Καλή όρεξη Έλενα.
Printable View
Καλή όρεξη Έλενα.
Ευχαριστώ!!!!!!
Μωρέ έκανα μια τορτίγια με τόννο σούπερ ντούπερ, έβαλα πολύ μαρούλι κ δεν μου κλέινει :smilegrin:
Καλη ορεξη ελενα τρελαινομαι για τονο.
καλησπέρα, και εγώ τσάκισα τρια τυροπιτάκια!
Και καλα τους εκανες γιωτα.
Καλησπέρα Γιώτα. Είναι πολύ άτιμα τα τυροπιτάκια οπότε καλά τους έκανες για να μάθουν! :lol:
Αχ βρε κοριτσια δεν με κραταει το σπιτι.κατι η ανοιξη και η λιακαδα κατι η απωλεια των κιλων με κανουν να θελω να βολταρω.
Καλά κάνεις Λίλα μου, να πηγαίνεις όσες περισσότερες βόλτες μπορείς. Ο ήλιος κάνει καλό στον οργανισμό μας και μας φτιάχνει και τη διάθεση.
Λίλα κ που είσαι ακόμη!!!!!!!!!!!!
Βλέπω σιγά θα πιάσεις κ το στόχο!!!!!
Θυμάμαι όταν είχα χάσει τα κιλά, το σπίτι δεν με κρατούσε όλο έξω ήθελα να ήμουνα!!!
απώλεια κιλών κ άνοιξη είναι σούπερ συνδυασμός!!!
Εμένα με πιάνει μια μελαγχολία γιατί σκέφτομαι πως πέρασε ένας χειμώνας κ εγώ τι έκανα? Τα ίδια.....(απο θέμα κιλών) που ήτανε κ ευκαιρία γιατί ήμουνα σπίτι οπότε θα μπορούσα να ακολουθήσω μια διατροφή αλλά τίποτα:no:
Την Κυριακή θα αλλάξουμε και την ώρα που σημαίνει ότι θα βραδιάζει αργότερα. Γιούπιιιιι! Ε, ρε βόλτες που θα κάνει η Λίλα! :lol:
Θα βουτηξω το σκυλακο μου και θα βολταρουμε τζινα.ελενα εμενα μου πηρε πολλα χρονια να αποφασισω να αδυνατισω.
Να το πάρεις απόφαση να κάνεις sleeve?
Ναι ελενα δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσω να χασω τοσα πολλα κιλα με διαιτα ειχα δοκιμασει και παντα επαιρνα τα διπλα.
Λίλα τι έγινε με τη δουλειά? έχεις νεότερα?
Τιποτα ελενα μαλλον δεν θα παρουν τελικα.