κλικ μου.....τα φρυδια λογικα δεν φαινοντα σωστα απο το φλασ( λεω εγω τωρα, μην το παρεισ και πολυ σοβαρα:spin:) και σχετικα με το ρουζ....χμμμ.......δεν ξερω!:P
Printable View
κλικ μου.....τα φρυδια λογικα δεν φαινοντα σωστα απο το φλασ( λεω εγω τωρα, μην το παρεισ και πολυ σοβαρα:spin:) και σχετικα με το ρουζ....χμμμ.......δεν ξερω!:P
γεια σοθ ρε Μαρια τσαχπινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα καλε σταματα θα με κανεις να το πιστεψω! καλα και εσυ δεν πας πισω με τα ματια ΡΟΥΜΠΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑ!
καλα ολα αυτα η φωτο πως σβηνει? αν σβηστει θα το δω ε?
ή 2 τονους πιο σκουρο μεηκ απ ή ρουζ καφε για φωτοσκιαση.Quote:
Originally posted by Maria Hope
καλα γουστα ειναι αυτα.
οσο για τα φρυδια ειναι πολυ ωραια σχηματισμενα, θα μου αρεσαν τονισμενα με μολυβακι. μπορει ναναι και το φλας που λες, σωστο το ποιντ!
ναι ρε πατα εντιτ και θα δεις τις επιλογες
α ναι το φλασ μου τρωει το αποδω το φρυδι λιγο! :lol: :lol:
χαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!φωτοσκ� �αση συμφωνω απολυτα κλικ μου!!!!!!
κατα τ'αλλα σκευτομαι οτι ολοι οι αντρες ειναι σαν μωρα ρε πουστη μου :@
σπαστικο ωρες ωρες αλλα δεν ειναι γοητευτικο?
ναι μεχρι ενα σημειο ομως, σε λιγο θα τους θυλαζουμε κιολλας χαχαχαχαχαχ
χαχαχαχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Σκέφτομαι ότι έιναι όνειρο να κάθεσαι να γράφεις στον υπολογιστή και με το δεξί σου πόδι να χαϊδεύεις το κουνέλι σου.<;ο)
σκεφτομαι...οτι φευγωωωω....καληνυχτα σε ολουσ!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
:punk: σκευτομαιιιιιιιιι οτι πρεπει επιτελους να βαλω μυαλοοοοοοοοο κ να πιστεψω στον εαυτο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυ:no::no::no::no::no::no::puzzled:
Mitsokolo!!!Σε έψαχνα τόσες μέρες αλλά πουθενά!Έχω 2-3 μέρες να μπω και τώρα που μπήκα και είδα τα σχόλια σου λέω ωραία θα δω φώτο,αλλά μπήκα αργά...:sniff:
Δ πειράζει,τουλάχιστον διάβασα ότι το αποτέλεσμα ήταν σούπερ!
cherieeeeeeeeeeeeeeeeee irthes! katse tin anevazo pali na tin deis kai tin vgazo otan mou peis oti tin eides ok?