Καλημέρα κορίτσια. Γιωτάκι με το καλό να δώσεις αίμα σήμερα και καλή επιτυχία στο χειρουργείο του δικού σου ανθρώπου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Printable View
Καλημέρα κορίτσια. Γιωτάκι με το καλό να δώσεις αίμα σήμερα και καλή επιτυχία στο χειρουργείο του δικού σου ανθρώπου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Καλημέρα Αστερόκοσμε!!!!
Πίνω το καφεδάκι μου και κλασσικά σας διαβάζω...αν και δεν έχω να διαβάσω και τίποτα το φοβερό...
Εδώ που τα λέμε και η Αστερόσκονη έχει τα δίκια της. Πρώτη μέρα θητείας της και της κάναμε μία τόσο χλιαρή υποδοχή;;; Είναι και νεούδι βρε! Κρίμα κρίμα ελπίζω σήμερα να είμαστε όλες περισσότερο σε φόρμα ;).
Εγώ θα δηλώσω ολιγόωρη απουσία απόψε μεταξύ 9-11 καθώς έχει γιόγκα το πρόγραμμα για σήμερα :D
Έχει κανείς νέα από την σαχλαμαρισμένη μας; Τι κάνει είναι καλύτερα σήμερα;
Γιωτάκι μία ιδιαίτερη προσευχούλα για σένα να πάνε όλα καλά και να έχεις θετική σκέψη ;)
η ιδιωτική μου κάλυπτε το μανικι όταν το έκανα στο 80% των εξόδων. Γνωρίζω όμως ότι οι περισσότερες δεν το καλύπτουν οπότε καλυτερα να κάνετε μια σχετική έρευνα.Quote:
Originally posted by monadiki1
*Katie καλη σου μερα κ καλη επιτυχια στην επεμβαση σου.Ιδιωτικη ασφαλεια εχεις? Καλυπτει το μανικι? γιατι θελει να το κανει μια γνωστη μου στο Ιπποκρατειο κ της ειπα οτι θα σας ρωτησω
Αστερόσκονη προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι το όλο θέμα με την εβδομάδα της καθεμίας είναι κάτι που σκέφτηκε η Ναταλία για να μας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και για να μη λέμε συνεχώς τα ίδια. Ο σκοπός είναι να κάνουμε την πλάκα μας, να περνάμε καλά αλλά στην ουσία είναι μία χαζομαρούλα και τίποτα παραπάνω! Χθες θα ήθελα να είμαι στη συνάντησή σας αλλά μου ήταν αδύνατο διότι είχα μία άσχημη μέρα. Δεν ήξερα όμως ότι πρέπει να χτυπάω γερμανικό νούμερο και προσοχή όπως στο στρατό! Αλλοίμονο αν πρέπει να δικαιολογηθώ σε σένα ή στον οποιοδήποτε για το αν είμαι κουρασμένο παληκάρι ή όχι! Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχεις καμία αίσθηση του χιούμορ διότι το "ακατανόμαστη" θα σε εκπλήξω αλλά είναι χιούμορ! Δε γνωρίζω αν συμπεριφέρεσαι στο σπίτι σου με το ίδιο στυλ και υφάκι αλλά λυπάμαι ειλικρινά που στο δικό μας σπίτι μιλάς με αυτόν τον τρόπο ιδιαίτερα για τη Γλαύκη. Επειδή γνωρίζω τη Γλαύκη προσωπικά, δε θα σου εξηγήσω τα τι και τα πως της Γλαύκης θα σου πω όμως ότι είναι μία γυναίκα που έχει "κερδίσει" το σεβασμό μου αλλά και το σεβασμό πολλών άλλων εδώ μέσα. Ο τρόπος που της απευθύνεσαι είναι τουλάχιστον εριστικός και προσβλητικός και γνωρίζοντας το επίπεδο της Γλαύκης ήταν αναμενόμενο να μη σου ανταπαντήσει. Δεν περιμένω να καταλάβεις τι εννοώ με αυτά που σου γράφω γιατί αν καταλάβαινες δε θα έγραφες από την αρχή το παραπάνω ανεκδιήγητο ποστ. Περιμένω όμως να προσπαθήσεις να μας σεβαστείς όπως σε σεβόμαστε όλες εδώ μέσα.Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Λοιπόν όμορφες...
Μιας και δεν υπάρχει απαρτία και είναι όλες κουρασμένες και μιας και η πρώην δε μπορεί να δεχτεί με τίποτα το γεγονός ότι είναι πρώην και ζει μόνο για να αυτοαποκαλείται "η μεγαλειότητά μου" λέω να πααγώσω την εβδομάδα μου. Είναι ήδη Δευτέρα και ο σκοπός ήταν να κάνουμε κάτι διαφορετικό μέσα στη βδομάδα, που θα τπ συναποφασίσουμε. Εφόσον δεν υπάρχει διάθεση αλλά κι εγώ από αστερόσκονη έγινα "ακατανόμαστη" για την πρώην, λέω πως ΄΄ετσι δε γίνεται αλλαγή...
Θέλει εξουσία; Της βγαίνει όλη η κακία; Ας έρθει να παραλάβει τα κουρασμένα παλλικάρια του τόπικ που αντί να είναι εδώ για τη ΓΣ κοιμούνται και ας τους στέλνει τουρτίτσες. Μιά χαρά είναι και αυτό.
Σας χαιρετώ!
στρατιωτη τζινα παρουσιασου.αντε και θαλαμοφυλακας το βραδυ.
ερώτηση !
τι είναι το κυστικο μορφωμα στο στήθος???
Αστερόσκονη μου τώρα που ξαναδιαβάζω το χθεσινό σου ποστ, με καθαρό και ξεκούραστο μυαλό, καταλαβαίνω μάλλον ο υπερβάλλον σου ζήλος σε παρέσυρε λίγο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις προσβεβλημένη από την απουσία κάποιων και σίγουρα δεν θα έπρεπε να το παίρνεις προσωπικά.
Πράγματι αν γνώριζες την Γλαύκη θα καταλάβαινες ότι όλα όσα έλεγε και έκανε τις τελευταίες μέρες είναι καθαρό χιούμορ χωρίς την παραμικρή υπόνοια για κάτι άλλο από πίσω.
Ας μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ είναι για να λαμβάνουμε και να προσφέρουμε βοήθεια. Ειδικά το συγκεκριμένο τόπικ είναι για να ακουμπάμε την κουρασμένη μας ψυχούλα και να βοηθάμε η μία την άλλη με ότι μας απασχολεί πέραν της διατροφής και για να λέμε και καμιά μ@λ@κια να γελάμε βρε αδερφέ! Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ούτε τάσεις αρχηγείας είναι χώρος παιχνιδιού, μοιράσματος, υποστήριξης και αλληλεγγύης.
Μην ξεχνάς ότι εκτός από το φόρουμ έχουμε και ζωές, γεμάτες πολύ σοβαρά προβλήματα που πιθανόν να μην γνωρίζεις, υποχρεώσεις, δουλειές, οικογένειες κτλ. Ο σκοπός του τόπικ είναι να μπαίνουμε και να ξεδίνουμε και όχι να είμαστε με το άγχος πότε θα μπούμε και αν θα μας παρεξηγήσουν επειδή λείψαμε.
Είναι κρίμα που το πήρες τόσο προσωπικά όλο αυτό και ένιωσες ότι σε αγνοήσαμε και ότι η Γλαύκη εννοούσε πραγματικά αυτά που έγραφε, τα οποία σε διαβεβαιώ και εγώ ότι ήταν καθαρό χιούμορ καθότι την γνώρισα και εγώ προσωπικά και είναι ένας γλυκύτατος και καλοσυνάτος άνθρωπος. Καμιά φορά το απρόσωπο του φόρουμ και η ανωνυμία δίνει λαβές για παρεξηγήσεις καθώς με τα γραφόμενα του άλλου είναι δύσκολο να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι. Και δυστυχώς η καχυποψία είναι πάντα μέσα στην ζωή μας, οπότε εννοείται πως βρίσκεται και εδώ μέσα. Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις με ηρεμία αυτά που σου γράφουμε, προσωπικά δεν θέλω να τροφοδοτώ αψιμαχίες και παρεξηγήσεις και θα ήθελα να μην παρεξηγηθείς με αυτά που σου γράφω. Ελπίζω απόψε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την άτυχη στιγμή χωρίς περαιτέρω αρνητική ενέργεια. Θεωρώ ότι οφείλεις μία συγνώμη στην Γλαύκη και εύχομαι να μπορέσουμε να το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό και να χαρούμε την υπόλοιπη βδομάδα η οποία στο κάτω κάτω είναι αφιερωμένη σε σένα και θα έπρεπε να την χαρείς!
Καλημέρα σε όλες!
Τζίνα το "δεν κατάλαβες" ίσως δε θα έπρεπε να το πεις σε εμένα... Αυτό ακριβώς κάνω σε αυτό το τόπικ. Μιλάω με όλες σας, μοιράζομαι νέα, παίρνω αισιοδοξία και προσπαθώ να δίνω και νιώθω ότι αν και ιντερνετική είναι μία όμορφη παρέα. Οι "εβδομάδες" για εμένα, έχουν διττό σκοπό...Να μάνουμε πλάκα όπως προείπες και να δώσουμε την ευκαιρία στηνκαθεμία να ξεδιπλώσει κατι παραπάνω από τον εααυτό της στην εβδομάδα της, μιας και τυγχάνει λίγο περισσότερο της προσοσχής των υπολοίπων . Προφανώς ο σκοπός είναι όλοι να έχουμε την "εβδομάδα" μας, όσες τουλάχιστον θέλουν! Δε σας ξέρω όπως θα'θελα και δυστυχώς ή ευτυχώς ο λόγος είναι γραπτός για αυτό δεν καταλαβαίνουμε πάντα τον τρόπο του συνομιλητή μας ή του χιούμορ. Αν σας γνώριζα ως άτομα πιθανώς και να είχα τελείως άλλη άποψη για ορισμένα πράγματα όπως μπορεί να είχατε κι εσείς για'μένα. Καλά κάνεις και λες αυτά που πιστεύεις αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω και τη δική μου άποψη:
1. Δε ζήτησα πουθενά και από καμία να είναι στρατιώτης. Δικαίωμα όλων σας είναι να κανονίζετε το πρόγραμμά σας και ίσα ίσα που επειδή ήθελα πραγματικά να μαζευτούμε όλες μαζί για μία φορά, γιατί πάντα όλο και κάποιος θα λείπει, προσπάθησα να το κάνω στην αρχή της εβδομάδας μου. Δεν έκατσε, έπεσε πολύ κούραση, δεν είχε νόημα λοιπόν να συζητήσουμε αυτά που θα συζητούσαμε όλες μαζί γιατί ο σκοπός ήταν να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις.
2. Δε θα αναφερθώ στη Γλαύκη παρά μόνο για να πω πως όπως ζητάς από'μένα να αντιλοαμβάνομαι μέσω του γραπτού λόγου το "χιούμορ" ίσως αυτό θα έπρεπε να είναι αμοιβαίο. Τίποτα στο παραπάνω κειμενό μου δεν υποδεικνύει κάτι άλλο πέρα από χιούμορ. Σε κάθε περίπτωση, και με μία δόση χιούμορ, προσπάθησα να εκφράσω και τη λύπη μου που κ΄ποια που δε με γνωρίζει με αποκαλεί "ακατανόμαστη", μιας και δεν ήταν χαρακτηρισμός της πλάκας γαι το πως ήρθε η εβδομάδα μου ή το "καθεστώς" ή οτιδήποτε άλλο..Ήτσν προσωπικός χαρακτηρισμός και ίσως όταν κάνουμε πλάκα χωρίς να γνωριζόμαστε με τον άλλο είναι καλό κάπως να το δηλώνουμε. (όοπως εγώ που πήγα να πω για τις τούρτες και πρόσθεσα τη παρένθεση, προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Ξαναλέω πως όταν διαβάζουμε κάτι είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε πως το γράφει ο άλλος. Προσπάθησα να δείξω μέσα από το κείμενό μου ότι στεναχωρήθηκε σχετικά που δεν μαζευτήκαμε και ότι ένιωσα άσχημα με τον χαρακτηρισμό γιατί είναι κάτι που δεν έχω κάνει και δεν κάνω όσο καιρό είμαι στο τόπικ, παρά μόνο εξ αφορμής.
3. Ειλικρινά είμαι ανοικτή σε οποιαδήποτε συζήτηση για το κάθε τι και προφανώς έτοιμη να παραδεχτώ τα χ κομμάτια που μπορεί κι εγώ να έσφαλλα ή να στεναχώρησα κάποιον με τον τρόπο μου. Είναι σαφές όμως και αδιαπραγμάτευτο για'μένα ότι δε δέχομαι υποδείξεις τύπου " δεν ξέρω με τι υφάκι μιλάς στην οικογένεις ή το σπίτι σου" μόνο κακό κάνουν και δεν τις επιτρέπω. Στα 500 φεύγα πόστ μου που δεν τα λες ούτε και πολλά ούτε και λίγα δεν έχω εμπλακεί σε μεταξύ σας μικροδιενέξεις ακριβώς γιατί νιώθω ότι είμαστε εδώ για να περνάμε καλα χωρίς να λείπει βέβαια και η μικρογραφία της καθημερινότητας.
Γιωτάκι μου, με συγχωρείς που δε σου απάντησα χτες για το τσιγάρο και τον καφέ, το είδα σήμερα το πρωί γιατί χτες διάβαζα...τρέχοντας μιας και τελειώνουν οι προθεσμίες μου για τις εξετάσεις. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά, δε νώριζα βέβαια και για το τσιγάρο τι παίζει οπότε δεν είχα κάτι να σου πω....Ο καφές νομίζω πως δεν πειράζει, τέλος πάντων τώρα εσύ θα την έχεις βρει την άκρη, πολλές ευχές να πάνε όλα καλά!
Υπόλοιπες όμορφες, καλημέρα όλη μέρα:bouncy:
Κοριτσια καλημερα!Τζινα κ Ελι σας ευχαριστω,αλλα παρακαλω ολες να μη δωσουμε συνεχεια!Ουτε συγνωμη θελω.Ηταν μια ατυχη στιγμη κ θελω απλα να συνεχισουμε οπως πριν.Δεν εχω αρχηγικες τασεις εγω,αλλωστε ειμαι αριστεριζων ατομο στη ζωη μου,αλλα κ να ειχα μπορει να παρει εδω κανεις την αρχηγια απο τον Χιτλερ!!!(Βλεπε Ναταλια)Φιλακια θα τα πουμε το απογευμα!
ευρημα που χρήζει διερευνησης.Quote:
Originally posted by *Katie
ερώτηση !
δεν ξερω αν σε καλυψα, μαλλον όχι αλλα.... μονο ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ κ περαιτερω ιατρικες εξετασεις θα μπορουσαν να πουν με βεβαιότητα τι είναι κ τι χρειαζεται , εαν χρειαζεται αντιμετώπιση.
Μη ψαχνεις απαντησεις στο ινερνετ.... μονο να τρομαξεις (χωρις λογο) θα καταφερεις.
Ολα καλα να ειναι ευχομαι :)
ευχαριστώ περιμένω τηλεφωνο απο τον γιατρο να μου τι κανουμε απο εδω και εμπροςQuote:
Originally posted by ria
ευρημα που χρήζει διερευνησης.Quote:
Originally posted by *Katie
ερώτηση !
δεν ξερω αν σε καλυψα, μαλλον όχι αλλα.... μονο ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ κ περαιτερω ιατρικες εξετασεις θα μπορουσαν να πουν με βεβαιότητα τι είναι κ τι χρειαζεται , εαν χρειαζεται αντιμετώπιση.
Μη ψαχνεις απαντησεις στο ινερνετ.... μονο να τρομαξεις (χωρις λογο) θα καταφερεις.
Ολα καλα να ειναι ευχομαι :)
Κατερινάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Περιμένουμε τα νέα σου.
Πριν λίγο επέστρεψα τσούπρες, φυσικά δουλειά δεν έγινε στη ΔΕΗ για το χαράτσι και την Πέμπτη το απόγευμα θα πάμε η μητέρα μου κι εγώ στο κόμμα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που τα γραφεία του είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και έχουν κάθε Πέμπτη συνάντηση όπου πηγαίνει όποιος θέλει και ρωτάει πληροφορίες για ότι θέλει. Αν δεν βγάλουμε άκρη κι εκεί την Παρασκευή θα πάμε στα κεντρικά της ΔΕΗ. Νά'ναι καλά η κυβέρνηση που απασχολεί και κρατάει σε εγρήγορση μία άνεργη και μία συνταξιούχο και δεν τις αφήνει να βαρεθούν!
Σήμερα εννοείται ότι δε θα γκρινιάξω για το κρύο γιατί έχει υπέροχη μέρα με αρκετή ζέστη θα έλεγα τόσο που η "μαγκιά" ξεχείλιζε από τα μπατζάκια μου διότι νάσου τα ανοιχτά παλτά, νά'σου τα γυμνά χέρια χωρίς γάντια, νά'σου που έβγαλα κάποια στιγμή το παλτό και το κρατούσα στο χέρι, μιλάμε για πολύ "ε ντε λα μαγκε ντε Τζινοβοτανίκ"! :lol:
Πάω να ξαπλώσω για λίγο και θα τα πούμε αργότερα.
καλησπερα χαθηκα αλλα επεστρεψα !
τι παθατε καλε? απο τις 15.35 δε μπηκε καμια?
παλι καλα να προλαβω να διαβασω οσα γραφτηκαν οσο ελειπα
να χαιρετισω και την ASTEROSKONI και να της ευχηθω καλη βδομαδα!
ελπιζω να ειστε ολες καλα !