Γλύτωσα ε?
Ας έρθουμε σε πιο σοβαρα θέματα:Master Chef:p
Printable View
Φοβαμαι οτι ισως ειπα πολλα, παρα πολλα... Αν συμβει κατι στο προφιλ μου τις επομενες ημερες και πχ αλλαξουνε οι λεξεις "Senior Member" σε κατι αλλο που ισως ξεκιναει απο Β, θελω να ξερετε οτι εγω παλεψα για τα δικαιωματα του ανθρωπου, για την ενωμενη ευρωπη και για το γνησιο μακεδονικο χαλβ-
Πρεπει να ειστε πιο συγκεκριμενοι αγαπητοι μου δολοπλοκοι κατα του γιωργου πανου ιμπεριαλιστες. Σε ποιο παραληρημα απο ολα αναφερεστε; Ολοκληρο ταξονομικο καταλογογραφικο συστημα εφηυραν για χαρη του κι εσεις το απαρνιεστε ε τοτες εισαστε δηλαδης και απολιτιστοι αρκουδοβαρβαροι.
Οφείλετε να παραδεχτείτε πάντως πως η μεγάλη τυο αγάπη είμαι εγω :) :)
Πάντως τείνω να συμφωνήσω περισσότερο με την δική σου υπόθεση, πως δεν πρόκειται για υποτροπή δηλαδή, αλλά θέλει και λέει συνειδητά αυτά που λέει, γιατί έχω παρατηρήσει πως δεν λέει τυχαία πράγματα κι όπου να ναι.
Σε μένα πχ άρχισε να τα λέει αυτά με τα πμ όταν σε ένα πόστ που είχε κάνει και περιέγραφε διάφορα του είχα πει πως θα του κάνω καταγγελία.
...Πολλοι απο τους νεοτερους εδω μεσα δεν το γνωριζουν, αλλα η λειτουργια αναζητησης που βλεπετε πανω αριστερα, στις απαρχες του φορουμ εφευρεθηκε για να μπορει κανεις να παρακολουθησει τις επικες παρεμβασεις του γιωργου πανου καθως ξερναει σκοτος και τοξινη απο θρεντ σε θρεντ. Για την ακριβεια παραμενει ακομη και σημερα ο μονος τροπος να μη χασει κανεις τη μπαλα, η και τη λογικη του, προσπαθωντας να κατανοησει το φαινομενο.
Αυριο θα μιλησουμε για το συστημα των ΠΜ. Το ξερατε πως ο γιωργος πανου ητανε η εμπνευση του; Συντονιστειτε την ιδια ωρα!