Καλα βρε flatl , ειναι δυνατον να μου ειπε τετοιο πραμα η ψυχιατρος ? εγω κανω πλακα !
Printable View
Βαρέθηκα.
εγώ Φταιω που ασχολούμαι .
Άντε γεια.
η ζωή είναι ωραία.
Θα ηθελα να ρωτησω ολους τους αγχωτικους του φορουμ αν εχουν εμφανισει ποτε υπερταση....?
Εγω οταν ειχα στουκαρει τι τζιπ μου κ το πεταξα ουσιαστικα , το 07 , η εποχη που επινα , ειχα πιεση 10-15 για ενα μηνα ,απο την στεναχωρια μου .
Πολύ λυπάμαι Αγγελε γι αυτό.!
Εγώ σκέφτομαι ότι με γρατζουνισε η γατα μου στη μούρη και ότι αύριο εύχομαι να είναι μία ομορφη μέρα στο σεμινάριο στην Αθήνα..........
Εύχομαι να ήμουν πάντα άνετη χωρίς να σκέφτομαι τον διαβητη μου και επίσης εύχομαι να είναι όλοι οι ανθρωποι καλά και μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω!
Τι λυπασαι Ντιανα , αφου επινα κ οδηγουσα , καλα να παθω . Παλι καλα που επεσα σε κολωνα . Μαρεσουν οι γατουλες , πολυ .
Το ξερω οτι ευχεσαι να ειναι ολοι οι ανθρωποι καλα , κ τι να πω για τον διαβητη .
Εσυ γιατί δεν θελεις να πάρεις ενα ζωακι Αγγελε;
Ειδικά εναν σκυλάκο,να τον βγάζεις κ βολτουλες....
Θελω γατο , ειχα απο το 1980-2008 , αλλα ειναι δεσμευση , θα μου πεις , γιατι , αφου δεν πας πουθενα , κ αν μου την δωσει κ αρχισω κ βγαινω ?
πάρε έναν κεραμιδόγατο....και μόλις αρχίσεις να βγαίνεις.....αμόλα τον!!!!!!!!!
Nα αμολησω γατο ? απορω πως το σκεφτηκες . Εγω με τον γατο μου , κοιμομασταν αγκαλια , νταξει , οχι ακριβως , αλλα διπλα μου , και του μιλαγα κιολας ( αυτος δε μιλαγε , προσπαθουσα να του μαθω , αλλα δεν ταπαιρνε ) .
κεραμιδογατος ειμαι εγω αλλα αν νευριασω προβιβαζομαι σε τιγρης
Ο εγωισμος ειναι κακιστος συμβουλος.
Φωτεινη , γεια σου .Υπαρχει μια κινεζικη ρηση , για το ποιους μπορεις να συμβουλευσαι η να μαθαινεις κατι , η να μην μαθαινεις τιποτα ,
αυτος που δεν ξερει και νομιζει οτι ξερει , ειναι ανοητος , αφηστε τον , αυτος που δεν ξερει , αλλα ξερει οτι δεν ξερει , ειναι ετοιμος να μαθει , διδαξτε τον , αυτος που ξερει , αλλα δεν ξερει οτι ξερει , κοιμαται , ξυπνηστε τον , αυτος που ξερει κ ξερει οτι ξερει , ειναι σοφος , ακολουθηστε τον .