Καλημέρα μικρούλα μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να έρθει πριν, και όχι να μου κατέβει ξαφνικά εκείνες τις μέρες!
Printable View
Καλημέρα μικρούλα μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να έρθει πριν, και όχι να μου κατέβει ξαφνικά εκείνες τις μέρες!
πωλινακι τελειες οι δημιουργιες σου μπραβο σου !!!:thumbup:
Καλημέρα σας.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Σήμερα καθώς ερχόμουνα δουλιά δέχθηκα ένα κομπλημέντο από ένα θεο που μου ανέβασε πολύ το ηθικό!!!!!
Φόρεσα ένα πορτοκαλί κολάν και μία μπλούζα που καλύπτει την περιφέρεια, και ο ένας ώμος πέφτει κάτω (αν και κανωνικά δεν έπρεπε να πέφτει) και είναι σε χρώματα πορτοκαλι/μωβ, και έβαλα και λευκά φλατ σανδάλια που κλείνουν στον αστράγαλο.
Με βλέπει λοιπόν ο θεός και μου λέει, με ένα πολύ γλυκό ύφος "τί κούκλα εισαι εσύ? " Σε ευχαριστώ πολύ του λέω. "Και πολύ ωραία χρώματα, ζωντανά σαν την ομορφιά σου" μου λέει!!!!!! Ευχαριστώ πολύ του λέω και χαμογέλασα και συνέχισα τον δρόμο μου!!!!
Μου άρεσε πολύ αυτό!!!!
Α ρε Πωλίνα, καρδιοκατακτήτρια! Στην Κύπρο φλερτάρουν ακόμη οι άνδρες στο δρόμο? Και το κάνουν και με ωραίο τρόπο? Βρε μπράβο!
Και στον δρόμο και στο σούπερ μάρκετ!!! Εκεί να δεις τί μου έχει τύχει! χαχαχα
Νομιζω θα ερθω στην Κυπρο να μεινω!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και στον δρόμο και στο σούπερ μάρκετ!!! Εκεί να δεις τί μου έχει τύχει! χαχαχα
Κέιτυ μου, τέτια κουκλίτσα που είσαι, και δεν σε φλερτάρουν??? :shocked2: Μάλλον έχουν τυφλωθεί οι άντρες παιδί μ!!!
Α ρε Πωλινακι σε ευχαριστω τσαχπινα μου εσυ! Δυστυχως τιποτα. Κοιτανε αλλα μεχρι εκει. Γιωταααα συμπασχω!! Θα παω καμια βολτα Αγγλια μου φαινεται να ανεβει το ηθικο μου γιατι εκει στην πεφτουν 10-10 μαζι. Και κουκλοι διμετροι μαλιστα. !!!!!!
Ευτυχως που δεν με ακουει ο αντρας μου γιατι την εβαψα και δεν θα με ξαναδειτε. χεχε
Εμένα ευτυχώς που δεν ξέρει να διαβάζει, αλιώς τώρα θα μου φέρνατε μαύρες τουλίπες στον τάφο μου :P
Κι εσύ βρε Πωλίνα, πολύ εγωίστρια είσαι! Εντάξει, καταλαβαίνω ότι είσαι παντρεμένη αλλά υπάρχουν και χωρισμένες!! Ζήτα και κανένα τηλέφωνο να σου βρίσκεται. Δε με χαλάει να πηγαινοέρχομαι Κύπρο για τον Θεό!!:smilegrin:Quote:
Καλημέρα σας.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Σήμερα καθώς ερχόμουνα δουλιά δέχθηκα ένα κομπλημέντο από ένα θεο που μου ανέβασε πολύ το ηθικό!!!!!
Φόρεσα ένα πορτοκαλί κολάν και μία μπλούζα που καλύπτει την περιφέρεια, και ο ένας ώμος πέφτει κάτω (αν και κανωνικά δεν έπρεπε να πέφτει) και είναι σε χρώματα πορτοκαλι/μωβ, και έβαλα και λευκά φλατ σανδάλια που κλείνουν στον αστράγαλο.
Με βλέπει λοιπόν ο θεός και μου λέει, με ένα πολύ γλυκό ύφος "τί κούκλα εισαι εσύ? " Σε ευχαριστώ πολύ του λέω. "Και πολύ ωραία χρώματα, ζωντανά σαν την ομορφιά σου" μου λέει!!!!!! Ευχαριστώ πολύ του λέω και χαμογέλασα και συνέχισα τον δρόμο μου!!!!
Μου άρεσε πολύ αυτό!!!!
χαχαχαχαχαχα Τζίνα μου, αν ζητούσα το τηλέφωνο, θα το κρατούσα για μένα μάλλον!!! Δεν έχεις ακούσει που λένε και οι παντρεμένες έχουν ψυχή? χεχεχεχεQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κι εσύ βρε Πωλίνα, πολύ εγωίστρια είσαι! Εντάξει, καταλαβαίνω ότι είσαι παντρεμένη αλλά υπάρχουν και χωρισμένες!! Ζήτα και κανένα τηλέφωνο να σου βρίσκεται. Δε με χαλάει να πηγαινοέρχομαι Κύπρο για τον Θεό!!:smilegrin:Quote:
Καλημέρα σας.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Μου άρεσε πολύ αυτό!!!!
Στον επόμενο θεό, θα σε έχω υπόψην μου!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Καλημέρα σας. Τί μου κάνετε?
Σήμερα ζυγίστηκα στην δικιά μου ζυγαριά και με έδειχνε 98.8, από 100,1 που με έδειχνε την Παρασκευή (η ζηγαριά της διαιτολόγου εκείνη την μέρα ήταν 99.7). Το τικεράκι μου όμως θα το αλλάξω την Παρασκευή που θα ζυγιστώ ξανά, και θα είναι και η τελευταία μέρα που θα είμαι κοντά σας.
Αν και το 98.8 είναι πολύ χαρμόσυνος αριθμός, εν τούτις σήμερα είμαι πολύ στεναχωρεμένη, γιατί η απώλεια αυτή κάτω των 100, έχει αρχίσει να φένεται με έντονη χαλάρωση σε όλο το σώμα και στο στήθος...... Ενώ μέχρι πριν μια βδομάδα τα κορίτσια μου ήταν καμαρωτά και στην θέση τους, σήμερα πρόσεξα πως έχουν πάρει λίγο την κατιούσα και έχουν ξεφουσκώσει (κιας περιμένω περίοδο που υποτίθετε ότι φουσκόνουν ακόμα πιο πολύ). Επίσεις, τα μπράτσα μου έχουν γίνει τόσο χαλαρα, που αμμα δεις το χέρι μου από πάνω φαίνετε πολύ πολύ αδύνατο, και κάτω κρέμετε μπόλικο δέρμα...... Τα πόδια άστα να πάνε, ζυμαράκι.........
Το ήξερα πως θα συνέβαινε, αλλά επειδή έχω μια φώτο με τα εσώρουχα στα 101 κιλά, και έβγαλα και μια σήμερα, η διαφορά της χαλάρωσης, σε σχέση με την απώλεια μόνο των 2 αυτών κιλών, είναι τεράστια......
Δυστυχώς σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ και 20 χρόνια που κάνω δίαιτες έχω φτάσει πολλές φορές τα 62 κιλά από 113 και η χαλάρωση που έχω είναι απίστευτη. Σε όλο το θέμα του αδυνατίσματος είναι το μόνο μελανό σημείο. Διότι τώρα ξέρω τι με περιμένει. Το έχω ξαναζήσει αρκετές φορές. Ο νόμος της βαρύτητας σε όλο το μεγαλείο του. Πρέπει να φοράω ultra bra γιατί το στήθος μου είναι άστα να πάνε (θέλει φτιάξιμο οπωσδήποτε). Φοράω πάντα μπλούζες με μανίκι έως τον αγκώνα γιατί τα μπράτσα μου είναι ....τρομαχτικά. Όσον αφορά τα μπούτια μου όταν είμαι όρθια είμαι αδύνατη και όταν κάθομαι γίνομαι διπλάσια λόγω της χαλάρωσης. Γι' αυτό και φοράω χειμώνα - καλοκαίρι καλσόν 40 - 70 denier για να μου μαζεύει τα πόδια. Χρειάζομαι ολόσωμη πλαστική! Ειλικρινά αν δεν ήμουν διαβητική θα το σκεφτόμουν πολύ να αδυνατίσω. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά. :mad: