οκ!!i'm waiting for u!!
:grin:
Printable View
οκ!!i'm waiting for u!!
:grin:
οριστε οι συμβουλες σου agapiti cherieeeeee
Αααα εχεις κουνελακι;;Ειχα κι εγω αλλα μας "εφυγε" :(Quote:
Originally posted by Kleanthis
Σκέφτομαι ότι έιναι όνειρο να κάθεσαι να γράφεις στον υπολογιστή και με το δεξί σου πόδι να χαϊδεύεις το κουνέλι σου.<;ο)
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!Πραγματικά πολύ πολύ καλή!!!Βέβαια το βασικότερο είναι το μοντέλο εδω που τα λέμε,έτσι?Super είσαι!!:thumbup::thumbup::thumbup:
θα συμφωνησω κ εγω απλα τελειααααααααααααααα ,φτου σου ματακια μου :tumble:Quote:
Originally posted by Cherie
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!Πραγματικά πολύ πολύ καλή!!!Βέβαια το βασικότερο είναι το μοντέλο εδω που τα λέμε,έτσι?Super είσαι!!:thumbup::thumbup::thumbup:
να σε καλα βρε κοριτσι!!!! ησουνα η απολυτη βοηθεια εκεινο το βραδυυυυυυυυ! δεν συνηθιζω να βαφομαι εντονα και αυτο το κοκκινο κραγιον παιδεμααααααα χιχιχιχι :love:
Α!Και κάτι άλλο,έχουμε το ίδιο σκουλαρίκι στη μύτη!;)
κοριτσια κ εγω το εχω αυτοοο χιχιχιχιχιχι:spin:
Χαχα!!Κόλλημα με τα piercing..!
Το κραγιον είναι πραγματικά όλα τα λεφτά.
μεγαλο κολλημααα..εγω εδω εχω ανοιξει κ θεμα με piercings:roll:
marili μου ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!! ωχχχ τι καλες κοκονες που εισαστε ! :lol:
κοριτσια να σας πω κατι , μου φαινεται παραξενο που καμια φορα μου γινονται κοπλιμεντα, και πολλες φορες δεν τα πιστευω, η ντρεπομε! τι κανουν τα κιλα ε? τα βλεπουμε ολα με αλλο ματι γαμωτο.
αντε να ξυπναμε βρε κοριτσιαααααααααααα :love:
Σκαρλετ μου καλα εισαι?????? φιλακια!
καλα, μιτσοκολο, ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ!!!!
Mitsokolo κουκλαρα δεν προλαβα να δω την φωτο αλλα ξερω την προσωπαρα σου οποτε δικιο εχουν τα κοριτσια,δεν μου κανουν εντυπωση τα κοπλιμεντα που σου κανουν!!!
:wink1:
αχ τα ατιμα τα κιλαααααα...οντως κ εμενα αν μου λενε καλα λογια δε τα πιστευω για να μαι ειλικρινης....