ε ναι......
Printable View
Ρε παοκι ελεος δλδ..quotareis το προβλημα καποιου για να τον πικαρεις?
Touch_The_Sky προσπαθώντας να καταλάβω γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που διαβάζεις , πέτυχα ένα θέμα που άνοιξες ''Αναπνοη με χρηση σακουλας '' . θα σε παρακαλούσα πριν μπεις εδώ μέσα να μην κανεις χρήση σακούλας γιατι μειώνεται η διαθεσιμότητα του οξυγόνου στον εγκέφαλο σου και αυξάνεται το co2 με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλή αντίληψη σε επίπεδα κρετινισμού.
Θα μπορουσες να συνεισφερεις στο θεμα μου λοιπον. Να μοιραστεις την γνωση μαζι μας...
Ανοιξε και συ ενα θεμα αν θες..Μπορεις!
Τουλαχιστον να μην γράφει αρλουμπες σε όλα τα θέματα..όχι οτι εμείς, εγώ ειδικα, είμαστε σοφοτεροι ή εξυπνοτεροι απλα το παλικάρι έχει κουφανει τον κοσμακη..αρλουμπες με ψυχολογικη εμβάθυνση περικαλω περικαλω.
ναι ενω εσυ που εγραφες καποτε κατεβατα με βρισιες νομιζεις οτι εισαι καλυτερη κ νομιζεις οτι το εχω ξεχασει μη νομιζεις οτι δε το θυμαμαι ακομα.
εγω στη προκειμενη περιπτωση οταν βλεπω καπιον να γραφει κατεβατα με βρισιες κυριως απροκλητα
τον διαγραφω πριν καν μου πει επομενη λεξη.
Αν ημασταν με τον κέρσορα του ποντικιού στην αναφορά με αυτά που γράφεις και εσυ θα είχες πρασινο χρωματακι.
εγω καταλαβενω κατι αλλο εκτος απο τον κενσορα του ποντικιου που εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια για μενα κ ειναι με τι ανθρωπο μιλαω.
αν τωρα αυτο το πραγμα εσυ το θεωρεις ανθρωπο να βριζει σαν νταλικιερης 24 ωρες τοτε σε μενα δεν εχεις να εξηγισεις απολυτως τιποτα εξηγισε τα στους ομιους σου.