δουλεψε! μονο που το to go επρεπε να ναι στο τελος!
Printable View
δουλεψε! μονο που το to go επρεπε να ναι στο τελος!
μια χαρα..τα ανθρακουχα νερα εχουν θερμιδες???ξερεις??
οχι!
απλα σε πρηζουν λιγο!
thanks
stis 6/12/10 apo 22/11/10 apwleia 1.8 kg
ΚαΛηΜέΡαααα
τα ίδια σήμερα 74.5
έφαγα κάτι μακαρονια αργά το βραδυ όμως οπότε μια χαρα :)
Καλημερα κοριτσια!
-800 σημερα
53.6
Μετα απο περιπου 2 μηνες...
Δεν ξερω... παντως πειναγα χτες το βραδυ... Αλλα χτες ημουν κυριολεκτικα ολη μερα στο ποδι...
Παντως σημερα εισαι μειον.
Αυτο εχει σημασεια...
Πηνελόπη RESPECT!
Thanx αλλα πιο πολυ respect σε σενα π εφαγες μακαρονια βραδυ και δεν πηρες....
Το βραδυ φαε ενα γιαουρτι και θα αυριο θα'σαι σιγουρα μειον.
;) να σαι καλα... θα ακολουθησω τη συμβουλη σου !
Ακολουθα την εσυ γιατι εγω δεν παιζει να την ακολουθησω...
μα εσυ που να πας βρε Πηνελοπη? κοιτα μη φτασεις στην ανορεξια :P
Απο ορεξη αλλο τιποτα... μην ανησυχεις... ρωτα Eleni, granita και Constance να σ πουν τρομακτικες ιστοριες...
Καλημέρα! :)
Ζυγίστηκα σήμερα και προς έκπληξη μου είμαι (τυχαίο πιστέυω) 52kg!! :o
οπότε το παίρνω απο εκεί και ξεκινάω για μια ακόμα φορά την προσπάθεια μου!...
άντε διότι με βαρέθηκα πια!!!!
μετα απο τόσα κιλα που εχεις χάσει δεν εχει μειωθεί η όρεξη δηλ? δεν εχω καμια ελπιδα η γυναικα??? :shocked2:
Οχι καμια μειωση... Ολη την ωρα το φαι σκεφτομαι... Εχουν ομως αυξηθει κατακορυφα οι αντιστασεις... Μερικες φορες μ φαινεται φοβερο σε τι λεω οχι...
:thumbup: πολυ βασικό αυτό! Να σε ρωτησω κάτι που με προβληματιζει? τελικά αλλάζει η ζωη μετα απο απώλεια τοσων κιλών? γιατι ολες μας λεμε αχχχχ ας ημουν χ κιλά κ θα ημουν αλλος ανθρωπος!!! Πηνελόπη αλλάζει κάτι?
Ναι... αλλαζει ο τροπος π σε βλεπει ο κοσμος παρα πολυ... οχι μονο οι αντρες αλλα και οι γυναικες... και αλλαζει και πρακτικα η ζωη, βρισκεις ρουχα, περπατας και αθλεισαι πολυ πιο ευκολα, δεν ιδρωνεις, εχεις αυτοπεποιθηση (αν και αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο) αλλα δεν αλλαζει και τπτ απο την αλλη αν δεν βγεις απο τη ψυχολογια της χοντρης...
πολύ σωστό αυτό!! :thumbup:Quote:
Originally posted by penelope1985
αλλα δεν αλλαζει και τπτ απο την αλλη αν δεν βγεις απο τη ψυχολογια της χοντρης...
σε ευχαριστω για την απάντηση! Είχα ανάγκη να τα ακούσω αυτά :blush:
Παιδακια... σας αφηνω! Παω για πρωινη yoga... μια μερα που μπορω...
αγωνιστικα HUGS !! :thumbup: κιπ γουοκινγκ! :saint2:Quote:
Originally posted by eleni1201
Εμένα πιστεύω μου αυξήθηκε κιόλας η όρεξη λόγω στέρησης... Αλλά αυτό με τις αντιστάσεις θα συμφωνήσω, αν και σε μένα ειναι σε μικρότερο βαθμό.
Καλημέρα και απο εδω!
01/12 ... 62,2
02/12 ... 62,1
04/12 ... 62,2
08/12 ... 62,4
53 στρογγυλό σήμερα αλλά σάβ-κυριακή και δευτέρα ξεσκίστηκα...
θα κατέβω στις 1000θερ.την ημέρα και ξεκινάω και γυμναστήριο σήμερα
προσεκτικά το βράδυ
γιαούρτι/ φρούτα!!
Ξανα στα ιδια... :-( γιατι; Σημερα εκλεισα μηνα. Μηνιαιος απολογισμος 4,4 kg. Μπορει να μην εφτασα τα 6 κιλα που ειχα θεσει ως στοχο αλλα ειμαι ικανοποιημενη. Φοβαμαι ομως μην κολλησω εδω. Απλα δεν το σκεφτομαι και επαναπροσδιοριζω το στοχο μου για τις 08-01. Αντε η νεα χρονια να μας βρει λιγο πιο αδυνατες!
Kαλημερα!
Πηνελοπακι μου εισαι αστερι,μπραβο!!
Και σε ολα τα κοριτσια! :)
Εγω σημερα, +500 γρ. ενω συνηθως οταν τρωω τονο,παντα ειμαι μειον την επομενη..Τελοσπαντων,περιμ� �νω σημερα να αδιαθετησω..
69.4 kg
Με τις υγειες μου..
καλημερα.....σε ολους.......η ζυγαρια επεσε 64.300 ειμαι γιαχου γιαχου σημεραhttp://www.google.gr/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=638
Πηνελοπάκι μου μπραβο!!!!!!!
εγω σήμερα 62.8 οποτε κατι ειναι κ αυτο!
Βλεπω τρελες απωλειες σημερα μπραβο κοριτσια.Εγω -100 σημερα, η περιοδος αφαντη και ειμαι πολυ πρησμενη.Αν δεν αδιαθετησω δε βλεπω να ξεφουσκωνω!
εγω εχω θεμα μεγαλο κοριτσια φοβαμαι κ που να τα πω
sokolatitsa εχασες σημερα ετσι δεν ειναι?τι θεμα εχεις, ασχετο με κιλα?
ναι εχασα.....εχω θεμα με την περιοδο μου ηρθαν 2 φορες τον 10μηνα καθολου τον νοεμβρη και τωρα τιποτα ακομα και ποναω χαμηλα εγκυμοσυνη δεν παιζει
Δε χανεις τιποτα να πας γυναικολογο για ενα τσεκαπ.
το καλοκαιρι περασα τα ιδια κ μου ειπαν δεν εχεις τιποτα απλα η 1 ωοθηκη ειναι μεγαλυτερη απο την αλλη...
και οτι θα φτιαξει...το θεμα ειναι οτι καθε μηνα ποναω τοσο πολυ κ χανω πολυ αιμα οταν ερθουν και οταν παλι δεν ερθουν ποναω χειροτερα:(
Α αμα το εχεις τσεκαρει οκ.Ταλαιπωρια απλως.Μονο υπομονη μπορεις να κανεις αλλα ειναι πακετο...
πηρα ον γιατρο μου κ θα παω αυριο ο πρωι να με δει παλι...ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο
Καλα αποτελεσματα να εχεις.