Καλημερα!!
-300γρ, τελεια! 80,1!! Περιμενω την στιγμη που θα φυγει αυτο το 8 απο πανω μου...
Printable View
Καλημερα!!
-300γρ, τελεια! 80,1!! Περιμενω την στιγμη που θα φυγει αυτο το 8 απο πανω μου...
Kαλημέρα!
+200... :(
μμμ...
kalhmeres, ιδια με χθες αρα...δεν ειναι υγρα κ παχυνα,
θα ζυγιστω αλλη μια μετα το πρωινο κ την τουαλεττα μηπως κ πεσει...
μουρτσιελαγκο περιεργο, κ εφαγες ψαρι χθες νομιζω?
Καλημέρα :)
-700γρ σήμερα. Από 105,6 σε 104,9. Έφτασα το στόχο μου και έκανα αναθεώρηση στον επόμενο (να φτάσω διψήφιο) για την πρώτη Ιουλίου :)
μπραβο dew !
κ γω στοχο ναμαι 80 πρωτη ιουλιου!
-400γρ,
84.6
πρωτη μερα νηστειας
Εισαι φοβερη dew! Φτου, φτου και καλη συνεχεια!!Quote:
Originally posted by dew
Καλημέρα :)
-700γρ σήμερα. Από 105,6 σε 104,9. Έφτασα το στόχο μου και έκανα αναθεώρηση στον επόμενο (να φτάσω διψήφιο) για την πρώτη Ιουλίου :)
Ευχαριστώ κορίτσια :)
Καλά δεν έγινα και αδύνατη σε μια μέρα.. ακόμα παχύσαρκη είμαι.. ΑΛΛΑ μία ΥΠΕΡ-ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ παχύσαρκη χιχι
Quote:
Originally posted by badgirl11
kalhmeres, ιδια με χθες αρα...δεν ειναι υγρα κ παχυνα,
θα ζυγιστω αλλη μια μετα το πρωινο κ την τουαλεττα μηπως κ πεσει...
μουρτσιελαγκο περιεργο, κ εφαγες ψαρι χθες νομιζω?
Όχι βρε bad, χθες χορτοφαγία και το βράδυ τη λεμονάδα- ίσως να έπεσε πολλή η ζάχαρη- τι να πω;
(χαλάλι όμως... ;) )
καλημερα σε ολες!τελικα σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 61.1 στα ιδια δλδ αλλα χτες εφαγα κ 1/3 απο μια σακουλα πατατακια που βρηκα σπιτι μετα απο πολύυυυυυυυυυ καιρο οποτε ειμαι πολύ χαρούμενη!
dew μου μπραβο!το χουμε!παμε γερα!
πηνελοπη αυτο δεν ειναι απιστευτα σπαστικο?να ξερεις οτι θα ρθει να περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη κ αυτη η ρημαδα η περιοδος να παιζει μαζι μας??ουφ!
αντε κ αυριο ευχομαι σε ολες μας ενα κιλο μειον!!!!
Σημερα παλι στα ιδια.Νομιζω θα κανω ελευθερο σημερα να σοκαριστει λιγο ο οργανισμος για να ξεκολλησει.
Αλλαξα μπαταριες στη ζυγαρια γιατι στα κιλα λιπους εδω και μερες με δειχνει +3 και τωρα λεει οτι ειναι 58.7.... Κωλοζυγαριες!
Ε αφου σε δειχνει λιγοτερα τωρα Πηνελοπη μου μια χαρα τη βρισκω τη ζυγαρια.
Ναι ομολογουμενως αυτο ειναι το βασικοτερο προσον μιας ζυγαριας...
Constance μου δεν ξέρω τι να πω.. κουράγιο μόνο!
Δε μου έχει τύχει ποτέ τέετοιο κόλλημα και πραγματικά ελπίζω να σου ξεκολήσει σύντομα!!
Μήπως να συμβουλευόσουν έναν διατροφολόγο.. δεν ξέρω κιόλας πως δουλεύουν, αν δηλαδή μπορούν να σε διαφωτίσουν με μερικά πράγματα - απορίες κτλ ή δουλεύουν μόνο με μηνιαία προγράμματα..