κ αυτη αυτο που μας περασε.Σε γαμους ξαδελφιων κ οι δυο.
Printable View
κ αυτη αυτο που μας περασε.Σε γαμους ξαδελφιων κ οι δυο.
Κατερίνα μου σου ευχομαι καλά αποτελέσματα με την εξέταση σου ,το ίδιο κ στη Γλαυκούλα!!!!!Κούκλες που αγαπάτε την εξοχήκ σας αρέσει τόσο να το απολαύσετε όσο μπορείτε γιατί ο καιρός θα τα ξαναχαλάσει!!!!!Ελλάκι μπράβο για το ποδήλατο ,είναι τέλειο!!!!!Τζινάκο υπομονή κοπέλα μου ευχομαι ένα γρήγορο τέλος στις Ταλαιπωρίες που ρε κυνηγούν!!!!! Τέλος να πω ότι έχω λυθεί στα γέλια με τη μεθυσμένη υπάλληλο,είναι όλα τα λεφτά!!!!!
Μια τουαλέτα είπα να πάω κ τώρα σας έπιασε!
Elaki καλό βράδυ!
Τζινάκι μου να πας στο γιατρό για να ηρεμήσεις αν κ οι κοίλες ξαναεμφανίζονται έχει ο οργανισμός την τάση να τις δημιουργεί (δεν ξέρω εαν σου το είπε ο γιατρός αυτό) αλλά όχι κ τόσο σύντομα.
Γλαύκη έβαλες τη φώτο κ την έχασα?
Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου Γλαύκη! Μα τι έκανες πριν μείνεις έγκυος, μήπως πήρες κανένα προσπέκτ και άρχισες να διαλέγεις δείγματα παιδιών και είναι και ο γιός σου και η κόρη σου τέτοια κουκλιά;! :lol:
Κουκλάκια ζωγραφιστά!!!!!
Να τα χαίρεσαι, αλλά έχω ένσταση μα κανένα δεν πήρε τις ματάρες σου? Έλα πάμε για το τρίτο εξάλλου είσαι πολύ νέα!
Σοκολατίτσα μου το ξέρω για τις βλαμενοκήλες ότι μπορεί να επανέλθουν ειδικά όπως η δική μου που δεν έχει μπει και πλέγμα. Είδομεν.
Μοιαζουν της μαμας τους γι 'αυτο ειναι κουκλια!Ειναι καλα παιδια κ αυτο ειναι το σημαντικο!
Ο γιος μου εχει τα ματια μου!Η κορη μου εχει καστανα αλλα ειναι τοσο μεγαλα κ περιργα λαμπερα που κανουν πολυ εντυπωση.
Γλαύκη μου εννοείται ότι έμοιασαν σε σένα! Αλλά καμιά φορά και όμορφοι να είναι οι γονείς μπορεί τα παιδιά να μη βγουν τόσο όμορφα. Βέβαια είμαι σίγουρη ότι εσύ καμαρώνεις ως μάνα πιο πολύ επειδή έπιασαν τόπο οι κόποι σου και έγιναν καλά παιδιά.
*Ελλάκι μου καλό σου βράδυ !!!!!
*Τζινάκο έχει δίκιο η Γλαυκη να πας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γιατρό να σε δεί!!!!!Το χειρουργείο θα γίνει την Πέμπτη
*Γλαυκούλα μου να τα χαίρεσαι τα παιδιά σου ,να τα καμάρωνεις πάντα κ να είναι γερά κ ευτυχισμένα!!!!!Είναι πάντως κουκλάκια ζωγραφιστά. κ πάλι να τα χαίρεσαι!!!!!
Στη δεύτερη φαίνονται πιο ανοιχτά!
Ευχαριστω κοριτσια !Γιωτακι μου να χαιρεσαικ εσυ το γιοκα σου κ να τον δεις οπως επιθυμεις.Θα σας βαλω κ μια απο το βολευ με τα φοβερα αλματα του παιχταρα μου
Εμένα μου αρέσει που γελάνε, κι ο γιός σου έχει ένα χαμόγελο όλα τα λεφτά! Είναι διακριτό μέσα στο χαμόγελό του το πόσες καρδιές καίγονται! :lol:
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μοιαζουν της μαμας τους γι 'αυτο ειναι κουκλια!Ειναι καλα παιδια κ αυτο ειναι το σημαντικο!
Όντως αυτό μετράει, να είναι καλά παιδιά αλλά εφόσον συνδυάζουν καλή ψυχή κ εξωτερική εμφάνιση,αυτό είναι το ιδανικό κ το πιο σπάνιο!
:thumbup::thumbup::thumbup:
Κ μια γλυκια φατσουλα για καληνυχτα.καλο ξημερωμα να εχουμε κ ονειρα απο οτι αγαπαει η καθε μια.Καληνυχτα κ στις απουσες.Στη Ναταλια 27 κ οχι 72 αφου δεν μας ηρθε σημερα.