Σημερα 8/2... 80,9Quote:
Originally posted by brazil
Οριζω πλεον την Παρασκευη ημερα εβδομαδιαιου ζυγισματος γιατι η Δευτερα ειναι ζορικη μετα το σαββατοκυριακο....
Σημερα 1/2.... 81,4
Θελω 8/2.... 80,4
Θελω 15/2... 79,9
Printable View
Σημερα 8/2... 80,9Quote:
Originally posted by brazil
Οριζω πλεον την Παρασκευη ημερα εβδομαδιαιου ζυγισματος γιατι η Δευτερα ειναι ζορικη μετα το σαββατοκυριακο....
Σημερα 1/2.... 81,4
Θελω 8/2.... 80,4
Θελω 15/2... 79,9
μπράβο Βραζιλιανάκι!
Τάσο καλά στον τρικέφαλο έχεις χαλάρωση παιδί μου? Καθαρά γυναικείο σημείο χαλάρωσης! Οπως και οι ώμοι καθαρά αδύναμο γυναικείο σημείο, (αδύναμο όχι αδύνατο ;) )
hello παιδάκια :) σήμερα ζυγίστηκα τελικά παρ' ότι είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου αλλα με δείχνει μισό κιλάκι κάτω :) 103 δηλαδή ! (sweetOctober σε φτάνω , τρεχααααα :tumble:) θα αλλάξω και το τικεράκι και θα ξαναζυγιστώ ... χμμμμμ ... Τετάρτη πρωί ! (Τεταρτη βράδυ ταξιδεύω για Αθήνα όπου θα κάτσω για 10 -15 μέρες οπότε δεν θα χω την ζυγαριά μου μαζί .) Έχω βέβαια κάτω την άλλη την ζαβή την ηλεκτρονική που θα με δείχνει τίποτα 95 κιλά τώρα που θα πάω χαχαχα .
μη μπερδευεσαι με αλλη ζυγαρια, την απωλεια να τη μετρας παντα σε μια ζυγαρια. Ακομα και λαθος να σε δειχνει, η απωλεια ειναι σωστη. Συγχατηρήρια!!!!!!!!! Ναι έχω φορτσάρει!!!!
Δε θυμαμαι ποτε εχω εβδομαδιαιο, παω να δω
ωπα εχω ή μαλλον ειχα χθες εβδομαδιαιο. Παω να δω ποσο ημουν χθεςQuote:
Originally posted by sweetOctober
6/2/2013 102.2Quote:
30/1/2013 102.3 και άρχισα λίγη γυμναστική χαλαράQuote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
23/1/2013 103.5
{απώλεια πρώτου μήνα 6.5 κιλά}
πέρασε η πρώτη βδομάδα γυμναστικής με 260 λεπτά αερόβια! Η ζυγαριά είναι ακούνητη, έβαλα κι γω το χεράκι μου χθες με 2 πιτόγυρα βραδυάτικο, επίσης περιμένω περίοδο (αν και συνηθως πριν τη περιοδο με δειχνει κατω και μετα ανεβαινει!)
13/2/2013 101.9 τελειώνει η περίοδοςQuote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
23/1/2013 103.5
30/1/2013 102.3 και άρχισα λίγη γυμναστική χαλαρά
6/2/2013 102.2 πέρασε η πρώτη βδομάδα γυμναστικής με 260 λεπτά αερόβια!
ΣΤελλου σήμερα είμαι 101.1 τρεχααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααα
αυτό λέω κι εγώ οτι τουλάχιστον στην άλλη οσο θα είμαι Αθήνα μπορεί να με δείξει την πρώτη μέρα 95 , που προφανως δεν θα είναι σωστό , αλλά αν μετά απο 1 βδομάδα με δείξει πχ 93.5 θα σημαίνει οτι έχασα 1μιση κιλό . Τις στάνταρ μετρήσεις όμως τις κρατάω με την αναλογική που έχω εδώ στη Φλώρινα , αυτή είναι σωστή .Quote:
μη μπερδευεσαι με αλλη ζυγαρια, την απωλεια να τη μετρας παντα σε μια ζυγαρια. Ακομα και λαθος να σε δειχνει, η απωλεια ειναι σωστη. Συγχατηρήρια!!!!!!!!! Ναι έχω φορτσάρει!!!!
Δε θυμαμαι ποτε εχω εβδομαδιαιο, παω να δω
Quote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
23/1/2013 103.5
ΣΤελλου σήμερα είμαι 101.1 τρεχααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααα
ουυυυυυυυυυυυυυ τέλειααααααααα εντάξει βέβαια νομίζω οτι για το 99,9 είναι άνιση η μάχη , θα το φτάσεις πρώτη αλλά θα το φτάσω κι εγώ λίαν στυντόμως μετά από σενα ;)
Δεν εχεις αδικο αλλα και παλι μπερδεμα ειναι. Κι αν δεν εχεις σημαντικο λογο γιατι να στρεσαρεσαι?
Με ειχε κατατρομαξει αυτο οταν ημουν εγγυος σε σημειο που ειχα βαλει να μου στειλουν τη ζυγαρια μου Αθηνα.
Επρεπε να μεινω 2 μηνες εκει ξαπλα λογω προωρων συσπασεων (ηθελε το παιδι να βγει, ειχα πολλες στεναχωριες και δυσκολη κυηση στο τελος, οπως και κουραση).
Στο νοσοκομειο που βρεθηκα ανυπομονουσα να ζυγιστω, μη παει και πηρα βαρος (γιατι δεν επρεπε ουτε να χανω ουτε να βαζω εκεινη την περιοδο, ειχα διαβητη κυησης κι επηρεαζε αμεσα το εμβρυο). Ζυγιστηκα σε μια εκει 2 φορες και δεν ειχε καμμια σχεση η απωλεια που εδειξε με εκεινη που μου έδειξε η δικιά μου στο σπιτι.
Ο διαβητολογος μου ειπε να μην αγχωνομαι και να ζυγιζομαι σε μια. Απο τοτε το εχω σαν αρχη, δε ζυγιζομαι πουθενα αλλου καθολου.
σε πάω στοίχημα ότι θα το φτάσουμε μαζί, γιατι όταν θα σου φεύγει η περίοδος δε θα το έχω δεί, θα χάσεις απότομα κι συ βάρος και θα το δούμε μαζί μαζί. Αντεμε το καλό να δούμε 9 αντε γμτ χαχαχαχχα πάμε γερά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αεραααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα :starhit::starhit::starhit:Quote:
Originally posted by stellou1989
Quote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
23/1/2013 103.5
ουυυυυυυυυυυυυυ τέλειααααααααα εντάξει βέβαια νομίζω οτι για το 99,9 είναι άνιση η μάχη , θα το φτάσεις πρώτη αλλά θα το φτάσω κι εγώ λίαν στυντόμως μετά από σενα ;)
Στελλίτσα μόλις δεις το εννιάρι θα μου δώσεις μια "συνέντευξη";Quote:
Quote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
23/1/2013 103.5
Stellou 101 στρογγυλο σήμερα! Σε 2 εβδομαδιαία με κόβω 99, τρέχααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααα σου λέω παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::roll:
134!!!!!
Άντε να δω το 129.....μέχρι αρχές τέλος Φεβρουαρίου :smirk:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by fata_morgana
134!!!!!
Άντε να δω το 129.....μέχρι αρχές τέλος Φεβρουαρίου :smirk:
Μπραβο σε ολες σας κοριτσια.Απλά μπραβο!!!!!!!!!
Εγω μαλλον παω για νεα ζυγαρια γιατι με δειχνει απόκλιση μεχρι και 700 γραμμαρια.Πολλα ειναι και δεν ξερω την αληθεια!!!!!!!!!
και η καινουργια αλλα θα σε δειξει και θα μπερδευτεις! 700 πανω η κατω???Quote:
Originally posted by marimari
Μπραβο σε ολες σας κοριτσια.Απλά μπραβο!!!!!!!!!
Εγω μαλλον παω για νεα ζυγαρια γιατι με δειχνει απόκλιση μεχρι και 700 γραμμαρια.Πολλα ειναι και δεν ξερω την αληθεια!!!!!!!!!
Οχι αποκλιση 700.Δηλαδη σημερα μεδειξε 114,1.Τρελαθηκα.Σεκεινα τα κιλα εχω να παω 1,5 χρονια τωρα!!!!!!!!!Ξανανεβηκα ξανα και ξανα μεχρι να δειξει 115 σταθερα.Αρα υπολογισα το 114,7 το προχθεσινο και 115 σημερα.Δεν μπορω αυτο το πραγμα οοολη τη μερα ομως.
Τι συνέντευξη καλέ ; :)Quote:
Originally posted by need2loose
Στελλίτσα μόλις δεις το εννιάρι θα μου δώσεις μια "συνέντευξη";Quote:
Quote:
2/1/2013 108.8
9/1/2013 105.6
16/1/2013 103.9
23/1/2013 103.5
Μπραβοοοο ! Άντε , μόλις τελειώσει η περίοδος θα δούμε πόσο κοντά θα είμαι κι εγώ στο 99 :pQuote:
Stellou 101 στρογγυλο σήμερα! Σε 2 εβδομαδιαία με κόβω 99, τρέχααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααα σου λέω παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::roll:
marimari ζυγισου μια φορα τη μερα και ανεβα μονο μια φορα στη ζυγαρια και ο,τι δειξει. Αμα θεωρεις οτι ειναι χαλασμενη αλλαξε τη, αν απλα σου τη δινει μην την αλλαξεις, 1 πρέπει να είναι η ζυγαριά μας και να βλέπουμε την απώλεια, έχω πάθει κι χω μάθει! Δες πιο πάνω που ελεγα στη Στελλου για το νοσοκομείο.
Στελλουδάκι μαζί θα πάμε στα 99, I know it!
(ας πάμε σύντομα κι ας παμε και χωρια βρε παιδί μου, δεν κολλάμε κει χαχαχαχαχα)
κι γω έξω το έριξα σήμερα με μπισκοτα (΄δεν έχω φάει άστατα αλλά ξέφυγα τελείως θερμιδικά).
Κανονικά ήταν να έχω ελευθερη μερα και surprise απο τον συζηγο, θα με εβγαζε εξω σε αγνωστο μερος κτλ αλλα το ακυρωσα, γιατι επεσα ψυχολογικα που δεν ειχα ομορφα εσωρουχα να βαλω. Ακουσον ακουσον!!!
Σε αυτα τα κιλα μονο εγγυμοσυνης εχω, θηλασμου κτλ χαχαχαχαχχαχα!
Τελικά πεισμωσα πιο πολύ και τώρα δεν τρώω τίποτε (είχα φάει ήδη 1500 θερμιδες πρίν τα μπισκοτά),
αυριο θα παω πολυ νωρις γυμναστηριο και μετα θα δω τι θα μαγειρεψω με λιγες θερμιδες.
Λογικα θα βγουμε αυριο αν βρουμε καποιο να μας εχει το παιδι για 2-3 ωρες...και θελω να εχω θερμιδες ελευθερες! ;)
Απο μεθαύριο σε αυστηρό πρόγραμμα γιατί δεθα γυμναστώ.
Μπραβο κοριτσια.Σας θαυμαζω.Μπραβο!!!!!!!!!!!
sweetOctober τελικη τιμη κραταω αυτη που βγαινει πανω απο 3 φορες.Δεν πρεπει ναχει χαλασει γιατι αλλαξα και μπαταριες αλλα ενα φλασακι τοχει φαει.Σου λεει μωρη χοντρουλα τοοοσα χρονια σε ζυγιζα σε στανταρ κιλα.Τι επαθες τωρα και με βαζεις σε δουλεια καθε μερα!!!!!!
ό,τι νομίζεις κάνε, πάντως όταν κάτι σε στρεσάρει καλό είναι να το αλλάζεις, εννοώ σε προηγούμενο μήνυμα σου είδα ότι σου "τη βαράει" η ζυγαριά, άρα δεν έχει νόημα για μένα να κάνεις πάνω από μια μέτρηση και πάνω από μια φορά τη μέρα. Μετά θα μπερδευεις τα μπουτια σου γιατι δε θα ξερεις αν ειναι υγρα ή όχι.
Επισης μπορεί να βρείς άλλοθι τύπου "είναι χαλασμένη ας φάω" ή "είναι υγρά ας φάω".
Πρέπει να τα ζυγίσεις όλα αυτα μόνη σου και να δείς τί πραγματικά θα σε οφελήσει και θα σου πάρει ένα ακόμα άγχος αποπάνω σου.
Σε βρίσκω αγχωμένη, για αυτό στα είπα, αν διέκρινα λάθος συγχώρα με :kiss:
Ποιον θαυμάζεις παιδί μου? Ελπίζω να μη λες για τις βλακείες που κάνουμε ποια θα δει και καλά 9 και κυνηγιομαστε χαχαχαχαχαQuote:
Εμένα πάντως με βοηθά αυτό Στελλού, δεν ξεχνώ τη μέρα που μου είπες αν θέλω να παιξουμε τη γατα με το ποντικι....φοβερο κολπο πραγματικά!
Ελπίζω να μη βρεις αλλο ποντικι μονο και να ειμαι παντα ενα βημα μπροστα σου :starhit: Εστω και μικρο ε! Με εχεις φτασει τρελα!
Οχι φυσικα και δεν ειμαι αγχωμενη.Αυτο ειναι το λαθος του ψυχρου υπολογιστη.
Καθολου αγχωμενη δεν ειμαι και ζυγιζομαι μια φορα την ημερα.Δεν εχει νοημα να ζυγιζομαι καθε 3 και λιγο.
"ολη την ημερα..." αν αυτο σε μπερδεψε...ενοουσα να γινεται ΚΑΘΕ μερα...
Ευτυχως ειμαι σε καλη φαση και εχεου περασει παααααρα πολλα πραγματα επι καθημερινης βασης του τυπου..."ααα...ειναι χαλασμενη...ας φαω..." τα οποια ομως δεν μετρανε.Δεν εχω βγει απο το προγραμμα ουτε ενα κοκο ζαχαρης.Αλλου ειναι το θεμα αλλα θα το λυσω και αυτο.Μηπως παιρνω περισσοτερους υδατ. απο τα λαχανικα.Θα το αυριο αυτο.Καληνυχταααααααα και λουκετο σε ντουλαπια και ψυγεια!!!!!Τοχει κανει φιλη μου...Πιάνει :yes:
χαχαχαχα καλοοοοοο:tumble:Quote:
sweetOctober τελικη τιμη κραταω αυτη που βγαινει πανω απο 3 φορες.Δεν πρεπει ναχει χαλασει γιατι αλλαξα και μπαταριες αλλα ενα φλασακι τοχει φαει.Σου λεει μωρη χοντρουλα τοοοσα χρονια σε ζυγιζα σε στανταρ κιλα.Τι επαθες τωρα και με βαζεις σε δουλεια καθε μερα!!!!!!
χαχαχαχα καλοοοοοο:tumble:Quote:
καλα του κοσμου οι παρεξηγησεις γινονται μεσω πισι, μονο οταν βλεπεις τον αλλο καταλαβαινεις τηδιαφορα!Quote:
Οχι φυσικα και δεν ειμαι αγχωμενη.Αυτο ειναι το λαθος του ψυχρου υπολογιστη.
Καθολου αγχωμενη δεν ειμαι και ζυγιζομαι μια φορα την ημερα.Δεν εχει νοημα να ζυγιζομαι καθε 3 και λιγο.
"ολη την ημερα..." αν αυτο σε μπερδεψε...ενοουσα να γινεται ΚΑΘΕ μερα...
Ευτυχως ειμαι σε καλη φαση και εχεου περασει παααααρα πολλα πραγματα επι καθημερινης βασης του τυπου..."ααα...ειναι χαλασμενη...ας φαω..." τα οποια ομως δεν μετρανε.Δεν εχω βγει απο το προγραμμα ουτε ενα κοκο ζαχαρης.Αλλου ειναι το θεμα αλλα θα το λυσω και αυτο.Μηπως παιρνω περισσοτερους υδατ. απο τα λαχανικα.Θα το αυριο αυτο.Καληνυχταααααααα και λουκετο σε ντουλαπια και ψυγεια!!!!!Τοχει κανει φιλη μου...Πιάνει :yes:
χαχαχχαχα εμ μη ξοδευομαστε σε λουκετα μωρε, εγω λεω αυριο παλι και δεν τρωω/πινω τιποτε, μονο νερο ή σε μεγαλη καψα ανθρακουχο. Συνηθως αν δε φαω τιποτε, ούτε τσιχλα, τίποτε μα τιποτε, δεν πειναω καθολου.
Σημερα λαλησα, ασχολουμαι ολη την ωρα με τα υλικα κατι μπισκοτων που θα κανω, ειναι και η πρωτη φορα εδω και χρονια που εφαγα τοσο νωρις βραδυνο και λαλησα τελειως.
Στην
αρχη ειναι δυσκολο αλλα πιανει. Το κανω ειδικα οταν εχω ξεφυγει απο το διαιτολογιο μου, για να μη φαω κι αλλο. Φυσικα στο διαβητη αυτο δεν επιτρεπεται, ουτε ξεφευγα, ετσι εχω να το κανω απο πριν την κυηση. Μετα την κυηση ετρωγα ασταματητα οποτε παλι δεν το εκανα :shocked2:
Ηρθε η ωρα!
Αυριο πάλι (εννοόντας φαί).
Καλό ξημέρωμα!:starhit:
Καλημεραααααααααααααααααα
114,5 ξεκόλλησα.
Το χτεσινο γυμναστήριο ισως.
Γαμωτο πρεπει να πηγαίνω πιο συχνα.Αυτη η κ@#$απεργια του μικρου μεχει κοψει στα 2...Θα βρω λυση ομως...δεν παιζει!!!!!!!!
Το θεμα ειναι οτι οχι μονο μου κανει καλο αλλα ειναι απο τις λιιιγες φορες που γουσταρω να περπαταω στον διαδρομο με μουσικη και κανω ενα κολπακι.Αναλογως με το τραγουδι παω.Ειναι γρηγορο;τρεχω.Ειναι αργο;Περπαταω!!!!!Ενα περιεργο πραμα.Οταν ξεκιναει γρηγορο ειναι σαν καποιος να μου ριχνει μια σπροξια.
Αφηστε το γελιο...Μαλλον τραγουδαω και δεν τακουω και εχω δει κατι περιεργα βλεματα.Μουτσουνες σιγουρα κανω.Εχω δει κοσμο να μπαινει μεσα να με βλεπει και να καρφωνεται...χαχαχαχα.Το κοβω αμεσως.Τοχω δει Ριανα στο χοντρο της!!!!!!!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
Καλημέρα καλημέρα μπράβο μαρι μου μπράβο!!!! Δε θυμάμαι πόσα άρχισες αλλά θυμάμαι που είχες πεί δεν εχεις δει αυτα τα κιλα 1,5 χρόνο!!!! Μπράβο!!!
Κι γω ειμαι περηφανη για μενα, έχω αλλάξει πολύ, χθες μέχρι και να μη φαω τιποτε απο τις 6μιση και μετα καταφερα, νιωθω υπεροχα, επιτελους νικαω τις διαθεσεις μου και κατευθυνω το σωμα μου.
Σήμερα 101.2, πηρα 200 γρ. χωρις τουαλετα ομως, αρα παιζει να ειμαι στα ιδια. Θα ξαναζυγιστω μετα το γυμναστηριο και το πρωινο :bouncy:
Μπραβο και σε σενα.
Ξεκινησα γενικα την διαιτα απο τα 120,1
Παλευω να παω και εγω γυμναστηριο σημερα.
ax δε θα πάω τελικά και είμαι στεναχωρημένη, αλλά κι ο έρμος ο άντρας μου δίκιο έχει.
Ομως ξέρω ότι θα είμαι πάλι αυτοκόλλητη με το παιδί και μου τη δίνει.
Σήμερα ό,τι φάω θα είναι από βαρεμάρα και πλήξη. Τα θέλω και όλα δικά μου, να βγω χωρίς το παιδι κτλ, ε δε γινεται. Καλα να πάθω! Θα λειπει διαρκως κι ο αντρας μου :(
1,5 χρονο ήσουν 120 κιλά?
Τα κατάφερες με το γυμναστήριο?
καθαρίζω σιγά σιγά και από την περίοδο οπότε είπα να ζυγιστώ . 101 (οχι σκυλακια δαλαματιας , κιλά) λοιπόν :) σ'εφτασα sweetOctober τρεχααααα ! :spin::spin:
ωπα ωπα 101 ολα! Μπραβο κορίτσι μου!!! Καλέ τί περίοδος είναι αυτή? Τσακ μπαμ!
Να σου πω να χαμογελάσεις, 102 εγώ! Με έχεις (μόνο για σήμερα γιατί χθες και προχθες έτρωγα ελεύθερα ε).
Από αύριο....τρέχα!!!! Εϊναι υγρά δεν είναι λίπος, ελπίζω. Αυτη τη βδομάδα θα γίνει χαμός, μόνο ας μην έχω πολύ κακά νέα από κάτι που μας καίει και θα σου πω εγώ, κάηκες, σου λεω 1 ώρα αερόβια κάθε μέρα και μέχρι 1700 θερμίδες :yes:
χαχαχαχα εντάξει ίσως και να με προλάβεις πάντως αφού την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα και θα κάνω να πάω γυμναστήριο 2 βδομάδες , λογικά θα ανακοπεί κάπως η πορεία μου εκει αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα , έχω πάει καλά ! Ευχομαι τα καλύτερα για το σοβαρό θέμα που σε καιει :( Το μόνο που ίσως με σώσει κάτω είναι ο διάδρομος στο σπίτι και το ποδήλατό μου (αν και έχω ξεσυνηθίσει λίγο να το παίρνω στην Αθήνα και σα να φοβάμαι κάπως γιατί τρέχουν σαν τρελοί εκεί όλοι αλλά λάου λάου θα το πάρω ....) . Θα είναι και τεστ αντοχης στα φαγητά της μαμας και στο γεμάτο ψυγείο ! (Εδώ δεν παίρνω εξτρα πράματα και για οικονομία αλλα και για να μην τρώω. Εκεί που θα τα χω όλα μπροστά μου να με δω! ) ;)
Ολα καλα θα πανε, εισαι εγκρατης, μεγαλο ατου αυτο! Δε νομιζω οτι χωρις ασκηση δε θα χασεις, ισως αν αυξησεις το φαγητο και δε γυμναστεις δε χασεις, αλλα με το ιδιο φαι θα χασεις. Και πριν εχανες. Η γυμναστικη μη νομιζεις, απλα κοβει λιγες θερμιδες. (αν μιλησουμε καθαρα θερμιδικα). Το παν ειναι η διατροφη. Σε εχω σιγουρακι οτι θα φτασεις το στοχο σου, οποιος κι αν ειναι αυτος, για αυτο σε αφησα να με περασεις να σε ακολουθω (καταλαβες τωρα, όχι οτι με περασες με την αξια σου προς Θεου χαχαχαχαχα :P ) Σου ρχομαι!
em 1400 ηθελα να πω!Quote:
ωπα ωπα 101 ολα! Μπραβο κορίτσι μου!!! Καλέ τί περίοδος είναι αυτή? Τσακ μπαμ!
Να σου πω να χαμογελάσεις, 102 εγώ! Με έχεις (μόνο για σήμερα γιατί χθες και προχθες έτρωγα ελεύθερα ε).
Από αύριο....τρέχα!!!! Εϊναι υγρά δεν είναι λίπος, ελπίζω. Αυτη τη βδομάδα θα γίνει χαμός, μόνο ας μην έχω πολύ κακά νέα από κάτι που μας καίει και θα σου πω εγώ, κάηκες, σου λεω 1 ώρα αερόβια κάθε μέρα και μέχρι 1700 θερμίδες :yes:
2.1.2013 107.9
9.1.2013 105.1
23.1.2013 106.7
2.2.2013 104.8
16.2.2013 104
αντε να τελειωσει και αυτη η περιοδος...
Καλημερα.
Τα νευρα μου!!!!!!!!!
Χωρις σχολειο και σημερα ο μικρος, χωρις γυμναστηριο εγω...
Σ@#$ταααααααα...
Σχετικα με την διατροφη.
Ακουνητη απο το προγραμμα, πολοι οι πειρασμοί μεσα στο Σαββατοκυριακο...και τι δεν περασαν απο τα ματια μου αλλα οχι απο το στομάχι μου.
Νιωθω πολύ καλα μαυτο και συνεχιζω.Δεν βλεπω ομως μεγαλη διαφορα στην ζυγαρια γιατι 1ον μαλλον εχει χαλασει και 2ον εχουν κατεβει πολύ οι θερμιδες μου και πρεπει να τις ανεβασω παλι.Εχτες ηρθε φιλη μου με παιδι σπιτι και ειχα φτιαξει πιτσα, μαφιν σοκολατας, εφερε ενα σκασμο αλλα πραγματα αυτη και επιασα τον εαυτον μου να εχει κανει κανει απο το πρωι μεχρι τις 8.30 το απογευμα μονο ενα γευμα...Έψησα λουκανικο με ντοματινια...το εκαψα...δεν εφαγα και επεσα για υπνο.Λαθος.Επρεπε να φαω κατι αλλο.
Θα διορθωθει αυτο.
Μακαρι να ξαναρχισω εντατικα γυμναστηριο και οχι μια στις τοσες...
Απο κιλα σταθερα στα 114,5.Θαπρεπε να ηταν παρακατω αλλα δεν πειραζει.
Θα προχωρήσω και θα τα καταφέρω.
Ευτυχως εχουν αρχισει τα πρωτα βλεματα οτι κατι γινεται εδω...
Το Σ/Κ μου το ειπαν αρκετοι οτι" σαν ναχεις αρχισει να χανεις..."...Καλο αυτο!!!!!!!!
Παρολο τα νευρα μου και τις γκαντεμιες που ερχονται η μια πισω απο την αλλη εγω βραχος.Εκει ...ακούνητος ακλόνητος.
Και ο Θεος Βοηθος!!!!!!!!!!:rolleyes:
Quote:
Καλημερα.
Τα νευρα μου!!!!!!!!!
Χωρις σχολειο και σημερα ο μικρος, χωρις γυμναστηριο εγω...
Σ@#$ταααααααα...
Σχετικα με την διατροφη.
Ακουνητη απο το προγραμμα, πολοι οι πειρασμοί μεσα στο Σαββατοκυριακο...και τι δεν περασαν απο τα ματια μου αλλα οχι απο το στομάχι μου.
Νιωθω πολύ καλα μαυτο και συνεχιζω.Δεν βλεπω ομως μεγαλη διαφορα στην ζυγαρια γιατι 1ον μαλλον εχει χαλασει και 2ον εχουν κατεβει πολύ οι θερμιδες μου και πρεπει να τις ανεβασω παλι.Εχτες ηρθε φιλη μου με παιδι σπιτι και ειχα φτιαξει πιτσα, μαφιν σοκολατας, εφερε ενα σκασμο αλλα πραγματα αυτη και επιασα τον εαυτον μου να εχει κανει κανει απο το πρωι μεχρι τις 8.30 το απογευμα μονο ενα γευμα...Έψησα λουκανικο με ντοματινια...το εκαψα...δεν εφαγα και επεσα για υπνο.Λαθος.Επρεπε να φαω κατι αλλο.
Θα διορθωθει αυτο.
Μακαρι να ξαναρχισω εντατικα γυμναστηριο και οχι μια στις τοσες...
Απο κιλα σταθερα στα 114,5.Θαπρεπε να ηταν παρακατω αλλα δεν πειραζει.
Θα προχωρήσω και θα τα καταφέρω.
Ευτυχως εχουν αρχισει τα πρωτα βλεματα οτι κατι γινεται εδω...
Το Σ/Κ μου το ειπαν αρκετοι οτι" σαν ναχεις αρχισει να χανεις..."...Καλο αυτο!!!!!!!!
Παρολο τα νευρα μου και τις γκαντεμιες που ερχονται η μια πισω απο την αλλη εγω βραχος.Εκει ...ακούνητος ακλόνητος.
Και ο Θεος Βοηθος!!!!!!!!!!:rolleyes:
marimari συγχαρητήρια για την εγκράτεια!!!
Με προβληματίζει το γιατί δεν κατεβαίνεις όπως λες. Από πότε είσαι στα 114,5;
Το τι τρως ημερησίως το γράφεις;
Θεωρητικά τρώγοντας θερμίδες κοντά στο BMR σου δεν θα πρέπεις να κολλάς.
Μήπως είσαι στην 3η εβδομάδα low carb; Πολλοί αναφέρουν ένα κόλλημα αυτή την εβδομάδα. Να μετριέσαι και με τη μεζούρα, μπορεί η ζυγαριά να μην αλλάζει αλλά να χάνεις πόντους.
Πόσες θερμίδες κατά μέσο όρο καταναλώνεις; Έχεις εικόνα;
Σήμερα : 6η εβδομάδα σε low carb διατροφή, περίπου -6 κιλά σύνολο
ΒΑΡΟΣ : 70,4 κιλά λίπους 27,2