Ναι ελλη τα διαβασα ομως σημερα ειχα βγει το πρωι βολτα και με ειχε πιασει και φαγουρα απο τη γυρη απο τα πευκα οποτε ηπια το φαρμακακι μου και ετσι σταματησα να ξυνομαι.
Printable View
Ναι ελλη τα διαβασα ομως σημερα ειχα βγει το πρωι βολτα και με ειχε πιασει και φαγουρα απο τη γυρη απο τα πευκα οποτε ηπια το φαρμακακι μου και ετσι σταματησα να ξυνομαι.
Καλό βράδυ κορίτσια μου τότε και καλή ξεκούραση. Θα τα πούμε αύριο με το καλό :). Καλές ξάπλες! Και εγώ θα μείνω για λίγο ακόμη και μετά θα πάω να ξαπλάρω και εγώ...
Λοιπόν για να δούμε πόσες είμαστε για τη ΓΣ μας! Πόσες είναι εδώ και θα συμμετέχουν στη συνεδρίαση;
Δυστυχώς Αστεροσκονίτσα μου δεν βλέπω κόσμο να μαζεύεται. Μόνες μας μείναμε! :lol:
H Τζίνα και η Λίλα πήγαν να ξαπλώσουν, η ʼβα παλεύει με την έλλειψη τσιγάρου και φαντάζομαι θα κάλεσε ενισχύσεις στο σπίτι για να μην πάει να πάρει κάνα πακέτο, η πρώην Φτουτάτη πέρασε περαστική μόνο, όσο για τους υπόλοιπους δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής!
Μάλλον η Φτουτάτη μας ξεπάτωσε όλες και δεν κουνιέται δάχτυλο! :lol:
παρούσα!
Βρε βρε.... κοίτα να δεις που οι ξενύχτισες πήγαν για ύπνο νωρίς και ο χουζούρης έσκασε μύτη! Κορίτσια ντροπή!!!
Καλησπέρα αγαπημένη μου ΜακΓιωτ! Πως νιώθεις σήμερα γλυκιά μου; Όλα καλά;
Σήμερα δεν είχα χρόνο για ενδοσκοπήσεις, είχα σχολείο-σύσφιξη-εργασία και χαρά μέχρι και πριν λίγο, οπότε πέρασε ανώδυνα η μέρα!
Αύριο προβλέπονται τα ίδια αλλά αντί για σύσφιξη έχω βάλει μανικιούρ, μην ανέβω Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι τα νύχια μου στην τρίχα! Θα κάνω πρώτη φορά μόνιμο!
Ωωωω κοκονιές!!! Μπράβο Γιωτάκι μου άμα περιποιείσαι ανεβαίνει και η διάθεση ;)
εε που και που , τη βρίσκω να κάνω χέρια-πόδια κτλ.
Ε, κορίτσια που ψάχνετε για δουλειά, πως σας φαίνετε? :lol:
Εεε δεν σε έπιασα ΜακΓιωτ μου :duh:
Γαμωτο εχω δυσανεξια στη λακτοζη αλλιως θα πηγαινα.
άραγε θα εμφανιστούν πολλοί επίσημοι την Κυριακή στην παρέλαση? θα διακινδυνεύσουν τη γιουχα και τα γιαούρτια? Θα μου πεις ο ένας ήθελε να γίνει αρχηγός του πιο αποτυχημένου κόμματος και ο άλλος πρωθυπουργός της χώρας μας που είναι υπό κατάρρευση, μιλάμε για μαζόχες!
αστειάκι Ελάκι, στην βλακοχώρα μας , οι μόνες κενές θέσεις εργασίας πια είναι αυτές των πρώην επισήμων και καρεκλοκενταύρων που δεν τις θέλει κανείς!
Ααα δεν είχα δει τη φωτο :lol:
Χμμμ βασικά είναι επικίνδυνο το επάγγελμα αυτό στις μέρες μας... άντε τα γιαούρτια, τα αυγά και τις ντομάτες τις παίρνουμε στο σπίτι αλλά αν μας πετάξουν καμιά μολότοφ τι κάνουμε οεο;;; ʼσε δεν είμαι τόσο ριψοκίνδυνη πια, οι μέρες του κασκαντέρ για εμένα έχουν τελειώσει :lol:
Λοιπόν όμορφες...
Μιας και δεν υπάρχει απαρτία και είναι όλες κουρασμένες και μιας και η πρώην δε μπορεί να δεχτεί με τίποτα το γεγονός ότι είναι πρώην και ζει μόνο για να αυτοαποκαλείται "η μεγαλειότητά μου" λέω να πααγώσω την εβδομάδα μου. Είναι ήδη Δευτέρα και ο σκοπός ήταν να κάνουμε κάτι διαφορετικό μέσα στη βδομάδα, που θα τπ συναποφασίσουμε. Εφόσον δεν υπάρχει διάθεση αλλά κι εγώ από αστερόσκονη έγινα "ακατανόμαστη" για την πρώην, λέω πως ΄΄ετσι δε γίνεται αλλαγή...
Θέλει εξουσία; Της βγαίνει όλη η κακία; Ας έρθει να παραλάβει τα κουρασμένα παλλικάρια του τόπικ που αντί να είναι εδώ για τη ΓΣ κοιμούνται και ας τους στέλνει τουρτίτσες. Μιά χαρά είναι και αυτό.
Σας χαιρετώ!