-
καλησπερουδια μικρα μου αγγελουδια.σορρυ που γραφω εδω αλλα σιγουρα θα παρω αμεση απαντηση.Ποιος ξερει να μου πει τι παιζει με ιδιωτικη ασφαλεια? θελει μια γνωστη να κανει το μανικι στο ιπποκρατειο κ με πηρε να δωσω το τηλ. του γιατρου μου.της ειπα οτι θα σας ρωτησω κ να της πω
-
Wow δεν έχει κανονιστεί ακόμα η καφετέρια που θα πάμε. Το όλο θέμα το οργανώνει η Katerina_iero που θα συναντηθεί με τη Monadiki στο γιατρό τους την ίδια ώρα την Τετάρτη πριν το ραντεβού μας. Εγώ μιλάω με τη Monadiki και δεν ξέρω ακόμα άλλες λεπτομέρειες. Από μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έρθεις με την αδερφή σου και με τη φίλη σου και πιστεύω ότι και τις υπόλοιπες κοπέλες δεν θα τις πειράζει.
-
Καλησπέρα Μαρία. Δυστυχώς δε γνωρίζω τι γίνεται με την ιδιωτική ασφάλεια, ελπίζω κάποια άλλη κοπέλα να γνωρίζει να σου πει.
-
TZINA αυτο για σενα..αλλα κ για τις υπολοιπες..ετσι γιατι η ζωη ειναι ομορφη κ πρεπει να την χαιρομαστε
http://www.youtube.com/watch?v=vCEvCXuglqo&ob=av2e
-
Ευχαριστώ Μαράκι μου για την αφιέρωση.
-
παρακαλω Τζινακι μου...τωρα θα παω να παρω μια αλλη σελλα για το ποδηλατο γιατι αυτη που εχει ειναι πολυ σκληρη κ με πεθαινει οποτε κανω..ποναω λεμε .χαχαχαχαχα
-
Μαρία να πάρεις μία σέλα να είναι άνετη οπότε να μην έχεις πρόβλημα και να απολαμβάνεις τις βόλτες σου.
-
Ωραια!!! Πως θα σας αναγνωρισω αναρωτιεμαιιι!!!!!! λολ
-
-
ΑΒΑΑΑ!! ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ??
-
Την κάλεσα ήδη, μην ανησυχεις....
-
-
Αχ, Eli μου.. Βαρύς ο πόνος μου..............
-
-