Ειλικρινα, αν διαβασεις ολη τη συζητηση μας στα πμ, βλεπεις εναν ανθρωπο που σε κοροιδευει; Που δεν σε εμπιστευεται; Που δεν εκτιμαει τη γνωμη σου; Σε ποσα σοβαρα πραγματα απο την αρχη της γνωριμιας μας με εχεις συμβουλευσει σωστα; Σε ποσα παροτρυνοντας με, καταφερες να με οδηγησεις σε μια αποφαση; Οι πραξεις μου, και οχι μονο τα λογια, δειχνουν τι σημαινεις για μενα. Εισαι ενα στηριγμα. Και στο να ξεκινησω τα μαθηματα εσυ με παροτρυνες λεγοντας μου να κανω 2-3 πραγματα δημιουργικα. Εσυ μου ειπες να ακολουθησω το ενστικτο μου. Εσυ διαφωνησες με τον Υπρκουλ, και μου ειπες δικα σου ειναι τα λεφτα, ο, τι θελεις καντα. Γνωριζεις ποσο σημαντικα ηταν για μενα αυτα τα λογια; Μερικες φορες τα ξαναδιαβαζω, για να δω αν κατι μου ξεφυγε. Αν ειχα ξεκινησει 2-3 πραγματα, αντι για ενα θα ειχα αξιοποιησει καλυτερα τη χρονια μου.
Φωτογραφιες του σκυλου μου εχω δειξει μονο σε 2 ατομα, εκ των οποιων το ενα ησουν εσυ. Στην ταξη οταν μας ζητησαν να περιγραψουμε τον
ή την αγαπημενη μας, τους ειπα οτι θα περιγραψω μια φιλη μου, και περιεγραψα εσενα, οπως σε ειχα δει στις φωτογραφιες που ειχες ανεβασει. Εχω σκεφτει αν με ρωτησει η συμμαθητρια μου να της μιλησω για τις παρεες μου, να της πω οτι εχω μια πολυ καλη φιλη στην Κυπρο που μου εχει σταθει πολλες φορες.
Νομιζεις δεν μου κοστισε περσι οταν αποφασισες να σταματησεις να μπαινεις στο φορουμ; Σε σκεφτομαι σαν ενα πουλι που ερχεται στο παραθυρο μου και μου τραγουδαει γλυκα. Βαζω τροφη για να ξαναρθει και την επομενη μερα, αλλα αυτο ερχεται οποτε εκεινο θελει.
Δεν καταλαβαινω πως μπορεις να λες οτι ολα αυτα τα χρονια ηταν κοροιδια, ο, τι κι αν εγραψα σε ενα ποστ.
Στο πμ εγραψες οτι τραγουδανε στη μεση του δρομου και κανουν θορυβο. Ηθελα να σου ζητησω περισσοτερες διευκρινισεις. Ειναι κακο; Ξεχασα να το κανω στο πμ, και επειδη μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι πρεπει να διαγραψω μηνυματα για να στειλω, ειπα να το κανω στο θρεντ. Και μπορουσες να απαντησεις εσυ ή οποιος αλλος ηθελε. Δεν αμφισβητησα οτι ισχυουν αυτα που μου ειπες, ουτε ζητησα επιβεβαιωση απο τριτους.Γιατι οι τριτοι που δεν τους ξερω να ειναι πιο αξιοπιστοι απο εσενα; Αυτη ηταν η προθεση και η σκεψη μου και οχι αλλη. Γιατι δε μπορεις να δειξεις λιγη πιστη στο προσωπο μου; Ποτε σε προδωσα; Ποτε σου φερθηκα ψευτικα;
Σε παρακαλω, απαντησε μου.