:spin::tumble::smilegrin: φαιδρα! θεα!
one, δοκιμασε στο 5-5.5 εκει καταφερνω να μην κρατιεμαι στο διαδρομο
φοβομουν αλλα τελικα μια ιδεα ηταν κι αυτο
Printable View
:spin::tumble::smilegrin: φαιδρα! θεα!
one, δοκιμασε στο 5-5.5 εκει καταφερνω να μην κρατιεμαι στο διαδρομο
φοβομουν αλλα τελικα μια ιδεα ηταν κι αυτο
Καλα και στο 2 να βαλω,παλι θα κρατιεμαι.
respecth στη Φαιδρα!!:lol:
κλικλικωωωω ... το νου σου!!!
One, Καλυτερα να πηγαινεις με τοση ταχυτητα οσο να μπορεις να μην κρατιεσαι . βαριεμαι τωρα ν αναλυσω τους λογους :P θα συνηθισεις σιγα σιγα :)
faidra, Ολα τα λεφτα το .......... τραμπολινο :P
κοριτσια, πολυ ωραιο ειναι που πατε παρεϊτσα για τρεξιμο!!
τελειο!!!
:)
επειδη εμενα μου ταχε πρηξει, κατι λεει οτι οταν κρατιεσαι μειωνεις το βαρος σου αρα καις λιγοτερο, λιγοτερες καυσεις.Quote:
Originally posted by smart
One, Καλυτερα να πηγαινεις με τοση ταχυτητα οσο να μπορεις να μην κρατιεσαι . βαριεμαι τωρα ν αναλυσω τους λογους :P θα συνηθισεις σιγα σιγα :)
αν θυμαμαι καλα
στρωστην, αλεξανδριτα, στρωστην!!!!!!!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by eleni1201
Εγώ για την παρεϊτσα πήγα όχι για το τρέξιμο, αλλά η προϋπόθεση ητο το τρέξιμο:dork:
ΚΑΙ γιατι το σωμα εχει λαθος σταση :PQuote:
Originally posted by click
επειδη εμενα μου ταχε πρηξει, κατι λεει οτι οταν κρατιεσαι μειωνεις το βαρος σου αρα καις λιγοτερο, λιγοτερες καυσεις.Quote:
Originally posted by smart
αν θυμαμαι καλα
σε πολυ γενικες γραμμες γι αυτα :)
Έχω μια ερώτηση, είμαι 63 κιλά. και 1.58 ύψος
κάνω ΄περίπου 3 φορές τη βδομάδα διάδρομο περίπου 1 ώρα περπάτημα και λίγο κλίση.
και σχεδόν καθ/νά ασκήσεις για το στήθος με 2κιλα βαράκια, κοιλιακούς-ραχαίους, και καποιες μερες βαράκια για τα χέρια.(με λίγα λόγια σπίτι γυμνάζομαι)
να συνεχίσω έτσι?? σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να κάνω 40-45 λεπτά καθε μερα διάδρομο και όχι 3-4 φορές τη βδομ?
σκέφτομαι και το άλλο... μήπως πρέπει να χάσω κιλά πρώτα και μετά να γυμναστώ?
μπερδεύομαι...
όποιος έχει άποψη ας μου πει αν μπορεί...:)
Φεβρουάριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
01/2/11 - 30' curves
τι ταχυτητα βαζεις στο διαδρομο αυτη τη μια ωρα??
ταχύτητα 5 και κλίση 3 ή 4. ΄
ανάλογα και το πόσο καλά είμαι, αν δεν έχω όρεξη μπορεί να βάλη ταχύτητα 4.8 και κλίση 2
λοιπον,αυτο που κανεις δεν ειναι αεροβια ασκηση.ειναι σιγουρα καλυτερο απο το να καθεσαι στον καναπε αλλα αεροβια δεν ειναι.Quote:
Originally posted by Ciciliana
ταχύτητα 5 και κλίση 3 ή 4. ΄
ανάλογα και το πόσο καλά είμαι, αν δεν έχω όρεξη μπορεί να βάλη ταχύτητα 4.8 και κλίση 2
αεροβια ασκηση ειναι οποιαδηποτε ασκηση σε κανει να λαχανιαζεις με απλα λογια,και καυση λιπους γινεται οταν λαχανιαζεις τοσο ωστε να μπορεις να κρατησεις αυτο το ρυθμο για 30 λεπτα με μια ωρα.
συμπερασμα.... προσπαθησε να αυξησεις ταχυτητα.καλυτερα να κανεις τζοκινγκ μιση ωρα παρα 1 ωρα περπατημα.
α!και εννοειται οτι δε χρειαζεται να περιμενεις να χασεις κιλα για να ξεκινησεις να γυμναστεις
σοβαρα?!:wow:
έπαθα τώρα.. πίστευα οτι είναι αερόβια κι ας είναι περπάτημα.. :-/
εντάξει δε μπορώ να πω οτι μου βγαίνει και η γλώσσα... γιατί απλά περπατάω δε κανω και τιποτα..
Θα δοκιμάσω σήμερα που ήταν να κανω διάδρομο, θα δοκιμάσω να κάνω τζόκινγκ όσο αντέξω.....
αν κάνω 30 λεπτά με ταχύτητα 6 ή 6,5 χωρίς κλίση είναι καλά??
απλά σκέφτηκα είναι αλήθεια αυτό που λένε οτι με τη γυμναστική πρήζεσαι??Quote:
Originally posted by alexandrita
α!και εννοειται οτι δε χρειαζεται να περιμενεις να χασεις κιλα για να ξεκινησεις να γυμναστεις
προσωπικά δε βλέπω κατι σε μενα, απλά ΄γι'αυτό περπατούσα..
φοβομουν μηπως με το τζοκινγκ "πρηστώ"..
i know stupid ..
το ρυθμο σου θα τον βρεις στο διαδρομο,αλλα θα σου ελεγα γυρω στο 7-7,5 (καλα μην πεσεις κιολας,οσο μπορεις στην αρχη)
φυσικα και δεν πρηζεσαι.ισως στην αρχη και για λιγη ωρα μετα αν σηκωσεις πολλα βαρη.για να πρηστεις οπως οι αντρες θα πρεπει να τρως πολυ,μα πολυ,μα παρα πολυ πρωτεινη.