αυριανή ψηφοφορία!
Η πλειοψηφία θα νικήσει!Αλλιώς συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς στις 9!Και τώρα τέλος προγράμματος!
--->http://www.youtube.com/watch?v=oVamE9PtGT4
Δεν ήταν απαίτηση....ήταν συντροφική άρα;;;; 10 το κρατάμε. δε νομίζω να νυστάζει καμιά!
Μια τελευταία γλυκειά καληνύχτα στην έκπτωτη Φτου!
Τούρτα έδωσες και τούρτα θα λάβεις!
Τουλάχιστον πλέον μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εντάξει Ναταλία, τώρα κατάλαβα το concept. Είναι που δεν έχω ξαναπαραστεί σε πραξικόπημα και μπερδεύτηκα.
Το πιασατε το νοημα?Με πραξικοπημα η νεα διακυβερνηση.......
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας. Όχι, δεν κάνουν τζινάκια τα μάτια σας, εγώ είμαι που σας καλημερίζω! :lol: Πίνω καφέ και ετοιμάζομαι για να πάω σε δουλειές, έχει ανοίξει το δεξί μου μάτι, μόλις ανοίξει και το αριστερό έφυγα! :lol:
Καλημερα!
ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ......
Μία πρωινή καλημέρα και από εμένα!!!
Ξύπνησα προυνό προυνό και εγώ και πήγα και στήθηκα στο Λιντλ να πάρω το κρανάκι μου και τον υπολογιστή ποδηλάτου. Είμαι πολύ χαρούμενη μιας και πρόλαβα στο τσακ το κρανάκι πριν γίνει ανάρπαστο. Οι ποδηλάτες στο Αθήνα έχουν αυξηθεί πολύ! Περιτριγυρίζομαι από τα νέα μου γκατζετάκια και προσπαθώ να δω πως λειτουργούν. Πήρα και ένα τσαντάκι εργαλείων για τις δύσκολες ώρες και ένα παγουράκι για να δροσίζομαι :D. Όλα αυτά στην εκπληκτική τιμή των 32?! Είμαι πολύ χαρούμενη! Κανονικά με αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα στην καλύτερη περίπτωση μόνο ένα κράνος! Δεν μπορώ να πω ότι δεν τα πόνεσα, αλλά χαλάλι τους είχα καιρό να πάρω κάτι για τον εαυτό μου και κάνω σα μικρό παιδί από τη χαρά μου! Έχω στήσει το ποδηλατάκι μου, διαβάζω οδηγίες, παρέα με καφέ και προσπαθώ να βγάλω άκρη....
Καλημέρα Γλαύκη, έπρεπε να γίνεις μία κοινή θνητή σαν και μας για να καταφέρεις να βάζεις τον τίτλο στα τραγούδια σου!
Καλημέρα Eli. Πολύ χαίρομαι που κατάφερες να αγοράσεις αυτά που ήθελες. Σε φαντάζομαι όπως στα μαγαζιά στο εξωτερικό που βάζουν προσφορές και στήνεται ο κόσμος από το προηγούμενο βράδυ για να πάρει σειρά και μόλις ανοίγει το κατάστημα ορμούν όλοι μέσα και σπρώχνει ο ένας τον άλλον για να προλάβει! Ελπίζω να μην κοπάνησες κανέναν στο κεφάλι με το κράνος για να του το πάρεις! :lol:
Καλημέρα σας!!!!! Μα το θέμα είναι ότι πετάνε κάτι, και μετά σου λένε "ξέρεις, είναι δικιά σου επιλογή, εσύ αποφασίζεις". Πες βρε παιδάκι μου ένα "πρέπει να το κάνεις" και μην βάζεις τον άλλο σε δύσκολες σκέψεις....Quote:
Originally posted by NADINE
Πωλίνα μου,συγλονιστικά τα νέα σου!Τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς!Quote:
Originally posted by polinaki1983
...αν πρέπει ή οχι να κάνω παρακέντηση.... Με έχουν βάλει σε πολλές σκέψεις βρε κορίτσια, και δεν ξέρω τί να κάνω....
Δεν κατέχω και πολλά από τα της εγκυμοσύνης για να πάρω θέση,καλό είναι πάντως
ν'ακολουθεί κανείς τις συστάσεις του γιατρού που επέλεξε να εμπιστευτεί!Όπως και οι 29
κατασκευαστές πλυντηρίων άλλωστε,αυτοί ξέρουν καλύτερα!Μας έλειψες πάντως,να ξέρεις!Φιλάκιαααααα
Εν το μεταξύ το καλύτερο δεν σας το είπα!!!!! Σας το άφησα για το τέλος!
Ο πλακούντας είναι κάτω χαμηλά, δίπλα από τον τράχυλο (έχει απόσταση μόνο 1 εκατοστό αυτή την στιγμή). Αυτό τί σημαίνει? Οτι μεγαλώνοντας το μωρά, μεγαλώνει ως γνωστόν και ο πλακούντας. Αν αυτός μεγαλώσει προς τα πάνω έχει καλός, αν όμως μεγαλώσει κι άλλο προς τα κάτω θα πάει πάνω στον τράχυλο και τότε ζήτω που καήκαμε!!!!
Αποτέλεσμα του πιο πάνω?
1) απαγορεύετε το σεξ από τώρα
2) απαγορεύετε οποιδήποτε σκίψημο, σφήξιμο, τρέξιμο, έντονο περπάτημα, σήκωμα βάρους πάνω από 3 κιλά, σκούπισμα, σφογγάρισμα και οτιδήποτε έχει να κάνει με πίεση που ασκείτε πάνω στην μέση.
3) Συχνές και έντονες αποκολλήσεις με λίγη αιμορραγία
Και τα πιο πάνω είναι τα καλά, που ισχύουν μέχρι τώρα, γιατί τα κακά θα ακολουθήσουν αν ο πλακούντας μεγαλώσει προς τα κάτω, και αυτά είναι:
1) έντονες αιμορραγίες
2) πλήρης αποκόλληση του πλακούντα
3) μη ικανοποιητική ανάπτυξη του μωρού ανάλογα με την εβδομαδιαία ηλικία του
4) εισαγωγή στο νοσοκομείο και ξάπλα 24/7 μέχρι την μεγάλη αιμορραγία που θα υπάρξει και ο πρόωρος τοκετός
Ολα τα πιο πάνω καλά λοιπόν ίσως συμβούν!!!!
Εγώ? αισιόδοξη ότι τίποτα δεν θα συμβεί, και σίγουρη πως μετά την γέννα το κλείνω το μαγαζί για πάντα!!!! Δεν είμαι εγώ για εγκυμοσύνες κορίτσια μου!!!!
Σημερα που ο Νικολακης ειναι Θεσσαλονικη κ εχω το λαπτοπ μπορω να υποσκαψω τη νεα κυβερνηση που να μην ξεχναμε εγινε κυβερνηση με πραξικοπημα κ χαρη στη δημοκρατικοτητα μου αποφευχθει το αιματοκυλισμα!Μπορειτε να φατε λοιπον αφοβα τουρτες φτωχοι ανθρωποι μεχρι να σας ανακοινωσουν τα δεινα που θα σας βρουν!
Κ συνεχιζω κ τη διασκεδαση σας γιατι ενωμενοι θα μπορεσουμε να περασουμε αυτη τη λαιλαπα που μας βρηκε!
...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...
Και ακόμη μία καλημέρα!!!!!
Ο άντρας μου το Σάββατο μου λέει "απόψε θέλω να ντυθείς καλά και θα σε πάω κάπου" οκ του λέω και εγώ. Ντύθηκα, ετοιμάστηκα, έγινα πιο κούκλα από όσο είμαι πάντα και φύγαμε.
Πού με πήγε? Στα μπουζούκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Φάγαμε, είπιαμε το κρασάκι μας, χορέψαμε (μόνο slow εγώ γιατί δεν με άφηνε οτιδήποτε άλλο μην ξεκολλήσει το μωρό) περάσαμε υπέροχα και επιστρέψαμε σπίτι ξημερώματα!
Εκεί όμως έζησα ένα πολύ μεγάλο σοκ! Μας έβγαλε ο φωτογράφος φωτογραφίες και όταν μας τις έφερε η πρώτη μου αντίδραση ήταν "συγνώμη, δεν είμαι εγώ αυτή" και μου λέει ο φωτογράφος "εσείς είστε". ξανακοιτάω λοιπόν και έμεινα με το στώμα ανοικτό. Βρε κορίτσια, έβλεπα στις φώτο μου ότι άλλαξε το σώμα μου, ότι αδυνάτισα, αλλά ποτέ δεν πρόσεξα την τεράστεια αλλαγή που είχε το πρόσωπο και ο λαιμός μου!!!!! Πραγματικά!!! Ο άντρας μου μου λέει τί έπαθες? Του λέω πόσο έχω αλλάξει? τώρα το κατάλαβες ότι έγινες πιο κούκλα από ποτέ? μου λέει..
Πραγματικά ακόμη δεν το πιστεύω... Αυριο αν καταφέρω θα σκανάρω μία παλιά μου φώτο, που πραγματικά φαίνετε πως ήμουνα, και την προχθεσινή και θα τις βάλω στο πριν και μετά. Χθες έβλεπα αυτές τις δύο φώτο και σκεφτόμουνα "πόσο παραμορφωμένο πρόσωπο είχα πριν? "...
Γλαύκη βλέπω ότι έβαλες πολλές τούρτες μαζεμένες. Σχεδιάζεις να ρίξεις τη νέα κυβέρνηση με τουρτοπόλεμο; :lol:
Μιας και βρίκα ευκαιρία τώρα, αυτή είναι μία τούρτα για 50χρονα της θείας μου.
Και αυτή για τα 50χρονα του μπαμπά μου που ήταν την Παρασκευή που μας πέρασε!
Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους.Τι εγινε? πολλες τουρτες βλεπω πρωινιατικα..Ευχες για μια ομορφη μερα γλυκες παρουσιες του φορουμ..θα τα πουμε αργοτερα.