καλημέρα αστεροκοσμε! καλημέρα γιωτακι! εγω ακόμη να ακουσω νεα απο τον γιατρο, πιθανολογω ότι δεν έχει βρει ακόμη τον χειρουργο που θα έκανε την συνεκτιμηση λογω απεργειων και γενικου χαλασμου στο ΕΣΥ, ειδωμέν...
Printable View
καλημέρα αστεροκοσμε! καλημέρα γιωτακι! εγω ακόμη να ακουσω νεα απο τον γιατρο, πιθανολογω ότι δεν έχει βρει ακόμη τον χειρουργο που θα έκανε την συνεκτιμηση λογω απεργειων και γενικου χαλασμου στο ΕΣΥ, ειδωμέν...
Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε? Εγώ δουλίτσα κ μπήκα να σας ευχηθώ να έχετε μια όμορφη μέρα.
http://media.tumblr.com/tumblr_lfnirxFRi51qc700b.jpg
μοναδική μπράβο για την απώλεια νεράκι τα κιλάκια φεύγουν!! Να έχεις μια καλή και γελαστή μέρα!
Καλημέρα κορίτσια. Να έχετε όλες μία όμορφη μέρα.
Καλημέρα και από εμένα!
Ο ήλιος έχει κάνει το θαύμα του και σήμερα, έχει υπέροχη μέρα! Εύχομαι να την χαρούμε όλοι μας!
καλησπερα κοριτσακια.χτες με πηρε ο υπνος και εχασα τα καλυτερα.εβαλε η γλαυκη μας τα παιδακια της και εγω ροχαλιζα και δεν ειδα τιποτα.να της ξαναβαλεις το βραδυ να τις δουμε και οι υπολοιπες.τι μου κανετε?
καλημερα!!!!!
υπεροχη μερα σημερα!
εγω τα παιδακια σου τα ειδα γλαυκη μου ειναι κουκλια να τα χαιρεσαι και να τα καμαρωνεις
μπαινω και το βραδυ αλλα μονο σας διαβαζω δεν μπορω να γραψω γιατι μου σβυνουν το ψως και τυφλο δεν ξερω :)
παντως την επαφη και τα νεα σας δε τα χανω
σημερα παω το γιοκα μου για κουρεμα και μετα κλασικα θα ειναι αυτος στο πσ οποτε δεν βλεπω να σας ξανα μιλαω !
αν βρω καποια στιγμη αδειο θα παω παλι ενα γεια
να περνατε ομορφα !
Καλημέρα Λιλάκο! Καλημέρα Καλλιόπη!
Ναι και εγώ δεν πρόλαβα τις φωτογραφίες αλλά έχω δει παλιότερα και έχω πάθει την πλάκα μου με τα παιδιά της Γλαύκης που έχουν πάρει και την ομορφιά και την χάρη της! Να τα χαίρεσαι Γλαύκη μου και να είναι πάντα γερά και χαρούμενα τα παιδιά σου με άξιους και καλούς συντρόφους στο πλάι τους που θα τα αγαπάνε και θα τα κάνουν ευτυχισμένα. Δεν μας είπες πως πήγε το επαγγελματικό ταξίδι της κόρης σου όλα καλά;
Καλλιοπίτσα μου τι κάνεις; Πέρασες ξανά από επιτροπή για την εγχείριση; Πότε με το καλό θα σλιβωθείς;
οχι δεν περασα ξανα πηγε ο αντρας μου και πηρε ανανεωση αλλα φανταζομαι οσους τον βλεπανε να περιμενει εξω απο την επιτροπη
ειναι ολο ολο 60 κιλα !
χαχαχα πλακα θα ειχε
δεν μιλησα με τη γραμματεα γιατι θελω να παρω βαθμους του μικρου τη παρασκευη και να τον δω στη παρελαση απο δευτερα θα μιλησω και ελπιζω συντομα να μπω!
Καλησπέρα,κοριτσούδια μου!
Σήμερα ξύπνησα με μια κουδουνίστρα πάνω από το γόνατο μου.
Έχει γίνει από το χθεσινό κάψιμο μια μεγάλη φουσκάλα κι ανάλογα την κλίση και την κίνηση,
πάει πέρα δώθε και με γαργαλάει παιχνιδιάρικα.Κι ιδού το δίλημμα: του σκάσεις ιτ ορ νοτ του σκάσεις ιτ;
Έχει πλάκα πάντως!Αν το σκάσω θα μου λείψει...Λογικά θα έχω κι ένα ωραιότατο σημάδι μετά...
Θα'χω να διηγούμαι για μια φορά που σιδέρωνα...ʼλλοι λένε για καυγάδες σε μπαρ,για μαχαιρώματα στις φυλακές,
θα'χω κι εγώ κάτι να αποδεικνύει τις εμπειρίες της ζωής και τη σκληράδα μου!Όσο μιλάμε το κουνάω
και το κοιτάω...Παίρνει διάφορα σχήματα...Θα κάνω μια σειρά φωτογραφιών:τέχνη με ένα κάψιμο...
Κατερινάκι,με το καλό,κούκλα μου!Περιμένουμε μαζί σου!Γιωτουλίνι,καλή δύναμη και σήμερα,ήρεμη δύναμη μου εσύ!
Ελάκι και Λιλαρό,υπέροχος καιρός σήμερα για βόλτες,μην το χάσετε!Μοναδική,να'ναι η μέρα σου σαν τ'όνομα σου!
Τζίνιους,Μακ,Πωλινάκι,Αβου� �ίνι,Φτουτάτη,Σοκολατένια,Κ αλλιοπάκι,τιμώμενο εξαφανισμένο πρόσωπο,όλος ο Αστερόκοσμος
να έχουμε μια ξεχωριστή Ανοιξιάτικη μέρα,παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα,ποίημα να'ναι όλη η ζωή μας!
Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του ύπνου οπότε μαντέψτε ποιός γιορτάζει!! Τώρα είδα στο star ότι έφυγε από κοντά μας κι ο Νίκος Βασταρδής. Τον είχα δει πριν πολλά χρόνια σε μία βραδιά ποίησης να απαγγέλει ποιήματα του Εμπειρίκου και με είχε μαγέψει η φωνή του που πιστεύω ότι είναι ανεπανάληπτη.
Καλλιόπη για να μπορείς να γράφεις και το βράδυ πάρε έναν φακό να τον κρατάς με το στόμα, να φωτίζεις το πληκτρολόγιο και να γράφεις! :lol:
Και μια ειδική αφιέρωση για την εβδομάδα,που διανύουμε...
David Kracov
Χρόνια πολλά,Μακ!Ελπίζω να οργιάσετε σήμερα με τον Μορφέα σου,να τιμήσετε τη μέρα σας δεόντως!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα του ύπνου οπότε μαντέψτε ποιός γιορτάζει!!
Τελικά Τζινοδομή η σημερινή μέρα έχει οριστεί για να τιμήσει πολλά και σημαντικά:
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού,
Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας,
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης,
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου,
Διεθνής Ημέρα της Γης,
Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down,
Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου.
Μου φαίνεται στο εξής πρέπει να κοιτάμε καθημερινά το ημερολόγιο μας,να ξέρουμε πώς να κινηθούμε!
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
Ναταλία περαστικά στο ποδάρι σου! Δεν καταλαβαίνω πως τα κατάφερες έτσι. Σιδερώνω κι εγώ καθιστή αλλά ρίχνω συνήθως μία πετσέτα στα πόδια μου για να μη με καίει ο ατμός. Να σου πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι με τη μπριζόλα, προτιμώ την παγκόσμια ημέρα του γαλακτομπούρεκου! :lol:
Μα και να τρελαινόσουν με την μπριζόλα,Τζινάκι μου,δε θα γιόρταζες στις 14 του Μάρτη!
Μισή γιορτή πρόσεξες!Ο συνδυασμός είναι που την κάνει ξεχωριστή!Ανεπίτρεπτο για έναν Αστυνόμο Τζίνη!