Starbucks cheesecake χωρις ζαχαρη!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Starbucks cheesecake χωρις ζαχαρη!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!
κοριτσια μου χθες μετα το γαλα με δημητριακα εφαγα και ενα τοστ για βραδυνο...ειμαι νυχτερινος τυπος διαβασματος ρε γμτ και δεν μπορουσα.. πεινουσα! τουλαχιστον ομως περασαν μετα 3 ωρες και μετα κοιμηθηκα. σε θερμιδες ημουν στις 1100.
σημερα
πρωι ενα κομματι κουβερτουρα(ειπαμε στην περιοδο θελω γλυκο!) 200
μεσημερι ομελετα φουρνιστη με 3 αυγα μανιταρια πιπερια ντοματα 300
αργοτερα θα παω για περπατημα με το αγορι στην παραλια!μαλλον θα πιω κανενα χυμο και λεω να εχω μαζι μου και μπαρ δημητριακων σε περιπτωση που με πιασει παλι ποθος για γλυκο
koritsaki καλα πας, μην ανησυχεις.Στην περιοδο ολες μας πιανει.Κι εγω σημερα το εφαγα το γλυκακι μου(2η μερα περιοδου).Καλο ειναι να μη στερεισαι καμια γευση.Καλα εκανες κι εφαγες κουβερτουρα και μαλιστα για πρωινο.Σουπερ επιλογη!
koritsaki για την βολτα στη παραλια σε ζηλευω απιστευτα..οσο για την μπαρ δημητριακων θα κανεις πολυ καλα
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__70__0...91ciB0ZXh0.gif
Αύριο πάμε εκδρομούλα για σ/κ, θα προσπαθήσω να προσέξω όσο μπορώ γιατί σήμερα τα έφαγα τα λιπαρά μου..
Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!!
Εγω ζηλευω και τη βολτα στην παραλια και την εκδρομουλα.
Καλα να περασετε κοριτσια μου!Καλο σ/κ dew μου.:):)
αχ κοριτσια...αν ξερατε την ψυχολογικη κατασταση στην οποια βρισκομαι δεν θα ζηλευατε καθολου...ωραια ειανι η βολτα στην παραλια, αλλα εγω την κανω κυριως γιατι με βοηθαει το παρπατημα στο να μην ποναω πολυ κατα την περιοδο...
και η επιλογη της κουβερτουας κονστανσ, μη νομιζεις, τυχαια! απλα ηταν το μονο που ειχε το ψυγειο μου εκτος απο νερο και μπριαμ. και μου ηταν αδυνατο να παω ως το σπουπερ μαρκετ για να ψωνισω κατι. αφου και για σερβιετες να φανταστειτε τον αδερφο μου εστειλα.ο οποιος ευτυχως ειναι πολυ προοδευτικος και δεν εχει κατι κολληματα που εχουν αλλοι αντρες....
dew μου στην εκδρομουλα ριξτο στα ψητα ψαρια! και καλα θα περασεις και σιγουρα θα εχεις κερδος σε κιλακια!!κανε και καμια βουτια για μας!
koritsaki μου μακαρι να σου φτιαξει η διαθεση με τη βολτουλα.Η σοκολατα η μαυρη για πρωινο σου δινει πολυ ενεργεια.Και την προτιμαω κι εγω σε περιοδους διαιτας οταν ειμαι αδιαθετη.:)
γεια σας κοριτσαρες, δεν προλαβαινω σας διαβασω, να δλωσω οτι αρχιζω σημερα διαιτα κ οχι χθες,
αφου βγηκαμε κ περασα σουπερ τελεια.
84.2 ακριβως ιδιο με χθες ευτυχως κ αρχιζω!
αυριο εχω διαιτολογο μου ελειψε!
Καλημερα κοριτσια μου.Σημερα σταθεροποιησα τη χασουρα τη χθεσινη και ειμαι χαρουμενη.
Πρωινο
1 ποτηρι γαλα, 2 φρυγανιές, 1 κουταλακι μέλι
Δεκατιανο
3 δαμασκηνα, 1 βερυκοκο
Μεσημεριανο
Ψαρονεφρι με πιπεριες, ρυζι νερόβραστο, σαλατα αγγουροντοματα αλαδωτη, ροδακινο
Απογευματινο
γρανίτα
Βραδυνό
200 γρ μακαρονια ζωγραφος με λιγο Kerrygold light
αγαπητο μου ημερολογιο, αγαπητες μου φιλεναδες!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ!!!!!!!!!!!
σημερα (ενδομαδιαιο ζυγισμα) στα 78,8!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!
και να πω κ το ακομα πιο super? πηγα χθες για ψωνια στο mall και πλεον μπαινω στα παντελονια των καταστηματων για στεκες!!!!!!!!!!!!!!!!! (στις μπλουζες δεν ειχα θεμα, αλλα παντελονι ειχα χρονια να αγορασο απο τετοιο μαγαζι!)
νουμερακι για τα παντελονια του promod πχ στο 42!!!!!!!!!! τελεια!!
επισης!, χχθες φορεσα μετα απο 3μιση χρονια 2 καπρι που φυσικα δε μου εκαναν τοσο καιρο... απο τη χαρα μου τη μιση μερα φοραγα το ενα και την αλλη μιση το αλλο!!!!!!!!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη!!!
τελικα 1 ξερω... πως αν δοκιμαζω ανα 3 βδομαδες ολο κ κατι καινουργιο θα μπει!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια πολλα πολλα!!!!!!! καλη μας συνεχεια!
Μtsek μπραβο κοριτσι μου!Φοβερη απωλεια.Συνεχισε ετσι.Και ναι σε αυτα τα μαγαζια εχει μεχρι 42 (σπανια το βρισκω σα νουμερο αλλα εχει).Αλλα πλεον κι εγω σε αυτα τα μαγαζια νομιζω αμα παω θα βρω ανετα ρουχα.Απλα περιμενω να χασω κι αλλα για να ψωνισω.:)
καλημερουδια σε ολες...-1 κιλο σημερα παρολο που εφαγα παγωτακι χθες το απογευμα γιατι δεν αντεξα κ για βραδινο εφαγα 2 μπισκοτακια (που εφτιαξε η αδερφη μου) βρωμης τα οποια ειναι τελεια..πηρα μεγαλη χαρα με το κιλο που εχασα κ συνεχιζω πολυ δυναμικα....τα σημερινα μου θα τα γραψω το βραδυ..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__20__0...91ciB0ZXh0.gif
Μπραβο amalaki!:)