αααα....οκ!!!
οχι εντάξει φυσιολογική πρωτείνη τρώω..
θα δοκιμάσω σήμερα τζόκινγκ και θα γράψω το βράδυ πόσο άντεξα, αν δε γράψω σημαίνει οτι έπεσα απ'το διάδρομο και έγινα χαλκομανία με τον τοίχο..:duh:
Printable View
αααα....οκ!!!
οχι εντάξει φυσιολογική πρωτείνη τρώω..
θα δοκιμάσω σήμερα τζόκινγκ και θα γράψω το βράδυ πόσο άντεξα, αν δε γράψω σημαίνει οτι έπεσα απ'το διάδρομο και έγινα χαλκομανία με τον τοίχο..:duh:
γι αυτο με προσοχη ε? οσο αντεχεις... μην εχω και τυψεις:starhit:
χαχα.. οχι βρε τι τύψεις.. ΄όπως είπες θα το δοκιμάσω , πόσο μπορώ ...
thanks alexandrita.......
Pilates σημερα...
καλησπέρα!
εγώ ξεκίνησα από εχθές γυμναστήριο...εχθές και σήμερα λοιπόν έκανα διάδρομο 30 και 45 λεπτά αντίστοιχα,ποδήλατο 10 λεπτά καθώς κοιλιακούς και ραχιαίους 3 σετ των 20.
όργανα θα ξεκινήσω μετά τον πρώτο μήνα.θέλω να επικεντρωθώ στην αερόβια αρχικά...
καλή επιτυχία να έχουμε!
καλημεραα!!μηπως εχει δοκιμασει κανεις τα cardio workouts με τον billy blank??ή κατι αλλα με την elle mcpherson?
Φεβρουάριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
01/2/11 - 30' curves
02/2/11 - 30' curves
Επειδη με το να περιορισω πολυ το φαι δεν τα παω ιδιαιτερα καλα, προσπαθω να κανω τουλαχιστον γυμναστικη.. και τωρα τελευταια βρηκα ενα νεο (για μενα. απ το 70 υπαρχει) ειδος γυμναστικης .. ονομαζεται callanetics. δεν εχω δοκιμασει ακομη να κανω αλλα φαινεται αρκετα καλο.. εχει δοκιμασει καμια να κανει?
Ναι εγω αλλα το θεωρω ενα παρα πολυ δυσκολο floor
:wow: γιατι? φαινεται σχετικα ευκολο νομιζω.. τουλαχιστον ειχε τα αποτελεσματα που λεει?Quote:
Originally posted by penelope1985
Ναι εγω αλλα το θεωρω ενα παρα πολυ δυσκολο floor
Μόλις ανοιξαν τα Curves στην πόλη μου και σκεφτομαι να τα επισκεφτώ. Kat73 εχεις δει αλλαγή στον 1 μηνά που πας; Αξίζει τελικά;
Κοιτα εγω εχω δει αλλαγη, αλλα ακομα μονο εγω το βλεπω. Σκεψου ομως οτι εντατικα εκανα 1 μηνα μονο, οποτε παλι καλα. Σιγουρα ειμαι και πιο δυσκολη περιπτωση γιατι τα πρωτα κιλα τα εχασα αποτομα και σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα λογο δακτυλιου οποτε η χαλαρωση μου ειναι φανταζομαι λιγο περισσοτερη απο οτι θα ηταν αν τα εχανα σταδιακα αργα αργα. Παρολα αυτα ειμαι σιγουρη οτι αν συνεχισω σε αυτον το ρυθμο και προσεχω την διατροφη και χασω ακομα 4-5 κιλα θα δω μεγαλη διαφορα σε ποντους.
Βασικα εγω βολευτει τρελα με τα curves για 2 βασικους λογους. Πρωτον και σημαντικοτερον ειναι μονο μιση ωρα και δευτερον ειναι μονο γυναικες. Εχω αρχισει και γνωριζομαι σιγα σιγα και γενικα μου αρεσει το κλιμα στο δικο μας τουλαχιστον.
Κοιτα αν εισαι τυπος που βαριεσαι ευκολα τα οργανα δεν ξερω αν θα σε βολεψει γιατι κακα τα ψεματα ειναι μονοτονο απο ενα σημειο και μετα. Εχω φιλη μου που δεν αντεχει να κανει τιποτα αλλο εκτος απο προγραμμα τυπου αερομπικ γιατι βαριεται.
Γυμναστηριο απο Δευτερα παλι
σημερα 20 λεπτα περπατημα
17.30 - επίσκεψη σε hondos και εντοπισμός στηθόδεσμου κατάλληλου να συμμαζέψει τα κάλη μου στο trampolino. Μα γιατί όλα τα πρακτικά εσώρουχα είναι τόσο ντεκαυλέ?
17.45 - ανεπιτυχής προσπάθεια πωλήτριας να μου πουλήσει και την κυλότα σετ:
-"μα γιατί δεν σας αρέσει? εγώ το βρίσκω πολύ θηλυκό!"
-"θηλυκό? εσείς αυτό το λέτε θηλυκό?"
-"ναι γιατί εσείς πως θα το λέγατε?"
-"...........περιοδόβρακο?"
back on topic, 60 λεπτά πρόγραμμα mix σε kinesis wall και τραμπολίνο, και το καινούριο σουτιέν να με βγάζει ασπροπρόσωπη!..δεν κουνιόταν φύλλο!
(περιέργως η ώρα περνάει πολύ ευχάριστα με αυτό το πρόγραμμα....λέτε να φταίει που με εμπνέει ο γυμναστής? ως και η υπερφαγική μου πλευρά όταν τον βλέπει σκέφτεται: Βαγγελίστρα μου! Τι ξερολούκουμο είναι τούτο????:cool: )
Φεβρουάριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
01/2/11 - 30' curves
02/2/11 - 30' curves
03/2/11 - 30' curves
Φαιδρα απλα δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!! :thumbup: