Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Τι να γραψω, δεν πηγα καν στο σωστο κτιριο που γραφαμε, γρααφαμε σενα κτιριο αλλης σχολης εκτος πολης και δεν προλαβαινα να παω!! το ελεγε στο προγραμμα αλλα δεν το ειχα παρατηρησει !! μου φανηκε ακυρο βεβαια,απο που κι ως που?αλλα ειπα ευτυχως που σηκωθηκα πηγα ν δωσω σημερα γιατι θα το ξερω για αυριο που ειναι παλι εξω!! τα μονα μαθηματα που δινουμε αλλου..χαχαχ! κλαιν μαιν δηλαδη,το αυριανο ομως θα παω για να το περασω. και θα φαω μεγαλο ξενερωμα αν γινει το αντιθετο. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!
χαχχαχαχαχαχχαχαχα, την έχω πατήσει κι εγώ έτσι!!! πλάκα έχουν αυτά!!! θυμάμαι κι ένα άλλο περιστατικό να είμαι στο σπίτι της φίλης μου και να διαβάζουμε ως αργά ένα σκασμό σημειώσεις, να κλείνουν τα μάτια μας πάνω απ'τα βιβλία!! τέλος πάντων αποφασίζουμε κάποια στιγμή να κοιμηθούμε γεμάτες άγχος και να πάμε το πρωί κάνοντας μία μίνι επανάληψη, να τα γράψουμε όλα!!! και το πρωί ξυπνήσαμε 2 ώρες μετά το ξυπνητήρι!!! την πατήσαμε για τα καλά δηλαδή! ε, μετά το ρίξαμε στο χιούμορ!!! ακόμα το θυμόμαστε!