μου αρέσει που του απαντάτε κιόλας. αφού είναι σε άλλη πραγματικότητα, δεν τον βλέπετε?
Printable View
μου αρέσει που του απαντάτε κιόλας. αφού είναι σε άλλη πραγματικότητα, δεν τον βλέπετε?
....και ο Κωστας Δημητρίου??????????????
auto ta leei ola....
http://www.youtube.com/watch?v=0ydXj...eature=related
vreeee papadia!!!!!! ton mastouriazeis ton papa.... dosee!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2SHOfBdonz0
ναι ρε συ αλλα δεν πρεπει κατι να γινει ?? μονιμος αποκλεισμος ας πουμε ?? δεν μπορει να συνεχιζεται αυτο επ απειρον κ να κανει ο τυπος με τους 2 λογαρισμους το καθε θρεντ μπουρδελο... εχει καταντησει αηδια πια, εχει παρει σβαρνα ολα τα θεματα κ τα γαμαει. δεν πρεπει καπως να σταματησει ολο αυτο ?
Εμένα όχι.
Τι σκοπευετε να κανετε για να σταματήσει αυτη την επικινδυνη δραστηριοτητα κατα της δημοσιας υγειας ?
xaxaxaxaxaxaxaxa
lacrymosa, με ποιον μιλας?
και κάπου εδώ αναρωτιέμαι....( χωρίς να θέλω να θίξω καμία και κανέναν και συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό μου) τι είναι χειρότερο.....το ότι υπάρχουν ατομάκια τόσο μόνα, και μη τα χαρακτηρίσω και αλλίως διότι δεν τα γνωρίζω καν, που ανοίγουν ψεύτικα θέματα μπας και ασχοληθεί κάποιος μαζί τους, που κραυγάζουν για προσοχή έστω και έτσι, ή όλοι εμείς που ασχολούμαστε με αυτά τα άτομα και τους δίνουμε όλα όσα ζητάνε -ΠΡΟΣΟΧΗ- σπαταλώντας χρόνο ακόμη και κόπο ( αν αναλολογιστεί κανείς πως μπαίνουμε μεταμεσονύκτια στη διαδικασία να πατάμε τα πλήκτρα του pc για να ασχοληθούμε μαζί τους.....
Δε διάβασα αρκετά σήμερα...:(
ΥΓ: χαμός απόψε...:P
Ευτυχως ο χαμος εληξε με συνοπτικες διαδικασιες (το μπαν δλδ του διπλοπροφιλου..)
Σκεφτομαι οτι αυτο που ειναι το πραγματικο στη ζωη κ εχει οντως νοημα ειτε ειναι μπροστα σου κ απλα δεν το βλεπεις, ειτε ειναι βαθια κρυμμενο κ πρεπει να ψαξεις πολυ για να το βρεις...
Αυτά τα ατομάκια που λες, είναι ένα, και εδώ και καιρό δυστηχώς -όπως έχει πει και ο ίδιος με το άλλο του προφιλ- δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα μας. Εδώ έμπαινε με τα προφιλ του και έκανε διαλόγους με τον εαυτό του, και τώρα σε απασχολεί το αν ζητάει την προσοχή ή όχι? Άλλα πράγματα πρέπει να ζητήσει αλλά τέλος πάντων. peace και μην δίνετε και τόσο σοβαρή σημασία. πόσο δύσκολο μπορεί να είναι?
...σκέφτομαι πως χρειάζομαι δυο στιβαρά μπράτσα να μου ................κολλήσουν μερικά πλακάκια.............:(