-
ευχαριστω παρα πολυ......ειμαι τοσο χαρουμενη....με εχει βοηθησει πολυ αυτο με εσας....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__20__0...91ciB0ZXh0.gif
-
σημερα, ενω το πρωι ξεκινησα την διατροφη μια χαρα, το μεσημερι (που ημουν μονη στο σπιτι) με επιασε η υπερφαγια/πολυφαγια μετα απο 1 εβδομαδα. εχω απελπιστει τελειως και ειμαι σιγουρη οτι θα το ξανακανω... :(
-
σημερα
πρωι 1/2 τοσο και 1/3 απο την ζαμπνοτυροπιτα του αγοριου μου(λετε να εχει πανω απο 200 θερμιδες??)
ενδιαμεσω 150 μλ χυμο
μεσημερι σαρδελες ψητες και ντοματα
βραδυ...λεω να το ριξω στα φρουτα για να σβησω την πρωινη ατασταλια
-
Γεια σας κι απο μενα..Σημερα
ΠΡ:1 τοστ
ΜΕΣ:Φακες και 1 φετα ψωμι
ΒΡ:1 γιαουρτι και 2 νεκταρινια
-
βασικα προβληματιζομαι σημερα τι να πιω που θα βγω?κανα χυμο λενονι ειναι οκ?η παχαινει κ αυτο??χιχιχι
παντως εχω ενθουσιαστει γιατι πλεον μου κανουν πολλά απ τα ρούχα που ειχα,ισως οχι τοσο καλα οσο πιο παλια αλλα κοντα ειμαι!ερχομαι!!!!!!ειδικα που θα βαλω φορεματακι κοντο στενο πολύ χαρηκα!(φορεματακια φορουσα παντα γιατι δε παχαινω στα ποδια αλλα τα παιρνα φαρδια λογο κοιλιτσας)
-
ΑΝΤΕ γρανιτούλα, μάγεψέ τους όλοι απόψε με τα στενόκοντα φορεματάκια σου...
-
τα σημερινα μου:
πρωι:1 τοστ κ 1 ποτηρι χυμο
μεσημερι:γαυρο κ μια φετα ψωμι κ 1 μπισκοτο
απογευμα:καρπουζι
βραδυ:κατι πιτακια με ελαχιστο λαδι κ ιχνος τυριου που εφτιαξα(εγιναν χαλια βεβαια) 1 μπισκοτο κ 1 βερικοκο
καλο βραδυ..granitoula καλα να περασεις κ να τους αφησεις ολους με ανοιχτο το στομα..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__70__0...91ciB0ZXh0.gif
-
χαχαχαχαχα!ευχαριστω κοριτσια!!!!
-
kala na περασεις γρανιτουλα!
γεια σας κοριτσια!
λοιπον καθε μερα λεω "απο σημερα διαιτα" κ ολο αλλαζω το τικερ.
ολο ομως κατι συμβαινει κ τελικα με κοβω ναρχιζω αυριο, που ετσι κι αλλιως θα παω στο διαιτολογο!
σημερα εκανα τσιμπουσι ξανα...
πρωι τοστ
ενδιαμεσο μπανανα
(ως εδω το πηγαινα για διαιτα)
μεσημερι μακαροναδα με θαλλασινα (εξω μεγαλη μεριδα) + σαλατα + μπρουσκετα
απογευμα 1 γρανιτα ακους γρανιτουλα?
βραδυ 1 βαφλα με 3 μπαλες κ νουτελα
2-3 σφηνακια γρανιτα
3 μικρα κομματια σπανακοπιτα (τωρα)
χθες ειμασταν καλεσμενοι κ δε το συζητω απολα εφαγα! πηγε παλι η εβδομαδα κατα διαολου!
αλλα -1 κιλο παραδοξως με τις νηστειες ουφ
-
Καλημερα σε ολους!
Σημερινο μενου
Πρωινο
Γαλα με 1 κουταλακι μελι, 5 δαμασκηνακια
Δεκατιανο
Ροδακινο
Μεσημεριανο
Γιουβαρλακια, βερυκοκο
Απογευμα
Μηλο
Βραδυνο
Γιουβαρλακια
Σημερα θα τη βγαλω με οτι εμεινε στο σπιτι.Δηλαδη το μεσημεριανο φαγητο και πολλα φρουτακια.Αυριο σουπερμαρκετ.:P
-
Παιδια χακεψαν το φορουμ και δε μπορω να μπω απο το main page.Οτι να ΄ναι.
-
ναι βρε κονστανς το ειδα κι εγω δε μπορω να μπω στην αρχικη
στην αρχη νομιζα οτι χακεψαν το πι σι μου :D
-
'Ελα τι είναι τούτο πάλι ? βρε σε 'μας τι στο καλό γίνεται?
-
Χακεψαν το φορουμ και πρεπει να το δουν οι διαχειριστες τωρα μαλλον για να φτιαξει.
-
γεια σας κοριτσια, τι κανετε??? χθες φυσικα η υπερφαγια συνεχιστηκε και το βραδυ οπου καταναλωσα τουλαχιστον 2 μεριδες απο το μπαρμπεκιου που καναμε.
τελος παντων ελπιζω απο αυριο δευτέρα να ξεκινησω παλι με καλη διαθεση!
τα σημερινα μου.
1 ποτ χυμο πορτοκαλι + 1 κρουασανακι μικρο σοκολατας
φραουλες+ καρπουζι+ αργοτερα μια κρεμα καραμελε sweet and balance
1 φιλετο περκα + μπροκολο
1 μπαλα χυμα παγωτο coockies
γιαουρτι με φραουλες.
:D