καλησπερα σας κυριες μου.τι μου κανετε?σημερα πρωτη μερα της ανοιξης και με τη mother ειπαμε να αρχισουμε την ανοιξιατικη/πασχαλινη γενικη καθαριοτητα.
Printable View
καλησπερα σας κυριες μου.τι μου κανετε?σημερα πρωτη μερα της ανοιξης και με τη mother ειπαμε να αρχισουμε την ανοιξιατικη/πασχαλινη γενικη καθαριοτητα.
Πολλές καλησπέρες!!
Έλειπα είχαμε πάει στο εξοχικό μας κ σήμερα γυρίσαμε! Πολύ μου άρεσε που αρχίζουν να ανθίζουν τα λουλουδάκια,που μεγαλώνει η μέρα η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή :roll::roll:
Κουράστηκα όμως γιατί είχαμε αρκετές δουλειές με τον κήπο έγινα κ αγρότισσα!
Θέλαμε να αφήσουμε κ τη σκυλίτσα μας αλλά έκλαιγε κ τη ξαναπήραμε πίσω,δεν μας πήγε η καρδιά να την αφήσουμε τελικά,για λίγο ήρθε στην Αθήνα κ τελικά θα γίνει πρωτευουσιάνα :lol: της καλοάρεσε!
katie μου εύχομαι όλα να είναι καλά.
καλως το ελενακι.ειναι τελεια η ανοιξη!!!!!!μια απο αυτες της μερες θα παρω τη φωτογραφικη να σας ποσταρω φωτο απο το χωριουδακι μου.
Αλόχα! Καλλιόπη διάβασε αυτά που έχασες γιατί θα σου βάλω να γράψεις διαγώνισμα μετά! :lol:
Σοκολατίτσα πολύ χαίρομαι που ξαναπήρατε τη σκυλίτσα μαζί σας, πρέπει να είναι πολύ καταφερτζού τελικά!
Ηρακλή Λιλαρό ωραία η ιδέα σου να φωτογραφίσεις το χωριό σου. Περιμένουμε φωτογραφίες.
εχω παθει στερητικο συνδρομο σημερα.πρεπει να ειναι απο τις μερες που γραψαμε τα λιγοτερα.προσπαθησα παλι να φαω αυγο και εχω σκασει.και να πεις οτι εφαγα κιολας.
Με το αυγό έχω κι εγώ θέμα. Μόνο τηγανητό μπορώ να το φάω χωρίς πρόβλημα γι'αυτό και το αποφεύγω.
καλησπέρα ! καλως την μπρεικ μας που εγινε και αγροτισσα. Τι φυτεψες?
Ελενη μου εγω ακομη το παλευω το αυγο, ειναι πολυ μπουκωτικό γενικα. Προχθες για πρωτη φορα μετα την επεμβαση καταφερα να φαω μισο και δεν ενιωσα ασχημα απλα πληρη κορεσμο σαν να μην κατεβαινε τιποτε αλλο κατω. δεν μου κανει εντυπωση λοιπον
εφαγα ελαχιστο ζυγισα μετα αντιστοιχη ποσοτητα με αυτο που εφαγα και ηταν περιπου 40γρ τιποτα δηλαδη.ξαφνικα ενιωθα αερα να μου ανεβαινει προς τα πανω σαν μπουρμπουληθρες.δεν εφαγα λαιμαργα ή κατι τετοιο και το ειχα αραιωσει και με νερο.αυγο τζιφος.
θα ελεγα να μην πιεσεις τον εαυτο σου με το αυγο, καλυτερα δοκιμασε το ξανα σε κανα μηνα με προσοχη παλι, καποια στιγμη θα το ανεχθεις.υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορεις να φας και να το αντικαταστησεις. Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου ειχε στοιχισει διοτι ειναι σουπερ θρεπτικο και χαρηκα την Κυριακη που καταφερα και εφαγα εστω και λιγο. σιγα σιγα ελενη μου!
κατερινακι δεν σκαω για το αυγο αλλωστε τρωω τοσα αλλα πραγματα.ομως εκνευριστηκα με το ποσο ασχημα ενιωσα χωρις να εχω κανει κατι λαθος.
Αρχίζει ο Λαζόπουλος! Θέλω να φάω τώρα αλλά θα περιμένω να φάω στις διαφημίσεις γιατί θα πνιγώ από τα γέλια. Το είχα πάθει μία φορά και έκτοτε προσέχω!
και η μανα μου λαζοπουλο βλεπει τζινακι.ασε το πηρουνι κατω γρηγορα μην εχουμε τρεχαματα.
εκτος και αν σου δωσει τις πρωτες βοηθειες αυτος.
Λίλα γι'αυτόν θα πνιγόμουνα επί τόπου! :lol:
χάθηκα γιατί ετοίμαζα το βραδινό μου κ τώρα τρώω :bouncing::bouncing::bouncing: