-
Μμμμμμμ!!!!!! να πω βέβαια και την αμαρτία μου.... Χθες έπεσα με τα μούτρα σε μια ΤΕΛΕΙΑ σοκολάτα 100 γραμμαρίων που μου έφερε μια φίλη από την Φιλανδία που είχε πάει και έτσι οι 10 από τους 21 πόντους εχθές χάθηκαν εκεί! Ούτε το μετάνοιωσα αλλά μπορώ να πω ότι αν μπορούσα θα το ξαναέκανα! βέβαια, θα έτρωγα 50 γρ και όχι 90 που έφαγα αλλά οκ! δεν μπορώ να αντισταθώ στους γλυκούς πειρασμούς κάθε είδους!!!!!!!!!! ;)
Αχ, τί ωραίος καιρός σήμερα! κρύο, συννεφιά και χουχουλιάρικη διάθεση! :)
ʼντε βρε παιδάκια μου, ακόμη κανείς σας δεν έχει ξυπνήσει????????? :D :D :D
Φιλάκιαααααααα! :)
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
Τέλειος ο σημερινός καιρός, και ιδανικός για πρώτη μέρα στα σχολεία, με πρωτοβρόχια!!!
αστεράκι,
καλή επιτυχία στη φιλενάδα σου. Πες να μπαίνει στο φόρουμ να μας λέει τις εντυπώσεις της και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.
Εγώ χθες δεν μαγείρεψα γιατί κατέβαζα κουρτίνες, βάζαμε στόκο σε δίαφορα σημεία των τοίχων που έχουν υποστεί "βαρβαρότητες" από εμάς , ευτυχώς όμως είχαν περισσέψει ρεβύθια από την Δευτέρα οπότε πάλι ρεβύθια σήμερα. Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί είναι το αγαπημένο μου όσπριο!!!
Με την πρώτη ευκαιρία θα σας γράψω κι άλλα κειμενάκια αλλά και συνταγές των ww.
Καλή συνέχεια σε όλους
-
Γεια σας,γεια σας!! Τι μου κανετε? Χαιρομαι που συνεχιζετε το προγραμμα με αισιοδοξια!! Εχω λιγακι χαθει,γιατι μου προεκυψαν αρκετες υποχρεωσεις. Και εγω συνεχιζω,αλλα αυτες τις μερες επαιρνα συνηθως 24 ποντους την ημερα περιπου,που δεν παχαινω αλλα ουτε και αδυνατιζω και κανω και λιγη γυμναστικη. Επεσαν και κατι εξοδοι και κατι γενεθλια και ειπα προκειμενου να ρισκαρω και να κανω ενα μπαμ μια και καλη,ας αυξησω λιγο τους ποντους και ας κρατησω μια ισορροπια. Το παω οσο πιο συντηρητικα μπορω. Η ζυγαρια σημερα με εδειξε 61,7 κιλα,κινειται αργα αργα προς τα 60,οπου και θα σταματησω. Λιγο μου εμεινε και θελω να κανω προσεκτικα βηματα μην τα κανω θαλασσα. Κοιταζω τα παντελονια που φορουσα στα 69 κιλα που ημουν το Μαιο και τωρα μου φαινονται και μου ειναι τεραστια! Αυτη η χαρα ειναι πολυ μεγαλη,πλεον νιωθω καλα με το σωμα μου! Ειναι μια νικη που την εχω κερδισει βημα βημα μονη μου,με κοπο και ιδρωτα. Δε μιλαω μονο για τα κιλα που εχασα,δεν ηταν δα και τοσα πολλα,μιλαω και για τα βουλιμικα επεισοδια που δεν εχω κανει ολον αυτον τον καιρο. Λιγο ακομα υπομονη και τερμα τα βασανα λεω στον εαυτο μου,κατι που το ευχομαι σε ολους σας με το καλο!!!:) Θελω να δω τη ζωη μου πως θα ειναι οταν δεν θα θελω πια αλλα κιλα να χασω,ειμαι περιεργη και διψαω για καινουρια συναισθηματα! Πολλα πολλα φιλακιαααα!!! Αμαλια ευχαριστουμε για τις συνταγες!
-
Γεια σας και απο εμένα!!!!!!! όλοι καλά βλέπω και χαίρομαι! ευχή με πρόλαβες και έγραψες γιατί αναρωτιόμουν σήμερα πού χάθηκες! ούτε η φάννυ γράφει ούτε η λιντάλ που γύρισε λογικά από τις διακοπές της!
πολύ χαίρομαι ευχούλα μου για σενα! δείχνεις εγκράτεια και αυτό ειναι πολύ σημαντικό! βλέπω όμως και ότι από οργάνωση δεν πας πίσω!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ βρε ευχούλα, είδες πως πέρασε ο καιρός και ούτε που το κατάλαβες? θα βλέπεις τα 60 και θα τα ευχαριστιέσαι!!! μια χαρά θα είσαι αν δεν σκέφτεσαι πώς θα χάσεις και άλλα κιλά! μακάρι να ήμουν στην θέση σου και θα έκανα και πάρτυ!!!!!!!!!!!!
Αμαλίτσα μου, τα ρεβύθια μου αρέσουν και μένα αλλά με το ρύζι. έτσι τα φτιάχνουμε στο χωριό, είναι πεντανόστιμα, και για να τα φάω σκέτα ούτε συζήτηση! Αχ, πάλι δουλίτσες είχες σημερα και μπήκες μόνο μια φορά?
Λοιπόν παίδες, εγώ σήμερα έφαγα 2 μπιφτεκάκια με φετα και ντοματα και ήπια και ενα παγωμένο τσάι στη δουλειά και πήρα από το μεσημεριανό 9 πόντους (5π+3π+1π)
πριν λίγο έφαγα και καλαμάρι στον φούρνο με πολύ λίγο λάδι και μπόλικο λεμόνι και έτσι οι πόντοι μου έφτασαν τους 16! (7π από το καλαμάρι που ήταν μπόλικο!)
τώρα πεινάω λιγουλάκι και λέω να φάω κανένα μήλο με κανέλα από πάνω και αργότερα θα φάω και άλλο μιας και μου έχουν μείνει άλλοι 7π. 5π από σήμερα και 2 από χθες. δεν υπάρχει προοπτική εξόδου για φαγητό οπότε πρέπει να τους φάω όλους μέχρι την τρίτη! αυτά είναι.........!!!!!!!!!!!!! θα φτιάξω κανένα σάντουιτσ με φέτα και ντομάτα και πιπεριά για βράδυ.
σας φιλώ γλυκά ζουζουνάκια μου!!!!!!!!!!! :) :)
-
Καλημέρα σας!!!!!!!!! :)
Τι κάνετε? ωραία μέρα και η σημερινή.... συννεφιά, όχι πολύ κρύο και ζουζουνιάρικη διάθεση! ;)
Με την διατροφή όλα βαίνουν καλώς! έφαγα και το μιλφέιγ μου προχθές και έκανα και την απόσβεση πόντων! :)
αύριο επίσημη μέρα ζυγίσματος και ελπίζω η κυρά ζυγαριά να δείξει κάτι καλό! είμαι σε πολύ καλή φάση, έχω ξεφουσκώσει αρκετά, τα ρούχα μου μού μπαίνουν επιτέλους και νιώθω πολύ άνετα! :)
το σημαντικότερο από όλα είναι ότι η ψυχολογία μου είναι στα ύψη και σε αυτό βοήθησαν 2 πράγματα. το πρώτο και κυριότερο οι διακοπές όπου χαλάρωσα αρκετά και φούλαρα τις μπαταρίες μου και το δεύτερο είναι ότι νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου και αρχίζω να βρίσκω και πάλι το παλιό καλό μου "εγώ"! τίποτα δεν με σταματάει πια και είμαι αποφασισμένη να το φτάσω ως το τέλος όσο μακριά και αν είναι αυτό! το μόνο που σκέφτομαι πιο έντονα τις τελευταίες μέρες είναι ότι πρέπει να περάσει γρήγορα ο καιρός και να φτάσω στον στόχο μου! αχ, μόλις φτάσω στην δεκάδα του 6 είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι θέμα χρόνου!
αυτά από μένα, σας φιλώ γλυκά και μην χανόμαστε! βλέπω έχουμε όλοι μπλέξει και δεν μπαίνουμε συχνά.... αντε λοιπόν να μαζευόμαστε! Αμαλίτσα, πως πήγε η μέρα ζυγίσματος??
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους σας και περιμένω νέα σας! :) :) :) :P
-
Μπράβο Χρύσα, πολύ χαίρομαι!
Για να δούμε τι θα δείξει και για εμένα αύριο η ζυγαριά!
Καλημέρα σε όλες και όλους!
-
Καλώς σας βρήκα!
Νέο μέλος
Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα το πρόγραμμα fas&easy των WW.(το έιχα πάρει το 1994 από τα ελληνικά WW).
Αρχικό βάρος 82 κιλά, στόχος 60 κιλά .
Σημερινό βάρος 79,9 κιλά (-2,1) Γιούπι-Γιούπι
-
και ας βάλω και αυτό για να φαίνεται και η πρόοδος!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...Hcn/weight.png
-
-
-
-
Καλημερούδια σας!!!!!!!!!!! :)
τι κάνετε? που είστε όλοι σας??
Μάχη ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στην παρεούλα μας! :) σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου και εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε χρειαστείς!!!!!! βλέπω έχεις ωραίο τικεράκι και επιπλέον έχεις χάσει σε μια βδομάδα 2 ολόκληρα κιλά!!!!!! είναι εκπληκτική απώλεια! μπράβο, σου εύχομαι και εις κατώτερα! ;) πόσους πόντους καταναλώνεις?
Λοιπόν, σήμερα ημέρα ζυγίσματος για μένα και η κυρα ζυγαριά μου κάνει κόλπα! όχι πως δεν έχασα αλλά περίμενα λίγο περισσότερο! έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα έχουμε απώλεια της τάξης των 600 γραμμαρίων! καλά είναι! συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τα καλύτερα! σήμερα σε αντίθεση με χθες νιώθω φουσκωση.... τί να πω.... λες και έφαγα ένα βόδι ολόκληρο! απαπαπα!
Για να μαζευόμαστε γιατι μου φαίνεται το διαλύσαμε το μαγαζί!!!!!!!!!!
σας φιλώ γλυκά όλους και περιμένω νέα σας!!!!!!!!!!!
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!! :)
-
Καλημέρα σας!
Μάχη, καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
Χρύσα, χθες μπήκα για λίγο το πρωί και αμέσως έφυγα για τη δουλειά, γι' αυτό δεν πρόλαβα να σου απαντήσω!
Μια χαρά απώλεια είχες, συνεχίζεις κανονικά και αυτό είναι το σημαντικό.
Ημέρα ζυγίσματος και για μένα η σημερινή και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με το μισό κιλό που έχασα, μια και δεν τήρησα 100% το πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα. Έκανα αρκετές ατασθαλίες, οι οποίες όμως την τρέχουσα εβδομάδα δεν θα επαναληφθούν!
Αυτά προς το παρόν και να γράφουμε πιο συχνά! :)
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! συγχαρητήρια αγαπητέ π-κ!!!!!!!!!!! μισό κιλό ε????? ΜΠΡΑΒΟ! και ακούω ατασθαλίες??????!!!!!!!!!! μια χαρά είσαι!!!!!
θα σε συγχωρήσω για το ότι δεν πρόλαβες για τελευταία φορά όμως!!!! :P :P
όλα βαίνουν καλώς από ότι βλέπω! άντε να τα πούμε σήμερα λιγάκι! χαθήκατε όλοι! φάννυ, ευχή, λιντάλ, μάχη, ελένη, αδέσποτο! μα που είναι όλοι????????!!!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα κορίτσια!
Το πρόγραμμα που ακολουθώ δεν είναι με πόντους, αλλά με μονάδες και έχει συγκεκριμένη εβδομαδιαία διατροφή, αλλά μπορείς αν θες να αλλάζεις με την αντίστοιχη ομάδα τροφών (πρωτεΐνη, λίπος κλπ). Το είχα πάρει από WW το 1994 όπως έγραψα και στο προηγούμενο ποστ και μου έχει δουλέψει άψογα (!) δύο φορές από τότε (το έχω κάνει μια φορά στα 18 και άλλη μια περίπου στα 25 και είχα χάσει 10-15 κιλά. Τώρα είμαι 35 και έχω πάρει τα τελευταία τρία χρόνια περίπου 20 κιλάκια (!) μετά από την γέννα και το πολύ φαγητό! Σε αυτό το διάστημα έχω ξανά ξεκινήσει, αλλά τα άφηνα στη μέση, γιατί δεν είχα αποτέλεσμα και απογοητευόμουν.Επίσης έκανα και γκιλι και πήγα και σε ινστιτούτο αλλά τζιφος... Αυτή τη φορά όμως είμαι αποφασισμένη... και επιπλέον ΠΟΛΥ χαρούμενη που είδα κάτι να φέυγει...
Τι να πώ, ελπίζω να τα χάσω....