σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα και μισο αντιδωρο
μεσ ενα μικρο μπιφτεκι περιπου 70γρ ενα κομματακι πατατα
απογ μπισκοτο βρωμης αργοτερα μιση φετα ψωμι μια κουταλια μαρμελαδα πορτοκαλι
βρ μισο μπιφτεκι ενα κομματι πατατα
Printable View
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα και μισο αντιδωρο
μεσ ενα μικρο μπιφτεκι περιπου 70γρ ενα κομματακι πατατα
απογ μπισκοτο βρωμης αργοτερα μιση φετα ψωμι μια κουταλια μαρμελαδα πορτοκαλι
βρ μισο μπιφτεκι ενα κομματι πατατα
Παρατηρώ τη διατροφή μου και-εκτός του ότι δεν με πειράζει τίποτα κατόπιν της χολοκυστεκτομής- μπορώ πια, στους 9 μήνες μ.Χ, να τρώω αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού.
π- δυο μπισκότα digestive
δ- τπτ
μ- λίγο χοιρινό με πατάτες στη γάστρα και σαλάτα λάχανο-μαρούλι, 3-4 κουταλιές τούρτα
α- τπτ
β- 100 γρ. πασατέμπο
δε το θεωρησα σπουδαιο ελενη γιατι δεν κανω συνεχεια εμετους κ αρχησαν κ αργα,το πρωτο 2μηνο δεν εκανα.γιωτα μια χαρα ειναι οι ποσσοτητες που τρως κ χαιρομαι που δε σε πειραζει τιποτα! :)
ηπια λιγο τσαι στο νοσοκομειο
το μεσημερι στις 2 εφαγα λιγο κοτοσουπα.
λιγο πριν εφαγα 3 κουταλιτσες γιαουρτι..λιγο βαρυ επεσε
Μοναδικη καλως μας ηρθες.ποτε την εκανες και τρως κιολας γιαουρτι και κοτοσουπα?
οι οδηγιες του γιατρου λενε υγρα-σουπες,γιαουρτι,χυμους,ζελ� � γαλα.ε και εφαγα κ εγω.λαθος εκανα?
ο καθε γιατρος εχει τη δικη του τακτικη.ας πουμε εγω 15 μερες ημουν στα υγρα.να φανταστεις μου ειχε πει το ζωμο να τον σουρωνω.
λοιπον σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ μιση κουπα φασολαδα(μονο ζουμι και καροτο) και 30γρ τονο
απογ μουστοκουλουρο μια φετα του τοστ τυρι αργοτερα μιση μικρη φετα ανανα 2 κομματακια μπανανα
βρ ενα κομματι 80γρ περιπου κολοκυθοπιτα με κιτρινη κολοκυθα χωρις φυλλο
Και σε εμένα τα ίδια ,για 15 ημέρες όλα πέρναγαν από σουρωτήρι .Quote:
Originally posted by eleni198621
ο καθε γιατρος εχει τη δικη του τακτικη.ας πουμε εγω 15 μερες ημουν στα υγρα.να φανταστεις μου ειχε πει το ζωμο να τον σουρωνω.
παιδια κ εγω τον ζωμο τρωω δεν τρωω τα υπολοιπα αλλα εφαγα κ γιαουρτακι κ αυριο θα φαω κ λιγο ζελε κ θα πιω κ χυμο κ γαλα
εμενα γιουτρι με αφηνε μετα το 15ημερο μεχρι τοτε μονο ζωμους και χυμο μηλο η τσαι επινα μονο.ο χυμος μηλο πεφτει πολυ ωραια στο στομαχι και δεν εχει και ζαχαρη απο οτι θυμαμαι.
Γεία σας και απο εμένα
Πρώτη φορά και εγω εδω και γενικότερα δεν εχω ξαναασχοληθεί με forums οπότε αν κάνωκάποια λάθη παρακαλω συγχωρήστε με
Εχω κάνει Sleeve εδω και τρείς εβδομάδες΄
Για 15 ημέρες επινα μόνο ύγρά και τώρα σούπες - γιαούρτια κ.λ.π.
Πιο συγκεκριμένα σημερα :
Συνολικά 1 λίτρο νερό
7:00: 1/2 φλυτζάνι γάλα με λίγα δημητριακά
11:00 Ένα κρόκο παρα πολύ μελάτο με ένα elite crakcer
14:30 1 φλυτζάνι σούπα απο ζωμό κοτόπουλο και πολύ λίγο ζυμαρικό (αστράκι)
17:00 1 χυμό motion
20:20 1 γιαούρτι 2% με 1/2 κουταλιά μέλι
Ισως κατα τις 23:00 πιω λίγο ακόμη γάλα
Εσείς σαν πιο παλίεσ/οι πιστευετε οτι τρώω πολύ ή ειναι οκ ????
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γίνετε πως να βάλω την μπάρα με τα κιλά απο κάτω
Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Marleokar. Είναι πολύ καλό που μπορείς να πίνεις τόσο νωρίς 1 λίτρο νερό την ημέρα. Δεν νομίζω ότι τρως πολύ αλλά υποθέτω ότι αυτά που γράφεις τα τρως σιγά σιγά, έτσι δεν είναι; Και το λέω αυτό γιατί αναφέρεις ένα γιαούρτι ενώ εγώ μπορούσα να φάω μόνο μισό γιαούρτι τη φορά και τώρα που είμαι στους 8 μήνες τρώω τα 3/4 του γιαουρτιού. Επίσης μπορείς να βρεις πληροφορίες για να βάλεις το τίκερ με τα κιλά σου σε αυτή τη διεύθυνση http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2533. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά στη νέα σου ζωή και καλές κατηφόρες.
Σε ευχαριστώ πολύ Τζίνα να είσαι καλα
Σου εύχομαι και εγω ότι καλύτερο αν και ήδη τα καταφέρνεις μια χαρά
Εχω απο την αρχή ορίσει οτι το γεύμα μου (μεσημεριανό - βραδυνο ) θα κρατάει περίπου 20 λεπτά και αυτό τηρώ
Τρωω ενα γιαούρτι σε 15-20 λεπτά χωρίς να με πονάει το στομαχι μου
Βασικά για το νερό επειδή δουλεύω πολλές ώρες ( ακόμα στο γραφείο είμαι ) εχω ένα μπουκαλάκι μικρό πάντα μπροστάμου και όλο πινω στεγνώνει και πολύ ευκολα το στόμα μου ( προ Sleeve ) επινα 2 λιτρα την ημέρα
α και το νερό πάντα παγωμένο, όταν ζεσταίνεται βάζω παγάκια
Καλό σας βρλαδυ ήρθε η ωρα να σχολάσω