Έχουμε και εμείς προβλήματα και ίσως και τρισχειροτερα απο τα δικα σου...Το αντιλαμβανεσαι αυτο, εε??
Printable View
πειτε ενα μπραβο στα παιδια της πυροσβεστικης που με αυτοθυσια σχεδον προσπαθουν να σβησουν τις φωτιες τοσες ωρες.
Οντως αξιζουν πολλα μπραβο. Ανεκαθεν αυτη η χωρα βασθζοταν στο φιλοτιμο κ των πατριωτισμο λιγων που θυσιαζονται κ η ανταμοιβη τους ειναι το βραβειο της ανοικτης παλαμης...... Τη δοξα κ το χρημα κερδιζει ο καθε λαικιστης κ λαοπλανος, που γ@μ@ει τα παντα χαριν του δικου του προσωπικου συμφεροντος.
το βραβειο το δινεις στον εαυτο σου μεχρι να το παρουν οι αλλοι χαμπαρι χαιρετισματα..
Καλα εννοειται...... Αλλωστε το να εισαι σε καποιες κατηγοριες αδιαφορος η κ αντιπαθης ειναι κοπλιμεντο......
Άνθρωποι......http://fanpage.gr/wp-content/uploads...0c88e14d9e.jpg
Φωτιές στα περιαστικά δάση.
Αν βρείτε χελώνες, σκαντζόχοιρους και οποιοδήποτε άλλο άγριο ζώο με πρόβλημα
επικοινωνήστε άμεσα με την ΑΝΙΜΑ.
τηλ 24ωρο 6972664675
Σκέφτομαι ότι δεν αντέχω άλλο τη μάνα μου και το να βάζει άλλους όχι και τόσο κοντινούς συγγενείς της όσο εμάς (τα παιδιά της εννοώ) πάνω από εμάς...δεν είναι σωστό...τώρα θέλει να φιλοξενήσουμε μια θεία της κι εγώ δεν έχω καμιά όρεξη να έχω ένα άτομο που δεν έχω συνηθίσει μέσα στα πόδια μου, θα με επιβαρύνει ψυχολογικά...έχω θυμώσει πολύ τώρα αλλά παράλληλα μου έρχεται να κλάψω και θέλω να κοιμηθώ τόσο πολύ μου χάλασε τη διάθεση πάλι...
Ρε παιδιά, το ελάφι ήταν όντως χρήστης που έπιασε κάποιον ιο! Δεν μπορεί ένα άτομο να κάθεται να γράφει σε 100 θέματα ταυτόχρονα!