-
Λιακαδες βολτες συγυρισματα,ολα καλα βλεπω!Κ εγω ψιλοξεκινησα την κυριακη καθαριοτητα να απολυμανω που εφυγε κ η γιαγια.Επλυνα κ το παπλωμα κ μια κουβερτα.Τις κουρτινες δεν παλευω κ τις αφηνω παντα τελευταιες.θα σασ πω κ την αμαρτια μου.Πηγα πριν σε μια ψησταρια κ πηρα 2 πιττογυρα!πολυ τα ευχαριστηθηκα!Εκανα παπ τεστ κ μαστογραφια.Κατερινακι αυτο που λες στη μαστογραφια συνηθως ειναι ενας αδενας ερεθισμενος κ ειναι συχνο φαινομενο σε γυναικες που εχουν θηλασει.Το Γιωτακι που να ειναι/
-
Αμάν βρε Γλαύκη μου ζεις πραγματικά γραφικές καταστάσεις! Και πράγματι από παντού τις τρώς βρε παιδί μου, δώσε και εσύ καμία καλέ μην κάθεσαι :lol:! Μα καλά τι τρομερό σκηνικό αυτό με την τύφλα υπάλληλο :lol:!!! Είμαι περίεργη αν αύριο θα θυμάται τίποτα!
-
Μωρε γελαγα αφου ο Νικος ειχε πεσει κατω αλλα κραταγα κ πισινη μην πεσει η σκουπα πιο ψηλα!Αυρια θα πω σε μια αλλη να ερθει.
-
Γλαύκη πήγαινε στην τροχαία και δανείσου ένα μηχάνημα αλκοτέστ ώστε όταν έρθει αύριο η νέα υπάλληλος να της κάνεις αλκοτέστ πριν μπει στο μαγαζί σου!! :lol: :lol: Καλά έκανες και τσάκισες τα νοστιμότατα πιτόγυρα και καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου, να είναι όλα καλά.
-
Η ναταλια η αβα και το γιωτακι δεν εμφανιστηκαν ακομα.αυριο εχει πρωινο ξυπνημα για λαικη.
-
Αυτη ηρθε για λιγες μερες ειναι ξενοδοχουπαλληλος κ μιλαει νομιζω 4 γλωσσες!Ηρθε να εξυπηρετησει τη φιλη της.Που να φανταστουμε τετοιο πραγμα?Ειμαι τοσο κακια που δεν μπορω να πειραξω μυρμηγκι!Απο φωνη ομως?Τωρα μαλιστα που εχω κ πολλα κιλα αμα με ακουσει κανεις θα λεει τη μεγαιρα!Σ'αυτη δεν φωναξα αλλα πηγα στη γιαγια κ με ακουσε η γειτονια.εχει τρελλανει την κουνιαδα μου με τις εμονες της κ της ειχε παει η πιεση 17.Τ'ακουσε ενα χερι αλλα αυριο τα ιδια θα κανει αφου ειναι η παθηση κ δεν την πιανουν τα φαρμακα.Η φαρμακοποιος ειπε να την παμε σε ψυχιατρο.
-
ΤοΑβουλινι δεν ειναι στα καλα του αλλα μεχρι το μεσημερι τουλαχιστον το παλευε κ δεν καπνιζε.Το Γιωτακι παλι θα εχει προβληματα μαλλον.Η Ναταλια ξερουμε!Μιλαει σε τρια τηλ μαζι.Κλεινει το σταθερο παιρνει το βονταφον κ χτυπαει κ το κοσμοτε!Ταυτοχρονα ειναι κ στοΜΣΝ!
-
Και εμείς Γλαύκη μου αυτό σκεφτήκαμε για τα αποτελέσματα της μαστογραφιας, αν και περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν θα χρειαστεί να κάνει και υπέρηχο. Η Κατερίνα θήλασε 8 μήνες, έχει περάσει 1 1/2 χρόνος από τότε που σταμάτησε να θηλάζει αλλά αν και δεν ξέρω από αυτά το πιο λογικό συμπέρασμα ήταν αυτό.
Εύχομαι καλά αποτελέσματα και σε σένα.
Θα ξαπλώσω μανάρια μου. Σας φιλώ.
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες σας παρούσες και απούσες :).
-
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!Όντως έχω πρόβλημα άλλα αυτή τη φορά είναι σύνδεσης!!!!! Μόλις έμπαινα με πετούσε έξω!!!!!Λοιπόν το πρωί με την αιμοδοσία όλα καλά,δεν ήταν κάτι τραγικό,πίεση δέκα με επτά κ αιματοκριτης τριάντα εννιά κ δε ζαλίστηκα καθόλου κ μετά πήγα κανονικά για δουλίτσα!!!!!
-
Ελι στη νυφη μου βρηκαν 3 κ εχει θηλασει πριν 3 χρονια.Η δικη μου μαστογραφια βγηκε καλη.ατο παπ σε 15 μερες.Ευχαριστω.Ευχομαι τα Καλυτερο κ για το Κατερινιω.Να βαλω γιαλιγο μια φωτο με τα παιδακια μου?η πατε για υπνο?
-
Βρε κορίτσια είναι εδώ και μερικές μέρες που προσπαθώ να "μου" κρύψω κάτι αλλά τελικά πρέπει να πάω να το κοιτάξω. Στην πλευρά της κοιλιάς που έκανα το χειρουργείο κήλης το Νοέμβριο, όταν βήχω φουσκώνει λίγο σε ένα συγκεκριμένο σημείο και όταν πιέζω εκεί πονάω λίγο. Δεν έχει καμία σχέση φυσικά με την κήλη που είχα πριν αλλά τελικά πρέπει να πάω στο χειρούργο μου να το δει μήπως και είναι κάτι φυσιολογικό και δεν ξαναδημιουργήθηκε μικρή κήλη όπως φοβάμαι. Και δεν φτάνει αυτό, από την προηγούμενη εβδομάδα σηκώνομαι το πρωί με ζάχαρο πάνω από 200. Δεν ευθύνεται η διατροφή ή η ινσουλίνη, υπάρχουν διάφορα που ίσως συμβαίνουν και προσπαθώ τόσες μέρες να "κουρέψω το αυγό" μήπως και καταλάβω τι συμβαίνει. Ως ξακουστός ντεντέκτιβ όμως, θα το βρω που θα μου πάει!!
-
Επρεπε να ειχες παει κ ολας Τζινα!Αντε μη βαλω τις φωνες κ σε σενα!
-
Γιωτάκι καλησπέρα, χαίρομαι που είσαι καλά. Το χειρουργείο έγινε ή ακόμα;
Γλαύκη να βάλεις φωτογραφία, περιμένουμε!
-
Eli καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
-
Αυτη ειναι προπερσι το καλοκαιρι