Επέστρεψα....Χμμμ, καλές είσασταν απ'ότι είδα! Μπράβο ομορφιές μου!
Printable View
Επέστρεψα....Χμμμ, καλές είσασταν απ'ότι είδα! Μπράβο ομορφιές μου!
[quote]Originally posted by ASTEROSKONI
με ενεργούς ρόλους για όλες, άμεση συμμετοχή και υποχρεωτική παρουσία.
. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν θα ορισθούν αυτεπάγγελτα.
Για να θέσετε ζήτημα, απαιτείται να είστε παρόντες-ούσες από την έναρξη! Τι το κάναμε αμέρικαν μπαρ όποτε γουστάρετε έρχεστε και όποτε γουστάρετε φεύγετε;
[/quote
Mα δεν υπαρχουν επαναστατριες Λιλα μου!Κ με τετοιους ορους!Εδω εισαστε στην καλοπεραση κ παλι....Τωρα που θα εχει καταναγκαστικη εργασια!Εγω παντως θα παω σινεμα.Κοτοπουλο με δαμασκηνα στις βραδιες σινεφιλ κ θα εχουν κ μαγειρεμενο κοτοπουλο μαλιστα!
[quote]Originally posted by Γλαύκη
ωωωωωωωωω πολυχρονεμενη οι υπηκοοι σου σε νοσταλγουν.ουτε μια τουρτιτσα δεν επαιξε σημερα.καλα να περασεις στο σινεμα.Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
με ενεργούς ρόλους για όλες, άμεση συμμετοχή και υποχρεωτική παρουσία.
. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν θα ορισθούν αυτεπάγγελτα.
Για να θέσετε ζήτημα, απαιτείται να είστε παρόντες-ούσες από την έναρξη! Τι το κάναμε αμέρικαν μπαρ όποτε γουστάρετε έρχεστε και όποτε γουστάρετε φεύγετε;
[/quote
Mα δεν υπαρχουν επαναστατριες Λιλα μου!Κ με τετοιους ορους!Εδω εισαστε στην καλοπεραση κ παλι....Τωρα που θα εχει καταναγκαστικη εργασια!Εγω παντως θα παω σινεμα.Κοτοπουλο με δαμασκηνα στις βραδιες σινεφιλ κ θα εχουν κ μαγειρεμενο κοτοπουλο μαλιστα!
Κορίτσια προτείνω να γραφτεί στα πρακτικά η σημερινή ημέρα γιατί ήμασταν πολύ ήσυχες! Πάω να ξαπλώσω να δω λίγο τηλεόραση και μετά ζζζζζζζζζ όπως ο χουζούρης γιατί έχω και αύριο να σηκωθώ νωρίς το πρωί και κάτι μου λέει ότι και πάλι δουλειά δεν θα γίνει. Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι ένα καλό βράδυ. Μουτς.
Καλησπέρα Αστρερόκοσμε!!!!
Διάβαζα τα νέα σας σήμερα στα κλεφτά αλλά έκανα πολλές σπιτικές δουλίτσες. Είχε καθάρισμα, μαγείρεμα και ψήσιμο κέικ για σήμερα το πρόγραμμα :D. Ξύπνησα νωρίς και ζωντάνεψα! Ήταν και πολύ δραστήριες οι προηγούμενες μέρες και έτσι εκμεταλλεύτηκα την κεκτημένη μου ταχύτητα. Τώρα όμως έκανα τα μπανάκια μου, έβαλα μουσικούλες, απολαμβάνω το βραδινό μου γεύμα και είμαι έτοιμη για την αποψινή συνεδρίαση! :D
ʼβα μου πως είσαι; Δυσκολεύεσαι σήμερα καλή μου ε;
Τζίνα μηηηηη! Στάσου μύγδαλα!!!!
Προτιμώ τα κάσιους! :lol:
ωωωωωωωωω πολυχρονεμενη οι υπηκοοι σου σε νοσταλγουν.ουτε μια τουρτιτσα δεν επαιξε σημερα.καλα να περασεις στο σινεμα
Αγαπημενη μου Λιλα,καλη μου μαγειρισσα σας εβαλα τουρτες το πρωι που το κοκκινο φασισταριο ελλειπε.Να προσεχεις τι λες γιατι σε βλεπω να κανεις καταναγκαστικη εργασια στα Γκουλαγκ της Σιβηριας!Και επειδη θα εισαι λιγο αδυναμη απο την επεμβαση δεν βλεπω να τη βγαζεις!Παρε τουρτα κρυφα!Μη με μαρτυρησεις...Πες οτι πινεις τσαι απο ωραιο τσαγερο αν σε παρει ειδηση η ακατανομαστη.Που θα στο παρει κ αυτο...Θα δουμε!Σας φιλω γλυκα!
Μωρέ και μύγδαλα και κάσιους και πασατέμπο και σποράκι τσικι τσικι θα σου φέρω! Καλέ που πας από τόσο νωρίς; Καλόμαθε η γριά στα σύκα (στον ύπνο) και σου κακοφαίνονται τα πρωινά ξυπνήματα; :lol:
Και εγω σας καληνυχτιζω εχω μαστουρωσει απο το φαρμακο της αλλεργιας.
Έκπτωτη Φτουτάτη βλέπω βαρέως έχετε πάρει την απομάκρυνση σας από τα αξιώματα!
Να και μια άλλη γριά που καλόμαθε στα σύκα :lol:
Ελένη είχες προλάβει να διαβάσεις αυτά που σου έγραψα για την αλλεργία και τις ρινικές πλύσεις με ορό;
Eli μου τόσο καιρό άνεργη ξεσυνήθισα! Κι όταν ξυπνάω πρωί για να κάνω αγγαρείες είναι ακόμα χειρότερα, τουλάχιστον αν ξυπνούσα για να πάω στη δουλειά μου θα έβριζα λιγότερο το ξυπνητήρι! :lol:
Εγώ Τζίνα μου προσπαθώ να κρατιέμαι σε φόρμα και ετοιμότητα :lol:
Και τώρα που δεν δουλεύω σηκώνομαι γύρω στις 9 το πρωί για να μην χαλάσω το βιολογικό μου ρολόι. ʼσε που ούτως ή άλλως μου αρέσει να ζω την μέρα από το πρωί. Σήμερα δε που ξύπνησα από τις 7.30 και περίμενα να σέρνομαι μιας και το ΣΚ ξεπατώθηκα ήμουν μέσα στην ενέργεια! Τι να πω μάλλον έχω μαζέψει πολύ ξεκούραση :lol:
Από τι βλέπω όχι συνεδρίαση δεν θα έχουμε σήμερα αλλά ούτε καν την ελάχιστη προσέλευση...
Φιλάκια.