Γίνεσαι καλύτερα.....σ'αγαπώ...<3 Θα ζήσεις..
Printable View
Γίνεσαι καλύτερα.....σ'αγαπώ...<3 Θα ζήσεις..
[QUOTE=Diana1982;486156]Δε λες καλύτερα ότι μετά το θάνατο,δεν έχεις προβλήματα;
ποιος το λεει ? ( says who )
φρουτα εχω συναντησει οχι μονο εδω αλλα ακομα κ στη ζωη μου κυκλοφοροντας τη νυχτα μεχρι κ τον τζακ τον αντεροβγαλτη συναντησα ενα βραδυ σε ενα θεοσκοτεινο σημειο γυρω στις 11.30 τη νυχτα κ εφαγε ενα δουλεμα που πηγε συνεφο μου ζητησε να τον ακολουθησω ενω δε γνωριζομασταν καν κ του εκανα τον αρρωστο κ αυτος με πιστεψε συναντησα αλλους 2 στη γερμανια οταν μου την επεσε ενας γερμανος στο μανχαιμ κ αλλος ενας στη κοπελα μου κ προσπαθησε να μας πεισει να του δωσουμε τη φωτογραφικη μηχανη κ παλι του ξεγλυστρισα κ εμφανιστικε κ αλλος για τριτη φορα που με πετυχε παλι σε ενα σκοτεινο σημειο κ απετυχε κ αυτος να κανει κατι κ εμφανιστικε κ αλλος στο φβ που μου εκανε ετιμα φιλιας αλλα δεν υπολογισε οτι θα διαβαζα τη φατσα του απο το βιβλιο φυσιογνωμικης που ειχα κ ετσι τον πηρα χαμπαρι κ τον διεγραψα με τη μια οστοσο με ολες αυτες τις εμπιρειες που εχω μαζεψει μυριζομαι τα φρουτα σε ακτινα πολων χιλιομετρων...Quote:
καλα κανει οποιος ειναι καχυποπτος, εδω κυκλοφοορυν πολλα περιεργα φρουτα με πολλα ονοματα μαλιστα και διαφορους σκοπους.
Τελικά με τον Αγγελο,ταιριάζουμε σ'ένα πράγμα...ότι και οι δύο ασχολούμαστε αρκετά με τον θάνατο και με τα υπαρξιακά μας,με την διαφορά ότι αυτός έχει κατάθλιψη-ενώ εγώ το παλεύω λίγο περισσότερο στην χαρά.!
να χαίρεσαι που δεν έχεις κατάθλιψη.Ούτε και εγώ έχω,αλλά το λέω γιατί πρέπει να χαιρόμαστε που ζούμε και μόνο.και που είμαστε καλά.
όχι να λέμε για θανάτους και για υπαρξιακά! Τουλάχιστον εμένα με κάνουν χειρότερα,αλλά και αν τα συζητώ δε θέλω να τα λέω με απαισιοδοξία
αλλά καλύτερα όπως τα πιστεύω,χωρίς υπερβολές και μηδενιστικές αντιλήψεις.
Λαθος κανεις , δεν ασχολουμε τον θανατο και τα υπαρξιακα , απλως επειδη μου αρεσει να διαβαζω ρησεις κ ευφολογηματα , παντα ( σχεδον ) εχω καποιο σχετικο με την περιπτωση . Η ζωη ειναι αυτη που εχουμε , κ προσπαθουμε ΟΛΟΙ να την ζησουμε με τον καλυτερο τροπο , με τα καλα κ τα κακα της . Μην με συγκρινεις με τον εαυτο σου , δεν εχουμε καμμια απολυτως σχεση . Εσυ ολο παραπονιεσαι ,γιατι δεν μπορω να κανω σχεση , μου φταιει το ενα το αλλο κ.ο.κ , ενω εγω σε κανενα απο τα 42 θρεντς που εχω ανοιξει , ειναι ολα περι ανεμων κ υδατων , δεν παραπονιεμαι για τιποτα , και γενικα δεν παραπονιεμαι . Και σε πολλα ποστς , κανω χιουμορ . Μου αρεσει η ζωη .
Ειναι δειγμα δειλιας να επιθυμεις τον θανατο . Οβιδιος .
Έρχεται Σ/Κ , λίγη ξεκούραση, λίγο ξάπλα, καμιά βόλτα, καμιά ταινιούλα και να στρώσω το μπαλκόνι μου.