χαχαχαχαχαχχα τελεια η δευτερη φοτο....κοριτσια κι αμα δεν θελετε κι αυτο μανικιουρ πεντικιουρ μακιγιαζ αποτριχωση.....καλοκαιρακι τωρα η φτερνες να ειναι γυαλι.....
Printable View
χαχαχαχαχαχχα τελεια η δευτερη φοτο....κοριτσια κι αμα δεν θελετε κι αυτο μανικιουρ πεντικιουρ μακιγιαζ αποτριχωση.....καλοκαιρακι τωρα η φτερνες να ειναι γυαλι.....
ΚΈΦΙΑ. ΚΈΦΙΑ ανεβασμένη διάθεση βλέπω...αυτό σημαίνει ότι τα σωλινοκόριτσα πάνε καλύτερα, η Μπάρμπι έχει κλείσει το μεζονετικό από τώρα, οπότε ποιος την πιάνει, η αλεξανδρούλα δέχεται προτάσεις πάσης φύσεως για εργασία και μετά από τον κλασικό κύκλο πλέον του καβγά που είχα με το γνωστό αλλούτινο πλασματάκι μου(δε με νιάζει τι λες και, στο καπάκι, συγνώμη μανούλα μου με αυτό το κλάμα που με στέλνει δώδεκα και βάλε χρόνια πίσω,όταν ήταν τέσσερα και που κάτι μου ανεβαίνει στο στήθος πραγματικά σαν κύμα,όταν την ακούω...αλλά τι να την κάνω που ήδη οι παλμοί μετράνε άνοδο τρελή αντίστοιχη των σπρεντς προ Διεθνούς και, ενώ αυτή μου κλαίει , κορίτσια πραγματικά σαν την τετράχρονη...προσπαθώ να τιθασεύσω νεύρα, κουβέντες σκόρπιες και εικόνες που περνάνε από το μυαλό μου....)
και μπαίνω και διαβάζω και αντικρύζω τη φράση της Μπάρμπι "το απαυτό το άφησε ακούρευτο" και....πεθαίνω, λιώνω, γελάω μόνη μου...και αντικρύζω και την προσπάθεια της ναταλίτσας να βρει και κουρεμενο (όχι ότι δυσκολεύεται η γκαλερίστα) αααααα, τι καλά...τι ξαλάφρωμα... μα πιο χύμα στο κύμα δεν υπάρχει.
Α! επίσης προσφέρομαι με τρέλα να υποκαταστήσω (γιατί αντικατάσταση στην περίπτωση αυτού του ατόμου, δεν παίζει)
τη ναταλί στην εξεταστική της...είμαι αρκετά καλή στα θεωρητικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την άλγεβρα και το πολύ διάβασμα....
Όσον αφορά το μείζον θέμα της Τζόρτζια ήδη έχω μεριμνήσει για την κατάλληλη συμβουλή...
Και αγαπητή Μπάρμπι ως προς το ερώτημα γεννήθηκα και κατοικώ στας Αθήνας με μια μικρή παρένθεση περίπου τεσάρων χρόνων στη συμπρωτεύουσα, όπως ευαρέσκονται να τη ονομάζουν οι θεσσαλονικείς, κατάγομαι από το Καρπενήσι και η μαμά από Χανιά και είμαι παντρεμένη με θεσσαλονικιό γέννημα θρέμα που με ακολούθησε όμως στο κλεινόν άστυ...αχ, αυτός ο έρωτας!
φιλιά πολλά,καλές μου!
Axxxxxx tide μου τυχερουλα.....με τις κορουλες σου και τον ερωτα της ζωης σου αγαπη μου οπου και να εισαι θα εισαι καλα....ασχετα με τα προβληματα της καθημερινοτητας σημασια ειναι να εισαι καλα στη ζωη σου γενικα ......φιλακια απο μενα και τους ζωμους μου....
Καλημέρα απο την πρωτη ασωτη κορασίδα. Ναταλία μου λατρεμένη, δε ξερεις ποσο χαρηκα με τη πορεια της ανάρρωσής σου. Μπραβο καρδια μου...τα δυσκολα ειναι πισω...ολα τα χαρουμενα μπροστα. Εγω επεστρεψα την Κυριακη απο ενα ενα μεγαλο, μακρινο και δυσκολο για μενα ψυχικα και σωματικα ταξίδι. Στην υγεία μου ειμαι καλά όμως η ψυχουλα μου η δολια ειναι μαυρη. Αυτη τη φορα νιωθω πως δε θα μπορεσω να πατησω στα ποδαρακια μου μοναχη. Αδυνατον!!! Απο κιλα δε ξερω που βρισκομαι...ουτε ζυγιζομαι πια ουτε τιποτα.
Τidekpe, χαιρομαι πολυ που καταχωρεις συχνα πια στο τοπικ μας. Μου αρεσει τοσο πολυ ο τροπος γραφης σου!! Μου θυμιζεις τη Σαμπινα μας.
Σας γλυκοφιλω...μου λειψατε!!!
καλημερα κουκλες. βλεπω εχουμε κινηση και χαιρομαι. η πριγκιπισσα μας ομως τι εχει και μας τα γραφει ετσι? θελεις κουκλα να μας πεις τι εχεις? παντως δεν μπορει να μη σε εχει επηρεασει λιγο ο ηλιος, η ζεστουλα, κατι θα εχουν βοηθησει ε? σου ευχομαι γρηγορα να συνελθεις. διαβασε κανενα βιβλιο ψυχολογιας να βελτιωθει λιγο το ηθικο σου. κι εμεις εδω ειμαστε. πες μαα τι εχει η ψυχουλα σου αν σε βοηθησουμε οσο μπορουμε. ναι?
η δευτερη μερα της διαιτας πηγε καλα. πρεπει να εφαγα κοντα στο μισο κιλο φιλετο γαλοπουλας εχθες. και ηταν τοσο αλμυρο που με τη κατακρατηση υγρων πηγα στο 83,5 σημερα!! κυρια ετοιμασου να ερθεις!!! αυριο το πρωι θελω να ακουσω ημερομηνια. οχι στα πολυ κοντα να δουμε και τη ναταλια, οκ?
καλε αυτη η βασια χαθηκε εντελως. προφανως εχει ακομη αναγουλες, παιρνει αδεια, πηγαινει που και που να κανει ατ επειγοντα και σε εμας ουτε κουβεντα. που θα παει? θα τελειωσει το πρωτο τριμηνο. ε, εσυ μικρακι, ασε τη μαμα να ηρεμησει!!!
ναταλια, η λιντα τι κανει? μιλατε? εχει ηρεμησει?
η συζυγος καλα φανταζομαι. ετοιμαζεται? ποτε περιμενουμε γεννητουρια? θα μας δεχτει στη κλινικη αραγε?
αλεξανδρα δηλαδη του αγιου πνευματος θα κανετε μπανια στην αλεξανδρουπολη? ξενοδοχειο στη χιλη μου εκλεισε η κουμπαρα. να παρω και μαγιο? θα μου δωσεις κανενα καλαμποκι κι εμενα? η ενα πεντικιουρ? ελπιζω μεχρι τοτε να εχεις συνελθει. πως το βλεπεις? θα σε δουμε?
βρε tide, γιατι καλε τον πηρες αθηνα τον ανθρωπο? δεν θα ηταν καλυτερα να ερθεις θεσσαλονικη εσυ να εχεις κι εμας παρεα? και γιατι παρακαλω γκρινιαζεις για τη θαλασσα? κι εγω μια ωρα μακρυα ειμαι απο θαλασσα. καμια φορα δε, αντι να παω στη θαλασσα παω σε κανενα ξενοδοχειο εκει κοντα με πισινα να παιζουν τα παιδια κι εγω να πιω καφε με καμια γνωστη......γνωστη....λεμε τωρα....ουτε καφε δεν μας κερασε πριν κανει την επεμβαση της.....μονο το ξυρισμενο απαυτο με παρομοιο βυζι μας βρηκε.....και κατι τατουαζ....καλα εκεινος χαθηκε να μη φοραει μαγιο να παρουμε λιγο ματι? οχι οτι λεει τιποτε δηλαδη σαν φατσα αλλά λεμε τωρα
αλαλουμακι τα Reductil βρε ακομη τα παιρνεις? τοσα και τοσα ειπωθηκαν.....
και κοιτα αν αρχισεις τα λιποτοξ, μη τα παρεις μονα τους... δεν κανει...και τα proactol μαζι. ναι? 4 κιλα σε 2 βδομαδες ε? σιγα μη βοηθουν τα χαπια....
αληθεια πως τα βλεπεις τα Proactol? τι κανουν? κοβουν ορεξη?
εγω τι καταβρηκα με τα ξενικαλ. αν με φας πολλα λιπαρα, δεν εχεις παρενεργειες
οσο για τη κυρια με το προβλημα τουαλετας, ακτινιδιο? φραουλες? δοκιμασαμε? εγω νομιζω οτι καθημερινα 2 ακτινιδια ιδια ωρα θα σε βοηθησουν σιγουρα. τα εχεις δοκιμασει? ή εχεις προβλημα με το στομαχι και δεν μπορεις να τα φας? δεν θυμαμαι κιολας αν το εγραψες...
αντε παω για δουλεια
Kαλημερούδια,ομορφούδια!
Αχ!Αυτή η πριγκίπισσα του Νότου μου!
Αφουγκράζεται πότε μου λείπει αρρωστημένα και μου εμφανίζεται!
Ήλπιζα σε καλύτερα νέα από το μακρινό σου ταξίδι,χαρά μου...
Πάρε με όποτε έχεις χρόνο να μιλήσουμε...Όχι πως έχουμε λύσεις,
πάντως μόνη δεν είσαι σε καμία περίπτωση!Τα κιλά,ποιός τα χέζει;
ʼλλα είναι τα σημαντικά!Κι εμείς δεν είμαστε μια παρέα γραμμαρίων...
Παλίρροια μου,πολύ χαίρομαι για την προσφορά σου!Ξεκινάς να διαβάζεις Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο
και να τρως του σκασμού,να διπλασιάσεις βάρος,γιατί έχεις έναν μήνα ακριβώς να γίνεις η σωσίας μου!
Στην περίπτωση που έχεις ξανθό μαλλί,να το κάνεις καστανό κι αν δεν είναι κάπου μέχρι τη μέση,
κλείσε για εξτένσιονς.Αν έχεις μάτια χρωματιστά,θα σου αγοράσω μαύρους φακούς επαφής.
Τα υπόλοιπα,τα βρίσκουμε από κοντά!Είκοσι χρόνια,που είμαι φοιτήτρια,πού ήσουν,άκαρδη
και με αφήνεις να εκτίθεμαι στην κενωνία;Α,ναι...ήσουν πολύ απασχολημένη να μας κλέβεις
τα άξια καρτνάσια,αναγκάζοντας μας να ψάχνουμε σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα,οι έρμες...
Αλεκούζι μου,μην κάνεις προσφορές αισθητικής φύσεως γιατί σε βλέπω α λα μπρατσέτα με το μπαρμπουνέλι
να σε βάζει να κουρεύεις κάθε χλωρό και ξερό εφεξής!Μείνε στο αντιηλιακό κι άντε και κανένα δροσιστικό!Θα με θυμηθείς!
Και τώρα οι απαντήσεις στις μπαρμπουνερωτήσεις!
Η Λινταλαγάπη μου είναι μια χαρά,όλη χαμόγελο και μάτια φωτεινά!
Είναι ήρεμη και απολαμβάνει την παρέα των πανέμορφων ξανθοζούζουνων παιδιών της!
Η σύζυγος κουράζεται πολύ στη δουλειά,αλλά διάγει τις τελευταίες εκεί δύσκολες μέρες.
Η κοράκλα είναι υγιέστατη και δουλεύει για μένα,κλωτσώντας τη μάνα,που δεν τη γέννησε!
Φαντάζομαι,δεν είναι ιδιότροπη σαν μερικές μερικές άλλες ψηλομύτες,που δε θέλουν επισκέψεις
στις νοσηλίες τους!Το καλό μας το περιμένουμε κάπου στις 20 Ιούνη(μη σου πω 21 για την ακρίβεια!)
Κι επειδή τώρα περιμένει την τηλεφωνική μου καλημέρα και την έστησα και ποιός ξέρει τι γκρίνια με περιμένει,
σας άφήνω φιλιά κι ευχές και επιφυλάσσομαι για κάποια στιγμή αργότερα στη μέρα,που θα ξανακαθήσω.
Σήμερα είμαστε χύμα στο κύμα στο Ελαφονήσι!Απλώστε κορμάρες και ρουφήξτε ηλάκο!
Καλημέρα στο κορίτσια ξυρισμένα ή μη...κουρεμένα ή ακούρευτα...σήμερα ξεκινώ από την ΚLm να την ευχαριστήσω για την υποδοχή της και να εκφράσω και εγώ αντίστοιχες απορίες της Μπάρμπι...συνήθως τα ταξίδια φτιάχνουν τη διάθεση, εσύ πώς;;;;; Και εκφράζοντας και μια ελαφριά ζήλεια,καθώς δενέχω βγει ποτέ μου παρέξω, συστήνω σε όλους και όλες να αποφεύγουν τα ταξίδια αφού, μωρέ, μας χαλάνε...αφήστε τα, είπε η αλεπού κόβοντας τις ουρές των άλλων...Ακους λίλη...που έφυγες στς ξένα και μας λησμόνησες;;;
Όσον αφορά τα χειρουργημένα μας ελπίζω σιγά-σιγά να κλείνουν οι πληγές τους και να ετοιμάζονται για τις μεγάλες εξορμήσεις..
Μπάρμπι, πες με χαζή, πες με καθυστερημένη πες με ντεμοντέ....δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτό με την ΄πισίνα....πολύ ωραία ιδέα, ε; θα υπάρχει όμως παιδική γιατί έχω και το μικρούλι; Θα το ψάξω, ε; Για να είμαι ειλικρινής το καλοκαίρι ένα Καρπενήσι θα το χτυπήσουμε...αλλά εκεί είναι λίγο ψύχρα για μπάνιο..τεσπα, πολύ καλή ιδέα, αν και τρέφω ένα φόβο για τις πισίνες (μυκητιάσεις κ.λ.π.)... όσον αφορά το γιατί φύγαμε από Σαλόνικα η αιτία ήταν το κλίμα....δεν μπορούσα, ρε κορίτσια αυτό το χειμώνα...βαρύς, μουντός ξεκίναγε να βρέχει και ξέχναγε να σταματήσει....αυτή ήταν η αιτία....αααα, και σγούραινε και το μαλλί με την υγρασία!!!!!!!
ΛΟΙΠΌΝ, σας αφήνω πολλά πολλά φιλιά
Υγ.Μήπως πρέπει να γράφω και κάτι περί διατροφής, δίαιτας κ.λ.π. για να δικαιολογώ τον τίτλο του φόρουμ;;;;λέω, μήπως;;;; Α, και καμιά πια δεν ξέρει τί είναι τα πασχάλια;
Quote:
Originally posted by NADINE
Σήμερα είμαστε χύμα στο κύμα στο Ελαφονήσι!Απλώστε κορμάρες και ρουφήξτε ηλάκο!
Πειράζει αν ρουφήξω και την κοιλιά μου;;;;
ΝΑΤΑΛΑΚΙ όσον αφορά την εξωτερική αλλαγή αυτό είναι το εύκολο...προφανώς δε σου ξεκαθάρισα ότι θα πάρει η μία τη θέση της άλλης, δηλαδή εγώ αφού έχω πάρει τα κιλάκια που ζητάς (δεν τίθεται θέμα απλά άφησέ με να τρώω) χτυπήσω τα εξτέ και τους φακούς, θα στρωθώ ΜΟΝΗ σε ένα γραφείο να διαβάζω..
Εσύ, όμως, που θα ανασκουμπωθείς να αναλάβεις τη μεγάλη εφηβική έκρηξη, τη μκρή (που ακόμη θέλει βοήθεια σε όλα, ντύσιμο, πλύσιμο, τάισμα, παιχνίδι) το καθημερινό μαγείρεμα, πλύσιμο, σίδερο, καθάρισμα, ψώνια, εκτός της δουλειάς....είσαι σίγουρη ότι θες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κάτι μου λέει ότι θα διαβάζεις μετά μανίας μετά από αυτό...
Καλημερίζω τα ξαπλωτά και διασωλινομένα κορίτσια και τα όρθια και χειρουργημένα κορίτσια?. Σας ζηλεύω και ας μην το πιστεύετε?. Εσείς τουλάχιστον θα αδυνατίσετε..
Klm δεν ξέρω τι έχεις κούκλα μου και είσαι τόσο πεσμένη, σου εύχομαι όμως να περάσουν γρήγορα τα προβλήματα σου, και να ξαναβρείς την άνοιξη στην καρδιά σου?
Μπαρμπούνι, δεν σε πιστεύω με τίποτα ότι την κάνεις τη δίαιτα θέλω αποδείξεις !!!Οσον αφορά τα lipotox ε, με κάτι μαζί θα τα πάρω, μόνα τους δε λέει? τα proactol τώρα σου φέρνουν ένα ψιλοφούσκωμα και πεινάς πιο αργά μετά τα γεύματα, και έχουν την δράση του xenical αλλά σε πολύ ήπια μορφή. Κάτι πρέπει να κάνουν αλλιώς 4 σε 2 εβδ. δεν είναι και εύκολο, αν και έκανα και δίαιτα, αλλά είναι πολύ ακριβά?
Κορίτσια αρχίσατε πάλι τα Α3 και δεν προλαβαίνω να διαβάζω?..
Ναταλάκι, θα κατέβεις για το λατρεμένο σου σωληνάκι ή θα το βγάλεις εκεί ?????
Καλησπεραααααααααααααααα σε ολες τις θεες του κυματος και χυματος....
Μπαρμπουνι η χιλη ειναι λιγο εξω απο την πολη οποτε θα εισαι μια χαρα..εδω ο κοσμος κανει ηδη μπανακια οποτε μπορεις να παρεις μαζι σου τα μαγια σου...Λοιπον για ταβερνα θα πατε ΜΑΚΡΗ σε ενα μαγαζι που λεγεται Κυανη Ακτη...ειναι σε ενα υψωμα και η θαλασσα απο κατω ειναι τελειο και εχει και καλη κουζινα...(λιγο τσιμπιμενο ομως στις τιμες)αλλα τα παντα φρεσκοτατα...Δευτερη πιο οικονομικη επιλογη τα φιλαρακια ή το διχτυ ειναι στην πλατεια του χωριου....(αυτα κυριως για θαλασσινα και ψαρια αλλα εχουν και κρεας......Η επιλογη σας σε ταβερνα ας ειναι στη μακρη που ειναι οι καλυτερες και οι πιο οικονομικες....Στη χιλη υπαρχει μια ταβερνα που λεγεται σαν παραμυθι ολοι λενε τα καλυτερα λογια αλλα εμενα δεν με τρελαινει η κουζινα(για κρεας)...στην παραλια αλεξ/πολης ο Λουκουλος και στα Δικελα ο Σαλη παλι κρεας.....Για καφε υπαρχει ενα τελειο καφε στη Μακρη παλι που ειναι πανω σε υψωμα και βλεπεις ολη την πολη καταπληκτικη η θεα και ο καθαρος αερας ΚΑΣΤΡΟ λεγεται......Στις κεντρικες στην πολη που εχει πολυ κοσμο αλλα ειναι πολυ βαβουρα και στο ΝΟΑ στο λιμανι της Αλεξ/πολης πολυ ομορφα επισης....Οτι αλλο θες με παιρνεις τηλ και ρωτας..αν βεβαια δεν καταφερουμε να βρεθουμε ..εγω θα ειμαι μια χαρουλα αλλα υπαρχει μια περιπτωση να ειμαι σαμοθρακη....
Ειχα κι αλλα να γραψω και σε αλλες αλλα κολησε το μυαλο μου τωρα.....ενα μυαλο που πρωτα???????
Goooooooooooooooooooood Morninggggggggggggggggg κυμάτες και χυμάτες........μα που ειστε ολες απο χθες????Δεν πιστευω στην ελαφονησο με τα καταγαλανα νερακια.....
good morning vietnam
αλεξανδρα μου ευχαριστω πολυ πολυ για τον ταξιδιωτικο οδηγο!!! μιλαμε για 4 καλοφαγαδες που αμφιβαλω αν θα θελησουν να βουτηξουν θαλασσα με τα τοσα κιλακια τους οποτε τις καλυτερες συμβουλες μας εδωσες!!!!
θα εχω χασει κι εγω τα 9 κιλακια (ανεκδοτο ε?) οποτε θα μπορω να δοκιμασω ολα τα εδεσματα =θα φαω τον αγλεορα
αλαλουμακι ετοιμασου να ερθεις περασαν οι 3 ημερες και ουτε ιχνος ατασθαλιας. 82,8 σημερα, το χαμηλωτερο μου στα τελευταια 10-1 χρονια. μειον ακριβως 21 κιλα απο τον μαιο του 2008 που το ειχα παρει αποφαση.
σας ειπα? δε σας ειπα. αυριο εχει γενεθλια ο μικρος μου. κλεινει τα 6 του και ετοιμαζω τουρτα να παω στο σχολειο αυριο για το μινι παρτακι!!!
δεν θα δοκιμασω ομως. το πηρα αποφαση. ουτε στην γιορτη της κορης (21 μαιου) τιποτε. ετσι να σκασετε. θα τα χασω τα 9 και θα γινω 75. και ας γκρινιαζει η ναταλια να σταματησω τη διαιτα. τι θα παθω καλε με 2 βδομαδες? ασε που παιρνω και τις βιταμινες μου.
φιλακια σε ολο τον καλο κοσμο ανασκελες, μπρουμιτες και ορθιες .
η λιλυ που πηγε?
Καλημέρα κι απο μένα την απούσα, πολύ μου αρέσει ο νέος τίτλος ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ....καλοκαιρινό
περαστικά και ταχεία ανάρωση στις φρεσκοχειρουργημένες και ταχύτατη ανάρρωση...
αλεξάνδρα μου είσαι η τέλεια ξεναγός για την πόλη σου, αχ θέλω διακοπές και τις θέλω επειγόντως ΤΩΡΑ!!
Μπαρμουνίτσα είσαι η χαρά της παρέας, διαβάζοντας σε πέθανα στα γέλια με τα μπραζίλια και τα μη...
ναταλίτσα πως πας χαρά μου, είσαι καλύτερα???
tide μου έχει και η εφηβεία τις χαρές της μην απελπίζεσαι τα έχω περάσει κι εγώ με την μεγάλη μου τώρα πια είναι στα 23, και τον γιόκα μου..η μεγάλη κρίση τους ήταν πέρυσι μου είχε αλλάξει τα φώτα, τελικά το μυστικό ήταν η συζήτηση, να δείχνω πόσο πολύ τον εμπιστεύομαι και ναι ότι έχει μεγαλώσει και είναι ώριμος και το βασικότερο η φράση εγώ πιστεύω ότι αν έκανες αυτό ίσως να ήταν καλύτερα αλλά επειδή είσαι πλεόν ώριμος και έχεις μεγαλώσει εσένα πια είναι η γνώμη σου..
αλαλουμάκι τι διαβάζουν τα ματάκια μου ρεντουκτίλ και δεν ξέρω τι άλλο για λίγα κιλά όχι ρε παιδάκι μου αξίζει τον κόπο να χαλάς την υγεία σου, αυτά είναι υποκατάστατα και μόνο στο μυαλό μας μας βοηθούν
πρέπει το μυαλό μας να αλλάξει πρώτα η σκέψη μου και μετά όλα τα άλλα δίαιτες και διατροφή
εγώ κορίτσια πάω γυμναστήριο είμαι καλύτερα απο ποτέ έχω χάσει πολλούς πόντους, η ψυχολογία μου είναι καλύτερη δεν ακούω για κρίσεις και κραχ, ότι είναι να γίνει θα γίνει... ελπίζω πάντα στο καλύτερο, διατροφή
δεν έκανα τα κιλά μου είναι ίδια αλλά ξεκίνησα από χθές μία δίαιτα που βρήκα στο site μιας ελληνίδας δημοσιογράφου, δεν λέω όνομα γιατι δεν ξέρω αν κάνει είναι τελείως πρωτεινική και ανά δύο μέρες αλλάζει
δεν ξέρω κατά πόσον δουλεύει όταν τελείωσει η βδομάδα θα σας ενημερώσω....
την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ χαρούμενα γενέθλια για τον κανακάρη σου να τα εκατοστήσει και να τον δεις όπως επιθυμείς μπράβο για την προσπάθεια σου συνέχισε ΕΤΣΙ το καλοκαίρι θα βάλει μπικίνι κορδονάκι κι ας τους να λένε....
τι μου κανετε κοριτσια?!!!!!!!!!
χαθηκα αλλα δεν ημουν και στα καλυτερα μου, οχι οτι τωρα ειμαι δηλαδη, αλλα υπομονη.
δεν ερχομουν ουτε στην δουλεια ολες αυτες τις μερες, ξεκουραστηκα βεβαια αλλα η αναγουλα αναγουλα και η ζαλαδα ζαλαδα. ποτε θα σταματησει επιτελους αυτο το καραβι να κατεβω?
δεν σας διαβασα, αλλα μεγεια το καινουργιο μας ονομα, πληρης η ανανεωση της αρχηγου..........
ναταλακι μου ελπιζω να εισαι καλα και να σε δουμε συντομα, λογικα πρεπει να εχεις βγαλει την παροχετευση τωρα ε? καποια στιγμη θα διαβασω να μαθω,
οσο για την μπαρμπι τι να πω συγχαρητηρια, 82 ρε θηριο!!!!!!!!, τι διαιτα κανεις παλι? και δεν θα φας και στην γιορτη της μεγαλης σου, α εσυ το πηρες πολυ ζεστα.........
να τον χαιρεσαι και τον μικρο σου για αυριο.
φιλακια σε ολες τις συνοδοιπορησες, και καλο καλοκαιρι να εχουμε
χαιρετω τα ομορφοκοριτσα!!!
φιλια σε ολες!!!
Μπαρμπιτακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου! να τον καμαρωσεις οπως ποθεις! και μπραβο σου για τα 21 κιλα!!! καλη συνεχεια!
Βασια μου ειναι δυσκολοι οι πρωτοι μηνες αλλα θα περασουν! Σκεψου οτι οταν θα περασουν δεν θα εχεις παρει πολυ βαρος! :D Αυτο παρηγορουσε εμενα οπου 3 1/2 μηνες στην πρωτη και 5 μηνες στη δευτερη ημουν αγκαλια με τη λεκανη της τουαλετας! Υπομονη!
Αλεξαντρα μου, διαβασα τις τουριστικες πληροφοριες που εδωσες στην Μπαμπιτα και γελουσα! Ερχομαστε Αλεξανδρουπολη, Χιλη και Μακρη καθε καλοκαιρι!!!! Ερχομαστε να δουμε την γιαγια του Δημητρη και μενουμε 3 με 4 μερες! Την επομενη φορα που θα ερθω στα μερη σου θα ηθελα πολυ να βρεθουμε και να πιουμε ενα καφεδακι και να σε γνωρισω απο κοντα!
Tide σχετικα με την τετραχρονη μπορω να σε καταλαβω (εχουν ιδια ηλικια με την δευτερη μου) αλλα με την εφηβουλα σου, σηκωνω τα χερια ψηλα. Προχωρα εσυ μπροστα, ανοιξε τον δρομο και δινε συμβουλες και σε μας! Πολυ την φοβαμαι αυτην την εφηβεια!!! Η μεγαλη μου ειναι 10 και ηδη αρχισαμε τις αντιδρασεις! Αχ!!
Να σχολιασω ή να μην σχολιασω??? ...θα σχολιασω! Αννεζινα μου, πως αποκαλεις δημοσια ετσι χυμα στο κυμα (οπως και το θεμα μας) την Μπαμπουνιτσα στο ποστ σου (στο πρωτο στις 11:36 ) στον χαιρετισμο σου????? ε? Και απορω πως ξεφυγε απο την αρχηγο???
Που εισαι Ναταλιιιιιααααα!!!!!
Τι κανει το κοριτσι μας σημερα???? Αντε καλε μπες και γραψε! Αφου ξερεις εισαι σαν το φαρμακο μας! Πρωι μεσημερι βραδυ!!!
Την αγαπη μου!!!
Λιλικα μου ελειψες!!!
Και ας σας πω και τα δικα μου νεα. Περασα καποια ζορια αυτες τις μερες (γιαγια στο νοσοκομειο, μαμα να τρεχει σαν παλαβη απο γιαγια σε γιαγια, την Αννουλα μου να ψηνετε στον πυρετο, 'καποια' να μου σπαει τα νευρα, αλλαγη ρουχων με ντανες σιδερο, απιστευτους πονοκεφαλους να με ταλαιπωρουν κλπ κλπ). ΑΛΛΑ ειμαι καλα! Διαλεγω να προχωρω μπροστα και να βαζω ορια (δυσκολα τα σκασμενα) σε καποιους και καποιες καταστασεις! Η μανα μου δεν θα με ξαναγεννησει! Και αν δεν σεβομαι εγω τον εαυτο μου δεν θα με σεβαστει κανεις! Και αν πεσω, θα σηκωθω!!! Η οικογενεια μου πανω απο ολα!!!
Και καπου εδω σταματαω τα προσωπικα για να σας πω για τα κιλα!! (χαχαχα) εδω γελαμε!
Εχω εδω και κανα διμηνο που σταματησα την διατροφη και παιδευομαι με ενα βημα μπροστα ενα πισω. ΑΛΛΑ πηρα την μεγαλη αποφαση!!! Απο αυριο ξεκιναω ξανα την διαιτα της Πεννυ και ο Θεος βοηθος γιατι μονη μου δεν μπορω να τα καταφερω! Αυριο ζυγιζομαι και θα ακουλουθησουν ριπορτ! Θελω να δω αυτο το ριμαδι το 7 μπροστα που εχω 10 χρονια να το δω!!! Θελω να φυγω απο την δεκαδα του 8!!! Μαλλον σε λαθος τοπικ το εγραψα!!! Στο πιο δυνατο μου θελω επρεπε να το γραψω!! :)
φιλακια ομορφουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γειά σας κοριτσάκια μου καλά !!!!!!!!!!!
τι βλέπω??? αλλαγές στη διάθεση και στο όνομα της ομάδας??? πως φαίνεται οτι αλλάζει η διάθεση της αρχηγού.. μπράβο και πάλι μπράβο.Ετσι να μας γεμίζεις αισιοδοξία Ναταλάκι. είσαι καλύτερα και πολύ χαίρομαι που σε ακούω έτσι!!
Αλεξανδράκι μου κ σένα καλύτερα σε διαβάζω και απ'ότι βλέπω δυνατά προς την κατηφόρα τραβάς!! μπράβο κοριτσάκι μου!!
Μπαρμπουνάκο μου τι μου γίνεσαι?? από δουλειά πλήρης εεε?? καλή η διαιτούλα σου αλλά θέλει λίγο προσοχή ως προς την συντήρηση των χαμένων κιλών. Λοιπόν άκου: Αυριο το μεσημέρι έρχεται διαιτολόγος στο σπίτι μου για πλήρης εκκίνηση προγράμματος και ο θεός βοηθός. Νεότερα σχετικά με τη διατροφή θα σου τα πώ.
Νέκταρ μεθυστικό πώς είσαι???? Ελπίζω να ηρέμησες με εκείνα τα θεματάκια και να είσαι καλύτερα κοριτσάρα μου.
tidekpe σε διαβάζω ολοένα και δυνατότερη κοπελάρα μου!! Μου αρέσει που ξεσπάς και σε χαίρομαι!! Μπράβο σου!
Βασουλινάκι μου κάνε λιγάκι υπομονή καρδούλα μου. Και εσύ ξέρεις πόσο πολύ αξίζει....
Αννεζινάκι μου φιλάκια πολλά κοριτσάκι !!
Πριγκηπέσσα της Ναταλίας μη χάνεσαι και προπαντός μην πέφτεις.. κ εγώ ακριβώς στην ίδια μοίρα είμαι.. παρόλαυτα διατηρώ την ψυχραιμία μου... (..λέμε τώρα..) σε περιμένουμε κουκλίτσα!!
Φιλάκια πολλά σε όλες σας και συγνώμη αν δεν προλαβαίνω να συμμετέχω στην συζήτησή σας τόσο όσο θα ήθελα. Σας σκέφτομαι και σας διαβάζω. Φιλάκια πολλά πολλά!!
Kαλησπερα και απο μενα...Η Ναταλια μας αφαντη σημερα....μηπως ειναι η μερα της αποσωληνωσης????
Μπαρμπουνακι μου σιγα τις πληροφοριες...τις υπολοιπες θα σου τις δωσω απο κοντα αν ειμαι εδω τελικα εκεινες τις μερες...Μπραβο σου που κρατας τη διαιτα σου και να χαιρεσε το γιαβρι σου....να τον δεις οπως επιθυμεις
Νεκκυ μου την επομενη φορα που θα ερθετε εννοειτε θα τα πουμε απο κοντα...οχι πες κι εσυ τα καλυτερα μεερη δεν της συστησα???
Βασια μου ελπιζω να συνελθεις συντομα...κι εσυ μπεμπε ασε τη μανουλα να ησυχασει.....
Αννεζινα μου οπως ειδες η ξεναγηση επικεντρωνεται στο φαγητο....Αν θελεις τοοοσο πολυ διακοπες καλος να ορισεις εγω ευχαριστως να σε φιλοξενησω παντως.....
Μμμμμμμμμμ τι αλλο?????αυτα μαλλον....ρε κοριτσια εχει δυο μερες πειναω .....ετσι γινεται??? η μονο σε μενα συμβαινει????
τι εγινε? εδω ειναι το καλοκαιρινο τοπικ των λουομενων κορασιδων?
ηρθα να κανω πλατσα πλουτσα αλλα ξεχασα τα μπρατσακια μου...
α ξεχασα εχω ενσωματωμενα :D:D
ti kanete kopelares? αλεξανδρα μου στοο ειπα κ σε αλλο τοπικ, δεν ειχα συσνειδητοποιησει οτι εκανες επεμβαση! εισσαι καλα? ευχομαι τα καλυτερα!!!
ΦΦιλια σε ολες!!! μακια
καλημερα κι απο εμενα. ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες.
χαρηκα που μαζευτηκαμε τοσες πολλες και παλι εδω και εχει μια κινηση ρε παιδακι μου! καποια λειπει αλλά φανταζομαι θα επανελθει συντομως και θα κερδισει το χαμενο χρονο.
δεν εχω χρονο για πολλα σημερα αν και θα ηθελα να γραψω δυο λογακια για τη καθε μαι σας χωριστα. ομως θα φυγω σε λιγο για το σχολειο. θα γυρισουμε το "γενεθλια του γιου", μερος Α. το μερος Β ειναι το απογευμα με τη δευτερη τουρτα.....οχι που δεν θα εκανα και δευτερη τουρτα!!! καλεσα και 4-5 φιλες (βασικα δικες μου!!!!) να πιουμε καφε το απογευμα αφου δεν εχει καφε στη θεσσαλονικη προς το παρων και να περασει και η μερα.
οσο για εμενα, βραχος. δεν δοκιμασα τιποτε. και η ανταμοιβη? νεο ρεκορ σημερα: 81,8!! μειον 2,4 κιλα σε 4 μερες. βρε λες? λες να βρηκα τη διαιτα του αιωνα?
Βιαστική καλημέρα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο γιόκα της Μπαρμπι με ευχές να είναι καλά κι ευτυχισμένος άνθρωπος...αυτή η πολυπραγμοσύνη σου βρε Μπάρμπι...δυο τούρτες κι εσύ απούσα! Αυτό σημαίνει θέληση ισχυρή! Λες να βρήκες τη δίαιτα που συ ταιριάζει;;;;Αχ, μακάρι γιατί εγώ ψάχνω, ψάχνω....
Αννεζούλα, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές...βρε, σπίτι μου είσαι; Ναι...αυτό είναι το πρόβλημα που λες! Επειδή είναι άριστη στο σχολείο και δημοφιλής κ.λ.π. νομίζει ότι έχει λύσει τα πάντα. Εγώ πάλι πιστεύω ότι η ωριμότητα και ηεξυπνάδα κρίνεται αλλού και όχι στους αριθμούς των σχολείων και εδώ έρχεται η μεγάλη κόντρα...Βέβαια, υπάρχει και η κόντρα λόγω φύλου...μην το ξεχνάμε!Εχτες περνούσαμε χεράκι, χεράκι ένα δρόμο και με το που περνάμε παρατάει το χέρι μου νευριασμένη και μου λέει: Δεν είναι φυσιολογικό αυτό....να κοιτάνε εσένα και όχι εμένα...Κόκαλο εγώ, ούτε είδα ποιος κοίταξε, ούτε είδα τι εννούσε...τι λες, παιδί μου; Τώρα το μηχανάκι που πέρασε από μπροστά μας κοίταγε εσένα...
-Ε,μπορεί να ήταν αλλήθωρος, γεροντόφιλος,παχουλόφιλος. ..γνωστός μας...
τίποτε ανένδοτη αυτή...εδώ της λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και λέει,ναι, ρε γαμώτο! Και είναι ωραίος ο άντρας μου!!!!Τι να πω! Είναι και κορίτσι είναι και δύσκολο παιδί..και άμα τη δείτε μια κουκλίτσα...1,67 55 κιλά με ωραίο προσωπάκι..Πάντως θα αρχίσω κι εγώ να το πάιζω σε εμπιστεύομαι,μωρό μου, αλλά μήπως....
ΒΑΣΟΥΛΑ, ακούς;;;;;;;;;;;Για να εκτιμήσεις την περίοδο που διανύεις...που όντως είναι δύσκολη..αλλά τουλάχιστον δεν πνίγεσαι στις τύψεις..τι δεν έκανα καλά; Φταίω κι εγώ που...και που...
ΝΕΚΤΑΡΙΑ, στα εννιά ξεκίνησε το παιχνίδι και με τη δικιά μου...εξάλλου 9 και εννεά μηνών της είχε έρθει και περίοδος, οπότε ήταν όντως στην εφηβεία με το παιχνίδι των ορμονών...ένα έχω να πω ότι αλλάζουν πλέον οι γενιές πολυ συντομώτερα της δεκαετίας...έχω φίλες με δεκάχρονες και μου λένε πως ζορίζονται, ξέρεις, ψιλογλώσσα, μίμηση χαζογκόμενων κ.λ.π. Εδώ που τα λέμε, αν δείς τις διαφημίσεις που απευθύνονται στις δεκάχρονες δεν ξεχωρίζουν τα πρότυπα σε τίποτε από αυτές που απευθύνονται σε μεγάλες γυναίκες...στησίματα περίεργα, βαψίματα, κοιτάγματα πλάγια στην κάμερα...χαζογκόμενες από τα δέκα..και πόσο θα κρατάμε θερμοπύλες;;;;;; Αααα, η δίαιτα της Πέννυ πού είναι μήπως και πάρω λίγο τα κάτω μου;
Και κάνω συνταρακτικό φινάλε απευθυνόμενη στα τρυπιοκόριτσα....καταρχήν, ναταλία, μετά τηνπρόταση περί ανταλλαγής ρόλων...σαν να εξαφανίστηκες η να έπεσες με τα μούτρα στα Δίκαια (ιδιωτικά, διεθνή, ναυτικά κ.λ.π.) αφού, λέει, δε σου φτάνουν και ζητάς και άλλα....
Αλεξάνδρα, τι έγινε;;;;Σαμοθράκη, διαβάζω...ρε κορίτσια, κρίση έχουμε..κρατήστε και κανένα ευρούλι...έχω πανικοβληθεί και είμαι σε φάση οικονομίας, όπως φαντάζεστε...
ΛΪΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!
φιλιά πολλά και καλή αρχή αύριο σε όσα παιδιά γνωστών φίλων συγγενών ξεκινούν πανελλαδικές, καλή τύχη αντίστοιχη της προσπάθειάς τους!
Καλημεροκαλησπέρες στις χυμ...ώδεις...
Έτσι,να επιστρέφουμε στον τόπο του εγκλήματος σιγά σιγά...
Εγώ σας διαβάζω συνέχεια.Ο υπολογιστής είναι ανοιχτός μπροστά μου
όλη μέρα.Μάλιστα από τα πολλά κλικς με το δεξί κάνει κρακ και πονάει ο καρπός μου!
Αλλά για να πληκτρολογήσω,πρέπει να καθήσω κι αυτό είναι σπάνιο...
Χθες έγινα επισήμως και εγώ τρύπια!Με αυτοκίνητο πήγα κι ήρθα και μου πήρε
πόσες ώρες να συνέλθω από τη ζαλάδα και την εξάντληση!Έλεγα μετά από αυτό
θα νιώθω καλύτερα,θα σηκωθώ,ίσως βγω και από το σπίτι,αλλά αντ'αυτού
πυρετός και πάλι αντιβίωση!Μα απορώ πώς άλλοι κινούνται και εργάζονται κιόλας!
Εγώ το περνώ αρκετά βαριά όπως με συγκρίνω με εμπειρίες άλλων...
Όλη μέρα ανάσκελα,το βράδυ αϋπνίες...Να δω πώς και πότε θα πάω σπίτι μου!
Χθες έφαγα και αλεσμένη κοτόσουπα(μάλλον φέτα με ζουμί ήταν) και γιαουρτάκι...
Πονούσε πολλές ώρες η καρδιά μου κι είχα δύσπνοια.Αλλά έχω διαβάσει
κι από το Αλεκουζάκι μου(νομίζω)πως είναι αναμενόμενο...Σήμερα το χόντρυνα
το παιχνίδι και μόλις έφαγα ένα κριτσίνι με la vache qui rit light!Φυσικά πληρώνω
το τίμημα του πόνου,αλλά ήθελα κάτι να μασήσω!Έλεος!Ελπίζω να μη σπάσουν
τίποτα ράμματα μέσα!Τα δόντια μου με τόσα υγρά κινδύνευαν να χάσουν
την κοπτική τους ικανότητα!Τέλος πάντων...Κάποτε θα τελειώσουν όλα αυτά!
Αυτά τα νέα μου...Χρόνια πολλά στον κούκλο με τα καταμπλέ μάτια!Να είναι γερό
και γελαστό πάντα,να το χαιρόμαστε το καμάρι μας!Τώρα είμαστε στο διάλλειμα,
ανάμεσα στις δύο πράξεις!Ελπίζω να απολαύσει στο έπακρο τη μέρα του!
Η Ιοκάστη σίγουρα φρόντισε τα δέοντα για τον Οιδιποδάκο της!Να τη δω στις 21 τι θα ετοιμάσει!
Φιλάκια πολλά πολλά στο Νούδι μου,το Νέλι μου,το ταλαίπωρο Βασουλίνι μας,
το ξενιτεμένο Λιλάκι...Τώρα που είπα "Λιλάκι" μου ήρθε συνειρμικά η Νεκταρινοπαρατήρηση
αναφορικά με την κλητική μπαρμπουνοπροσφώνηση!Με υποτιμάς,κοπελιά!
Λες να μην το πρόσεξα;Λες να ήταν η πρώτη φορά;Μόνο η Αλαλουμένια
έχει πολλάκις παραλείψει αυτό το δόλιο "π".Αλλά το επίπεδο μου δεν επιτρέπει
σχετική μνεία.Με ξέρετε άλλωστε πόσο πουριτανή και ντροπαλή είμαι!
Φιλάκια και στις παλλίροιες,το Αννεζινέλι,την Αλαλουμένια,το Χανελέλι,
τη νυφούλα μας,την Ιοκάστη αιμοδότρια,την συμπεθέρα της,τη Λινταλένια μου,
το Χανελέλι,το Λούμπι,το Μαρικάκι,τη γαλαζοαίματη,την αντιηλιακοαλείφτρα,
τη Σαμπίνα,τον άντρα της παρέας τον παπαράτσι μου και όσα καλά και κακά κορίτσια
πλατσουρίζουν κατά καιρούς στα νερά μας!Να σας προσέχετε!Και να μη χανόμαστε,ε;
μαλιστα!!!! εγινα και ιοκαστη!!! μετα και απο το κουρεμενο απαυτο σαν προσφωνημα που θα συμφωνησω οτι εχει ξανασυμβει, ε πια ολα τα ανεχομαι.....
καλα κριτσινι? χαθηκε μια φρυγανιτσα σκετη? να δεις τις αντοχες χωρις τον πολυ πονο? καλε σε ποιον μιλαω τωρα? σε αυτη που ετρωγε επι μηνες γαριδακια για βασικη τροφη?
ναι, ειμαι στο διαλειμα τωρα των γυρισματων και δουλευω. να δω ποτε θα τελειωσουν αυτα τα κωλοχαρτα να πιασω δουλεια στο φορουμ!!! Βαρεθηκα να δακτυλογραφω χωρις νοημα, χωρις να τα διαβαζουν οι φορουμιτες και φορουμιτισσες!!!
Οσο για τις 21, δεν εχει τιποτε σας πληροφορω. οι γιαγιαδες εχουν ιδιο ονομα. το μεσημερι στη μια, το απογευμα στην αλλη και το βραδυ θα φτιαχνω βαλιτσες για αλεξανδρουπολη....
γιάυτο και εγω σημερα καλεσα και μερικες κολλητες της κορης μου. λετε να καλεσα πολλες? θα μου φτασει η τουρτα? γιατι η πρωτη εγινε αναρπαστη. μεχρι και τριτο κομματι πηραν. ταχα η δασκαλα μου εδωσε συμβουλη να κοψω μικρα κομματια για να μη πεταχτει η τουρτα!!!
Ναντινακι μου πολυ χαρηκα που εισαι κι εσυ μια τρυπια...Φυσιολογικος ο πυρετος σου και η αντιβιωση και ο πονος απο μενα το ειχες ακουσει...Μολις τελειωσεις με τον πυρετο προσπαθησε να κινησε οσο πιο πολυ γινεται...Οσο πιο πολυ κινησε τοσο πιο γρηγορα θα αναρωσεις...Καθε μερα λιγο περισσοτερο απο την προηγουμενη μπορει να ζοριστεις λιγακι αλλα ειναι για το καλο σου αγαπη μου...Βαλε τα αθλητικα σου και κανε χαλαρους περιπατους..,.Φιλακια και ελπιζω να συνελθεις το συντομοτερο...
badgirl μου συνεχεια σε ξεχναω ειδα και στα 2 τοπικ που μου μιλας αλλα το μυαλο μου επρεπε να αλλαξω οχι το στομαχι μου...Ναι οπως βλεπεις τελικα εγχειρηστηκα και ειμαι και πολυ καλα .....Αξιζε την μικρουλα ταλαιπωρια πιστευω...
Μπαρμπι μου το 7 και η αλλαγη 10αδας ειναι πολυ κοντα πια.καλη δυναμη και καλη συνεχεια
ΦΙΛΑΚΙΑ πολλα πολλα σε ολες σας.....
Αααααα και τωρα που το θυμηθηκα για ποιανης το γαμο ψαχνουμε τραγουδι????Καπου μεσα στα πολλα ποστ το εχω χασει αυτο...Αλλα εχω κατι στα υποψην..βεβαια δεν ξερω τα γουστα σας αλλα εγω το βλεπω σαν ιδανικο τραγουδι γαμου και οχι συνηθισμενο...Αυτη που ενδιαφερεται ας μπει στο youtube κι ας βαλει στην αναζητηση Νικος Κυριακακης "Μην αλλαξεις σταθμο"....
καλημερα!
μπηκα για μια γρηγορη καλημερα και να καταγραψω το βαρος μου. 81,4 σημερα. ακομη μειον 400γρ απο εχθες και μαλιστα εχθες εμαθα οτι η διαιτα μου ειναι παλια και δεν ειμαι η μοναδικη που τη ξερω. πραγματι χανεις πολλα κιλα σε 2 βδομαδες αλλά θελει μετα πολυ προσοχη γιατι ξαναμπαινουν ευκολα-οχι που δεν το περιμενα.
καλα, ετσι οπως παω και αν δεν κανω ατασθαλιες, με βλεπω σιγουρα με το 7 μπροστα συντομως.
Αυτό ακριβώς εννοούσα!'Ημουν σίγουρη πως για τον γιόκα ξεπαρταλιάζεσαι,Quote:
Originally posted by BARB3
Οσο για τις 21, δεν εχει τιποτε σας πληροφορω. οι γιαγιαδες εχουν ιδιο ονομα. το μεσημερι στη μια, το απογευμα στην αλλη και το βραδυ θα φτιαχνω βαλιτσες για αλεξανδρουπολη....
γιάυτο και εγω σημερα καλεσα και μερικες κολλητες της κορης μου.
ενώ για την ομορφοκόρη στην ξεπέτα!Κι άλλη φορά νομίζω είχα παρατηρήσει
διακριτική μεταχείρηση εις βάρος της,αλλά δε θυμάμαι τώρα τι...Μάλλον στα γενέθλια.
Τι φταίει το παιδί,που του δώσατε το όνομα των γιαγιάδων;Λες και ο Αντώνης πήρε το όνομα του γείτονα...
Να ξεπαρταλιάζεσαι και για την κόρη,μαντάμ Ιοκάστη!Κανόνισε την πορεία σου!Μη μου δημιουργήσεις
απωθημένα στο παιδί!ʼντε γιατί σε αφήνω να τα κρατάς αυτά τα γιαβριά,αλλά όχι πως θα κάνεις
και του κεφαλιού σου!Και το ότι έδωσες αίμα για μένα δε σημαίνει πως θα μου βουλώσεις και το στόμα,ε;
Όσο για τη δίαιτα σου,σε αφήνω να χαρείς μέχρι να δεις το πολυπόθητο και πολύπαθο 7αράκι
(όλες ξέρουμε εδώ μέσα πόσο σημαντικό είναι)αλλά στη συνέχεια καλύτερα να τρέφεσαι σωστότερα
και ν'αρχίσεις κανά διάδρομο και πάλι,καμιά γυμναστικούλα,καμιά θάλασσα,παρά αυτό...
Νυφούλα είναι η Μαίρη Λουλού μας και κάποτε ψάχναμε ένα ξένο τραγούδι ιδιαίτερο για τον πρώτο χορό.
Αν θυμάμαι καλά στις 6/6 είναι ο γάμος...Φαντάζομαι θα τρέχει πολύ τελευταία η κουκλίτσα μας κι έχει καιρό
να περάσει έστω για λίγο από τα μέρη μας...ʼντε και λιγοστεύουμε οι χυμακυμαγεροντοκόρες...
Μη σας πω μόνη μου έμεινα,γιατί τα λιγοστά ελεύθερα κορίτσια της παρέας μας είναι μικρά και τριανταφυλλένια!
Αλλά είμαι ήσυχη πως κινείτε γη και ουρανό να μου βρείτε αυτόν που προορισμό της ζωής του έχει να με λατρεύει!
Λοιπόν,καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο σε όλες τις λουόμενες και τον παπαράτσι μας!Σήμερα είμαστε χύμα στο κύμα στους Παξούς!
Hello!!!
τι κανετε σημερα?
Μπηκα για ενα γρηγορο χαιρετισμο και παω να συνεχισω να παλευω με τα καλοκαιρινα και τα χειμωνιατικα! με το σιδερο και τις ντουλαπες!!!! Ο Δημητρης μου λεει: μη στεναχωριεσε μεχρι να βγει το καλοκαιρι θα τα εχεις τελειωσει!!! :D :D Πιστευω σημερα να τα τελειωσω επιτελους!!!!!
ΑΑΑ να σας πω και ενα νεο? ΜΑντεψτε τα καινουρια μας κατοικιδια!!! ........2 γλυκητατα κοτοπουλακια!!! Ειναι τοσο χαριτωμενα! Η μικρη μου εχει ξετρελαθει απο την χαρα της! (ποιον εμοιασε αραγε?) Τα εχουμε μεσα σε ενα μεγαλο χαρτοκουτο και καθεται συνεχεια απο πανω τους και παιζει μαζι τους! Το μονο προβλημα ειναι οτι τα ζουλαει συνεχεια. Και οταν την ρωτησα:" γιατι τα ζουλας παιδι μου?" η απαντηση ηταν: "γιατι ετσι κουτσουλανε!!!" Της εξηγησα βεβαια και σταματησε να τα ζουλαει. Τωρα μονο τα χαιδευει!!!!
Ειμαι και λιγο ασχετη αλλα θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες.
Κοριτσαρες μου υπεροχες καλη συνεχεια σε οτι κανετε!
φιλακια
καλε αυτο με το ζουλιγμα και το κουτσουλισμα.... αλλη φορα να βαζεις προειδοποιηση να διαβαζουμε μονες μας το ποστ, οχι οταν εχουμε κι αλλους στο γραφειο και μας κοιτανε περιεργα γατι στα καλα καθουμενα σκαμε στα γελια....ασε εκεινο το με το τελειωμα του καλοκαιριου...
νεκταρινι μου δεν δουλευεις τελικα?
και κοιτα κυρια ομοαιματη, την κορη της εταξα τουρτα στο σχολειο για τη γιορτη της. περιμενω σημερα επιβεβαιωση απο τη δασκαλα της οτι θα το επιτρεψει σε ενα διαλειμμα να κερασουμε αντι της γνωστης γκοφρετας μια τροφαντη τουρτα. εχω πολλες ελπιδες καθοτι χθες αφησε την κορη με την κολλητη της να φυγουν στο μεση του μαθηματος να παραστουν στα γενεθλια και φυσικα εγω την ανταμοιψα με ενα πολυ ενισχυμενο κομματι τουρτας το οποιο τελικα δοκιμασε ολη η ταξη και εγλυφαν τα δαχτυλα!
οποτε δεν δεχομαι κατηγοριες!! αντε γιατι πολυ αερα πηραμε τωρα τελευταια, ε?
αληθεια εκεινο το στραμπουλισμενο ποδι τι κανει? τελικα θα μας πεις με ποιον ησουν και επεσες? η τρυπα ολα καλα φανταζομαι....
αντε να πηγαινω για τους παξους. ε.....στα χαρτια μου ηθελα να πω. καλε τι φοβερη φωτογραφια? που να συγκεντρωθω μετα....
και μολις βαψετε τα νυχια νεκταρινι, να δω τη φωτογραφια ε?
Καλό μεσημέρι κοριτσάκια, τι κάνετε βρε???
μπαρμπουνίτσα μου καταρχάς να σου ζήσει το παιδάκι σου γερό και δύνατό και όπως επιθυμείς να το καμαρώσεις όσο για την τούρτα που δεν έφαγες είσαι ΘΕΑ!!!!!!
νεκταρινάκι ζουμερό σόρρυ για το γράμμα που έφαγα στο όνομα της μπαρμπουνίτσας αλλά΄δεν το έκανα εσκεμένα αλλά επειδή έχω πολύ δουλίτσα μπαίνω σαν τον κλέφτη, διαβάζω σαν τον κλέφτη απαντάω σαν τον κλέφτη, τι να κάνω η γυναίκα έκανα λάθος ........μπαρμπουνάκι μου σόρρυ και σε σένα........
αλεξάνδρα ευχαριστώ για την πρόσκληση....
βασουλίνι κουράγιο κοριτσάκι οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι θα συνέλεθεις σιγά σιγά......
αλεξάνδρα μου και ναταλίτσα μου φρεσκοχειρουργημένα κοριτσάκια ταχεία ανάρρωση....
ευγενία tide, νεκταρίνι και όλες οι υπόλοιπες αγαπημένες να έχετε ένα υπέροχο σκ.
Εδω ειμαι παλι!!!
Ολο διαλειμματα κανω για να αποφυγω την δουλεια!!! :)
Ε μεχρι τον αυγουστο εχω καιρο!!!!
Μπαμπιτακι μου καλο....το πρωτο που σκεφτηκα οταν τα πηρα στα χερια μου (τα κοτοπουλακια) ηταν το βαψιμο των νυχιων τους!!!! αληθεια λεω! Μαλλον κατι δεν παει καλα με μενα!!!!!!
Και επειδη με ξερω,.....σιγουρα θα τα βαψω! Πριν σκεφτομουν τι χρωμα να διαλεξω!!!! Αχ! Βεβαια με απασχολει και τι θα σκεφτουν τα κοριτσακια μου! Η μαμα μας χαζεψε!!!! :D Πρεπει να μαθω να ανεβαζω φωτος!!!!
Οπως σας ειπα ειμαι τετραωρη (στη δουλεια γιατι στο σπιτι 24 το 24ωρο! διανυκτερευω κιολας!!! ). Αλλα εγω διαλεξα να πηγαινω Τριτη Τεταρτη 8ωρη και Πεμπτη 4ωρη και Δευτερα Παρασκευη ειμαι σπιτι! Χλιδη δηλαδη!
Αννεζινα καταλαβαινω οτι οταν βιαζεσαι αυτα σου ξεφευγουν αλλα λογω χαρακτηρα δεν μπορουσα να μην σχολιασω!!! (σιγα μην ξεφευγε και απο το ματι του big brother!!!!)
Α και τωρα που ειπα big brother, που εισαι καλε? Ναταλιιια? Να ερθω να κραταω το πληκτρολογιο??????
μουτς μουτς σε ολες!
Παω να συνεχισω τα ρουχα.....
Μπάρμπι πείζω τρελλά στη δουλειά, μόνο για σένα μπήκα να δω θα έρθω πάνω ή όχι.... Μπράβο ρε θηρίο, τα κατάφερες και ξαναπέφτεις............... ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aχάμ!Καλάααααααααααααααααα αααααααQuote:
Originally posted by alalumaki
Μπάρμπι πείζω τρελλά στη δουλειά, μόνο για σένα μπήκα να δω θα έρθω πάνω ή όχι.... Μπράβο ρε θηρίο, τα κατάφερες και ξαναπέφτεις............... ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιά άραγε οπτικοποίησα να τη ζουλάω,μήπως βοηθηθεί στο ζόρι της;Quote:
Originally posted by Nekky
ΑΑΑ να σας πω και ενα νεο? ΜΑντεψτε τα καινουρια μας κατοικιδια!!! ........2 γλυκητατα κοτοπουλακια!!! Ειναι τοσο χαριτωμενα! Η μικρη μου εχει ξετρελαθει απο την χαρα της! (ποιον εμοιασε αραγε?) Τα εχουμε μεσα σε ενα μεγαλο χαρτοκουτο και καθεται συνεχεια απο πανω τους και παιζει μαζι τους! Το μονο προβλημα ειναι οτι τα ζουλαει συνεχεια. Και οταν την ρωτησα:" γιατι τα ζουλας παιδι μου?" η απαντηση ηταν: "γιατι ετσι κουτσουλανε!!!"
Αρχικά δεν είμαστε ομοαίματες!Δε μου μετάγγισαν το ολόδικο σου αίμα,να γίνουμε κι αδελφοποιητές!Quote:
Originally posted by BARB3
και κοιτα κυρια ομοαιματη, την κορη της εταξα τουρτα στο σχολειο για τη γιορτη της.
...
οποτε δεν δεχομαι κατηγοριες!! αντε γιατι πολυ αερα πηραμε τωρα τελευταια, ε?
αληθεια εκεινο το στραμπουλισμενο ποδι τι κανει? τελικα θα μας πεις με ποιον ησουν και επεσες? η τρυπα ολα καλα φανταζομαι....
Κατά δεύτερον,αν θεωρείς πως πήρα πολύ αέρα τελευταία,να έρθεις να μου τον κόψεις,κοπελιά!
Αυτά τα παιδιά,δεν είναι δικά σου μόνο και μόνο επειδή τα γέννησες και τα μεγαλώνεις!
Ανήκουν στη ζωή!Εγώ ζω,άρα έχω μέσα μου ζωή!Συνεπώς τα παιδιά αυτά ανήκουν ΚΑΙ σ'εμένα!
Δε νομίζω να δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις το συλλογισμό και την επιχειρηματολογία μου!
Το πόδι το στραμπουληγμένο από την πολλή ξάπλα συνήλθε!Χθες που έκανα μπάνιο παρατήρησα
πως και οι κωλομελανιές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί(μου έμειναν κάτι κατάλοιπα γρομπαλάκια
από τις ενέσεις μόνο,αλλά αυτό είναι εκτός θέματος).Η τρύπα κλείνει,όπως άλλωστε κάθε άλλη
που αφήνεται στην ησυχία της!Παρεμπιπτόντως,ευχαρισ τώ για το ενδιαφέρον σου για τις τρύπες μου!
Όσο για την παρέα στην Αθήνα,όχι πως σου χρωστώ αναφορά,αλλά για να σ'εκνευρίσω και μόνο
σου θυμίζω εκείνο το "ΝΑΙ" μου στο "ΟΧΙ" σου σ'ενα chat με τη Λινταλένια μου,κανά τετράμηνο μακριά...
Νομίζω σε κάλυψα!Α,ναι!Και καλώς να δεχτείς την κολλητή σου από την πρωτεύουσα!
Nα έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα!
Η Νεκταρινοραθυμία να τελειώνει με τα χειμωνιάτικα
μας υποχρεώνει να γυρίσουμε πίσω λίγο στη δροσούλα και τη βροχή!
Τι να κάνουμε;Θα το υποστούμε ΚΑΙ αυτό!Σήμερα απολαμβάνουμε τη θάλασσα
κάτω από μια ομπρέλα!Δε θα κάνουμε τα μακροβούτια μας,μη μας έρθει κανάς κεραυνός...
--->ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ : ΣΑ ΒΡΟΧΗ
Μουσική: Ara Dinkjian
Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς
Ποια μουσική περπατάει στο πλάι σου
ποια πυρκαγιά στα μαλλιά.
Ποια σιωπή καταπίνει τα λόγια μου
και ψυθιρίζω φιλιά.
Κάψε τις νύχτες μου,
σβήσε τις μέρες μου,
κάνε το χρόνο στιγμή.
Ό,τι ευχήθηκα κι ό,τι φοβήθηκα
είναι καιρός να φανεί.
Σαν βροχή που πέφτει στα φύλλα
στα μαλλιά, στο πρόσωπο κυλά,
σαν βροχή σε θέλω απόψε
να βραχώ, ως τη ρίζα της φωνής,
γέλιο μου.
Στη φωτιά που μέσα μου καίει
μια φωνή γελάει και κλαίει,
στη φωτιά θα πέσω μαζί σου
να σωθεί ό,τι είναι δυνατό,
γέλιο μου, φλόγα μου - φλόγα μου.
Ποια μουσική δυναμώνει
στο βλέμμα σου
κι όλα χορεύουν γλυκά.
Ποιος πυρετός ανεβαίνει
στο αίμα μου
και κοκκινίζει ξανά.
Κάψε τις νύχτες μου,
σβήσε τις μέρες μου
κάνε το χρόνο στιγμή.
Ό,τι αγάπησα κι ό,τι παράτησα
είναι καιρός να κριθεί.
Καλησπερα κοριτσακια!
Ναταλακι καλα θυμασαι στις 6/6 ειναι ο γαμος. Τραγουδακι ακομη δεν εχω αποφασισει αλλα ειμαι αναμεσα mina το you are my love που μ αρεσει πολυ και του ramazzotti το i belong to you! τι λετε ?
Το i belong to you είναι σούπα.Το βάζουν σ'όλους τους γάμους.Τι λες για το love hurts των metallica ή το κόκκινο φιλί των μπλε
ή το σ'αγαπω γιατί είσαι ωραία ;Καλή δύναμη σε όλες.