Το πως θα ήμουν αν είχα την υγεία μου άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ. Κι αν δεν μ' αντέχεις κάνε με ignore. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω, να μου λείπουν κακοήθη άτομα σαν κι εσένα...
Printable View
Μια μπουγατσα !!
μα αυτο ακριβως συμβαινει καθε φορα που εμφανιζονται κατι τετιοι ειναι θεμα χρονου να τα σπασουμεQuote:
να μου λείπουν κακοήθη άτομα
paoki εισαι παοκ???
εγω αξιολογω τους αλλους καθαρα απο το τι προθεσεις πιστευω οτι εχουν εχω εκπευδευτει παρα πολυ σε αυτο κ οταν καπιος ειναι κακοηθης εχω μαθει κ τον μυριζομαι σα λαγονικο οσες ψευτικες δικαιολογιες κ αν μου αραδιαζει δεκα δεκα εγω δεν ακουω ουτε μια αν κ εγω δε χρειαζομαι μαγικα κουμπακια χρειαζομαι μονο αυτο
https://www.google.gr/search?q=wall&...iw=800&bih=509
Ζελεδοειδες υβρίδιο που κανεις τον mits buchanan σε ψυχοφορουμ μπας και σου κάτσει καμια θείτσα, δεν θα με παρασύρεις σε μια διαμάχη με ατάκες δημοτικού του στιλ ''πρόβλημα με την όπισθεν'' , σε αφήνω στον παρακμιακό καθοδικό φαύλο κύκλο τις ζωής σου.
γέρασες και ακόμα δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου , ποιος ξέρει, ίσως στην επομενη ζωή τα καταφέρεις ...
κλείνοντας, θα παρακαλούσα όλο το φόρουμ να τηρήσει 1 λεπτό σιγή για τα χαμένα χρονια τοu ivan , ευχαριστώ.