αχ ελπιδα μου σε ξεχασα εχθες, συγνωμη. ειχαμε και μια σοφια/μυρταλη που την ειχα γνωρισει σε καποια συναντηση, την ξεχασα κι αυτη. απο γιορτες ειμαι πολυ σκραπας τελικα. παντα κατοπιν εορτης το παιρνω χαμπαρι. ολο λεω θα κοιταω καθε πρωι το ημερολογιο κι ολο το ξεχναω. αλτχαιμερ ή χαζομαρα? θα δειξει...
κλμ, μπραβο κοπελα μου. τα καταφερες πολυ καλα μεχρι εδω. καλη συνεχεια. σε βλεπω τα χριστουγεννα με το 6 μπροστα να κανεις παρτυ. αχ σε ζηλευω. κι εσενα και την πεννυ και την βασια και την χανελ και ολες οσες ξεχνω τωρα που χανουν κιλα. ποτε θα τα χασω κι εγω τα ρημαδια?
το πηρα κι εγω αποφαση. σημερα τριτη μερα της νεας μου (ελπιζω επιτυχημενης) προσπαθειας και παω αρκετα καλα. ας συνεχισω το ημερολογιο μου τωρα (μεχρι να με διωξουν απο εδω) εχθες μεχρι το μεσημερι ολα βαση του προγραμματος μου. το απογευμα και μετα τα χαλασα λιγο. δεν εφαγα τις σαλατες μου επειδη δεν καθισα στο τραπεζι. τσιμπησα κατι στα ορθια-λιγα κρακερακια, λιγο προφιτερολ (λιγο ειπα, μην μαλωνετε) και κατι αλλα που ουτε θυμαμαι, το βραδυ φρουτακια και εκανα και 20 λεπτα διαδρομο το βραδυ. και σημερα το πρωι εκανα το 20λεπτο μου παλι. ξυπνησα μαλλον ευκολα λογω των χαπιων οποτε ολα καλα.
κι επειδη σημερα ειναι παρασκευη (μου θυμισε το σημερα ειναι κυριακη, θρησκευτικη εκπομπη ηταν αν θυμαμαι καλα) ανεβηκα στην ζυγαρια η οποια εδειξε 87,3. ας πω οτι ειμαι ευχαριστημενη μηπως την επομενη παρασκευη δειξει κανενα κιλο λιγωτερο. θελω μεχρι τα χριστουγεννα να δω κι εγω το 7. 12 εβδομαδες, 7,5 κιλα. δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. αχ τι καλα που θα ειμαι αν τα καταφερω!! παρτυ προβλεπω αν τα καταφερω.
αληθεια ποιος δεν ζυγιστηκε? προεδρος? αρχιζουν οι απουσιες.....
οσο για τη mag που ρωταει για το χαπι, εγω δηλωνω οτι το παιρνω. το παιρνω εδω κι εναμισο χρονο και το κοβω κατα διαστηματα-οποτε μου ερχεται- χωρις προβληματα. τα κιλα μου τα εχασα ολα με το χαπι σε εναμισο χρονο. οταν το κοβω κοιμαμαι περισσοτερο και τρωω περισσοτερο-τιποτε αλλο. αν χασεις τα κιλα που θελεις, κοβεις τα χαπια και προσεχεις λιγο περισσοτερο την διατροφη σου για να μην τα ξαναβαλεις. δεν υπαρχουν στερητικα και τετοια.
φιλακια σε καλους, κακους, κλικες, ξεκλικες, συστερακια και ουρανιοτοξοκοριτσα.....