Έναν έναν όλους θα τους ρίξω στον λάκκο μέσα με τα εκατό ροτβάιλερ.
Printable View
Έναν έναν όλους θα τους ρίξω στον λάκκο μέσα με τα εκατό ροτβάιλερ.
and another one bites the dust
αισθάνομαι πως η ζωή με προσπέρασε.
έχω ανάγκη να πιστέψω σε κάτι.
αισθάνομαι όπως δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτό.
Μου τελείωσαν τα stedon 9 μέρες πριν την συνταγοφράφηση.
Παίρνω 3 την ημέρα. Έχω φυλάξει 1 για ώρα μεγάλης ανάγκης.
Δεν μου έκοψε να φυλάξω περισσότερα. Δεν μέτρησα τις μέρες και τώρα ανησυχώ πολύ μην μου βγουν στερητικά και τι θα κάνω...
ωχ εφημερεύον άραγε βρήκες; να σου το δώσουν και μετά να πας τη συνταγή;
ναι, πρέπει. ένα όνειρο που δεν θα έχω όσα έχει ο άλλος/άλλη/άλλο αλλά ένα όνειρο όπου θα χαίρω σεβασμού και εκτίμησης όπως ΠΡΕΠΕΙ να χαίρουν ΟΛΟΙ οι ανθρώποι στη ζωή τους από τους ζωντανούς, όχι όλους εκτιμηση, σεβασμό όμως ΣΙΓΟΥΡΑ. γενικότερα έχω τον ασεβομαγνήτη, πώς τους μαζεύω ένα παράξενο πράγμα, αν σού ρθει να μη σεβαστεις μια ξένη -ένα ξενάκι- εγώ εδώ. ουφ.
ή να γνωρίσω τον άκουαμαν. να δέρνει αντί για μένα χα χα.
σε μένα πιστεύω σε σένα πιστεύω στον καθένα πιστεύω, οι ανθρώποι είναι υπέροχα πλάσματα. το ίδιο και δολοφονικά.
Ζήτα από τον φαρμακοποιό σου να σου το δώσει και του πηγαίνεις αργότερα το χαρτί.
Τι βλακεία και αυτή να μην φτάνουν τα χαπάκια για να καλύψεις όλες τις μέρες και να μην μπορεί να τα γράψει ο γιατρός νωρίτερα. Δεν μπορείς να αγοράσεις ένα κουτί για να έχεις απόθεμα ?
Αν πρέπει να τα παίρνεις καθημερινά δεν είναι σωστό να αλλάζεις την αγωγή, αν δεν το το πουλάει ο φαρμακοποιός τότε πες το γιατρό να σου γράψει ένα άλλο για ώρα ανάγκης, κάτι θα υπάρχει σχεδόν ίδιο με αυτό που παίρνεις.
Υπάρχει τρελό βόλεμα, σαφώς.
όταν επέλθει μια χρονική διάρκεια σε κάποιο τρόπο ζωής υπάρχουν αντιστάσεις στην αλλαγή.
η ευθύνη είναι 80% δική μου.
ή να σου γράφει ένα κουτί παραπάνω κάθε δύο συνταγές;;
Απλά δεν βγαίνουν οι μέρες των χαπιών με τα ραντεβού που μου κλείνουν κάθε 3 μήνες κι έτσι έτυχε να μου τελειώσουν. Δεν μπορώ να τα αγοράσω γιατί ο φαρμακοποιός μου είπε ότι τα stedon δεν τα πουλάνε γιατί είναι σαν ναρκωτικά και δεν μπορώ να πάρω πιο νωρίς δανεικά γιατί μετά πάλι δεν θα μου βγουν οι μέρες. Η μόνη λύση είναι να κάνω υπομονή και να πω στην ψυχίατρο να μετρήσει τις μέρες ώστε να μου κλείνει πιο νωρίς ραντεβού.
Όσο για την user μην της την πέφτετε όλοι ρε παιδιά "κάνε αλλαγή", "κουνήσου" που ξέρετε τι ψυχικά αποθέματα έχει η κοπέλα; Μην την πιέζετε. Γράφει εδώ αυτά που την απασχολούν για να συζητήσει όχι για να την πιέζουμε κάθε φορά να αλλάξει.
τα φάρμακα δεν φθάνουν όταν έχει π.χ 28 το κουτί και οι μήνες έχουν 30-31 μέρες. Νομίζω πως και να θέλει ο γιατρός να σου γράψει νωρίτερα δεν μπορεί πρέπει να έρθει η κατάλληλη ημερομηνία.
Δυστυχώς η συνήθεια είναι το χειρότερο πράγμα που κάνουμε σαν άνθρωποι.
Μιλάω για αρνητικές συνήθειες που έχουμε.
Και εγώ βολεμενος ένιωθα για 3 χρόνια αλλά δεν μου αρκούσε αυτό.
Τώρα κάνω προσπάθειες μεγάλες.
Όπως και να χει εύχομαι σύντομα να βρεις κάτι που θα σε κινητοποιήσει εφόσον το θες, δλδ αν θες μια αλλαγή για αυτό το βολεμα:).