ελάκι, αστείο ήταν, ελπίζω να μην το πήρες λαθος..
Printable View
Ζητώ παρέμβαση άμεσα! Καλέ τι παρεξηγισιές είναι τούτες;;;;;; Και στο κάτω κάτω εγώ και η Γιώτα που είμαστε εδώ τι κάνουμε, μπρίκια κολλάμε;;; Εεεε για γύρνα πίσω και αναθεώρησε αρχηγέ!
Κι εγώ εδώ είμαι!Καταϊδρωμένη,ωστόσο εδώ!
όχι βρε χαζούλα! :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Απλά όταν είδα το ποστ σου στην αρχή δεν είχε την εικόνα και δεν έπιανα προφανώς το νόημα των γραφομενων σου ;)
ʼσε και άλλη είναι η παρεξηγημένη... καλέ Αστερόσκονη πλάκα μας κάνεις; Τι μούτρα είναι τούτα καλέ;
αστεροκόριτσο μας, γιατί μουτρώνεις βρε?
Ελα να φτιάξουμε εμείς φατρία και άσε τις άλλες να ξεκουραστούν, θα έρθουν αύριο ορεξάτες!
Επιτέλους η παρέμβαση ουφ!Quote:
Originally posted by NADINE
Κι εγώ εδώ είμαι!Καταιδρωμένη,ωστόσο εδώ!
Καλησπέρα σας !!!!!Αστεροσκονη καλή θητεία σου ευχομαι!!!!! Γιωτουλίνι χαίρομαι που σήμερα ξημέρωσε μια πιο όμορφη μέρα για εσένα!!!!!Λιλάκο περαστικά σου κ καλοφαγωτα τα κουλουράκια σου!!!!!Ελλάκι μου μπράβο κ σε εσένα άσπρος σήφουνας μου έγινες!!!!!Γλαυκη μου πάντα σκέφτεσαι τους άλλους ,είσαι πολύ γλυκιά!!!!!Αβάκι μου κουράγιο!!!!!Τζινάκι καληνύχτα σου !!!!! Ναταλακι που είσαι?Εγώ πάντως είμαι χάλια κ σωματικά κ ψυχολογικά!
Όχι όμορφες, δε μουτρώνω φυσικά!!!!!
Απλώς λέω ότι καλύτερα να παγώσουμε λίγο τα σχέδια προκειμένου να μιλήσει η λαική βούληση....Η ανάπτυξη το αστερόκοσμου πρέπει να γίνει με τη συννεργασία όλων...Και ακόμα και αν η πρώην δε συμμετέχει, θα έπρεπε να έιναι οι άλλες εδώ! Εμείς αλλάξαμε την ώρα για να είναι όλες παρούσες!
Τι εγινε γιωτακι τι επαθες?
Αχ η όρεξη και ο ενθουσιασμός των νιάτων εεεε;;; Είδατε;;;; Αν περιμένεις να κάνουμε πλειοψηφία μανάρι ζώθηκες θα περιμένουμε το Σκ! :lol:
Έλα βολέψου με εμάς και θα βγάλουμε ανακοίνωση των προτάσεων ώστε αύριο να γίνει ψηφοφορία, έχουμε μαζευτεί μερικά προικισμένα μυαλά στο συμβούλιο ;)
Σ'ευχαριστώ γιωτάκι μου! Τί έπαθες παιδί μου;;;;;;;;;;Quote:
Originally posted by giotaki
Καλησπέρα σας !!!!!Αστεροσκονη καλή θητεία σου ευχομαι!!!!! Γιωτουλίνι χαίρομαι που σήμερα ξημέρωσε μια πιο όμορφη μέρα για εσένα!!!!!Λιλάκο περαστικά σου κ καλοφαγωτα τα κουλουράκια σου!!!!!Ελλάκι μου μπράβο κ σε εσένα άσπρος σήφουνας μου έγινες!!!!!Γλαυκη μου πάντα σκέφτεσαι τους άλλους ,είσαι πολύ γλυκιά!!!!!Αβάκι μου κουράγιο!!!!!Τζινάκι καληνύχτα σου !!!!! Ναταλακι που είσαι?Εγώ πάντως είμαι χάλια κ σωματικά κ ψυχολογικά!
Ω!Θεοί!Ανεβαίνουμε κατηγορία!Quote:
Originally posted by monahoiot
Αύριο προβλέπονται τα ίδια αλλά αντί για σύσφιξη έχω βάλει μανικιούρ, μην ανέβω Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι τα νύχια μου στην τρίχα! Θα κάνω πρώτη φορά μόνιμο!
Κουράστηκες Γιωτάκι μου; Τι έγινε δεν ήταν καλή η μέρα σου;
Εδώ είμαι κι εγώ,Γιωτάκι μου!Το σωματικά μπορούμε να το φανταστούμε...Το ψυχολογικά όμως;Βοήθα λίγο...Quote:
Originally posted by giotaki
Ναταλακι που είσαι?Εγώ πάντως είμαι χάλια κ σωματικά κ ψυχολογικά!
Επιτέλους στάθηκα άξια του πρώην ονόματος μου! :lol:Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Ελλάκι μου μπράβο κ σε εσένα άσπρος σήφουνας μου έγινες!!!!!
Και αύριο έπεται συνέχεια....