-
Καλησπέρα κορίτσια!!
Μπλακ μου τρώω ένα μεγάλο παξιμάδι περίπου των 50 γραμ. είναι. Ιδέα για βραδυνό εγώ προτιμάω 1 ποτ.κεφίρ+1μπανάνα+1χ.αμύγδα λ, ελαφρύ και δροσιστικό.
Σουιτ ακόμα δεν άρχισα το power plate σκέφτομαι τελικά για vacu power που ενδεικνυται περισσότερο για κάψιμο λίπους και κυταρίτιδα. Αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα τ αλλάξω σε παουερ.
Eve σόρρυ νόμιζα εννοούσες 8-9 το πρωι. Για το πρόγραμμα που κάνεις έχεις συμβουλευτεί κάποιον γυμναστή ή το κάνεις επειδή εσύ πιστεύεις ότι θα 'ναι καλύτερα; Σε ρωτάω γιατι κ εγώ εστίαζα στην αερόβια αρχικά αλλά εν τέλει ο καλύτερος λιποδιαλύτης είναι ο μυς. Αυτό που κάνω εγώ είναι να κάνω βάρη για κάνα 45' και μετά κάποιο ομαδικό αερόβιο. Τα αποτελέσματα με εξέπληξαν θετικά. Δες το και εσύ :). Πριν το τζιμ κάνε δυαδικό σνακ και μετά φάε τη μπανάνα σκέτη αν πεινάς και μετά κάνε κανονικά το βραδινό σου ή αλλιώς ένταξε την στο βραδινό σου.
-
Καλησπερα κοριτσιααα!!!τα χθεσινα μου:11-γαλα με δημητριακα
2-φακες,μια φετα ψωμι ολικης,λιγο τυρι φετα,σαλατα
5-κερασια και μια μπαλα σπιτικο παγωτο
8-γιαουρτι,1συκο,3κριτσινια
εχω καιρο να μπω λογω εξεταστικης κυριως μεσα στην οποια συνεβησαν πολλα υπερφαγικα..
τωρα που γυρισα και παλι στο σπιτι μου,στο πατρικο μου, θα αρχισω και παλι να γραφω τα καθημερινα μου για να αποφυγω καθε υπερβολη γιατι εδω ειμαι πολυ επιρρεπης στα υπερφαγικα επεισοδια..στοχος μου να διατηρηθω στα κιλα μου και να βρω επιτελους την ισορρπια στις μεριδες..ελπιζω να με βοηθησει αυτο..
-
Σ' ευχαριστώ pink!!! Θα δοκιμάσω τα περί διατροφής σήμερα κιόλας!!! Το πρόγραμμα μόνη μου το επέλεξα, τα βάρη τα βαριέμαι απίστευτα.. άσε που δεν την παλεύω να περιμένω στην ουρά μ' όλους αυτούς τους φουσκωτούς.. Με τα ομαδικά την έχω καταβρεί!!! Έχει ζούμπα και πιλάτες από 2 φορές την εβδομάδα και από 1 abs&hips και tae-box. Από βάρη ό,τι κάνω στα ομαδικά (στο abs&hips ας πούμε μας βάζει να παίρνουμε βαράκια ή μπάρα που τα βιδώνουμε στην άκρη). Το ξέρω ότι δεν αρκεί.. Θα τα εντάξω κι αυτά στο πρόγραμμα μου αναγκαστικά γιατί σε λιγότερο από 2 βδομάδες σταματάνε τα ομαδικά.. :( Εσύ πώς την παλεύεις; Εννοώ σ΄αρέσουν όντως τα βάρη ή πας αναγκαστικά για να επιταχύνεις την απώλεια;
-
Εμένα μου χει γίνει συνήθεια πλέον να κάνω βάρη πριν το ομαδικό. Μ αρέσει μπορώ να πω, εντάξει εννοείται ότι δεν την βρίσκω όπως στη ζούμπα αλλά με ιντριγκάρει :P γιατί βλέπω το σώμα μου να αλλάζει από τότε που τ άρχισα. Όσο έκανα μόνο τα ομαδικά δεν έβλεπα ιδιαίτερη διαφορά. Μη τα φοβάσαι τα βάρη, φιλική συμβουλή :) Βέβαια μη φανταστείς λίγα κιλά βάζω. Το γυμναστήριο που πάω είναι κ μεγάλο οπότε δεν έχω ποτέ ιδιαίτερη αναμονή. Συμβουλέψου ένα γυμναστή να σου βγάλει πρόγραμμα. Για αρχή ζήτα του να σου βγάλει ένα κυκλικό (δηλ. να κάνεις από λίγο για όλες τις μυικές ομάδες) σε συνδυασμό αν κάνεις μετά και ζούμπα ή tae bo π.χ τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα απ όσο αν έκανες διάδρομο και ζούμπα. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το βάρος μου και αυτός ο συνδυασμός με έσωσε γι αυτό και επιμένω!! Καλή επιτυχία, κάνε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σου και να δεις πως θα σου λείπει μετά αν δεν κάνεις!! Φιλάκιααα
-
Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου για την άμεση απάντηση και το ενδιαφέρον! Μ' έψησες!!! Θα το δοκιμάσω από σήμερα κιόλας!!! Κι εγώ σε μεγάλο πηγαίνω, σε πολύ γνωστή αλυσίδα μάλιστα.. Ξεφτίλισαν όμως το ετήσιο (69 ευρώ..) και γίνεται της κολάσεως..
-
Να 'σαι καλά κορίτσι μου :) 69 ευρω για ενα χρόνο; αποκλείεται κάτι λάθος θα εγινε :shocked2:
-
Άστα Πινκ μου.. Σήμερα είδα τη νέα προσφοα κ πήγε να μου ρθει εγκεφαλικό. 49.. Σήμερα πάντως το κατευχαριστηθηκα!!! Στη ζούμπα μας έκανε το φωτιά με φωτια του κιαμου!!!!!
-
49 ευρω για ενα ολοκληρο χρόνο; Η 49 το μηνα για ενα χρονο; σε ξαναρωταω γιατι μου φαινεται εξωπραγματικο! εμεις το φωτια με φωτια το καναμε στο οριενταλ, εχουμε κ τετοια :)
-
έχεις προτίμηση για γλυκό ή αλμυρό μπλακ;
-
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Καλο κουραγιο στα κοριτσια που εχουν εξεταστικη.Λιγες μερες μειναν θα περασουν κ μετα διακοπουλες! Καλη διατροφη αυτες τις μερες ειναι πολυ σημαντικο για να εχετε καλη μνημη κ κουραγιο για διαβασμα ! Γιολια μια χαρα η αναφορα.Αφου δεν εφαγες το πρωι σνακ, μπορεις αν κοιμασαι αργα να το φας μετα το βραδυνο!
Ανβι μου δεν εχω καποι ιδιεταιρη προτιμιση σε γλυκο η αλμυρο .
49 ευρω το χρονο ε? τσαμπα ειναι εντελως!
Πινκακι ωραιο ακουγετε το βραδινο σου!
Να γραψω κ εγω τα χτεσινα μου
Πρωι 2 παξιαμδακια με μιλνερ κ 3 μικρα βερυκοκα
Σνακ ροδάκινο Κ αμύγδαλα
Μεσημεριανο κοτοπουλο στηθος με 5 κομματια πατατα φουρνου κ αγγουροντοματα με 1κσ λάδι
Α γιαουρτι με ζελε light κ ανανα *
Β φρουτοσαλάτα με καρπούζι -πεπονι
* Κοριτσια το απογευματινο δοκιμαστε το ειναι πολυ πολυ ωραιο ,ελαφρυ κ καθολου παχυντικο.
Πηρα δυο γιαουρτακια τοταλ 0% ( δεν βρηκα 2 %) .Εφτιαξα 2 φακελακια ζελε λαιτ ανανα κ τον εβαλα στο ψυγειο μεχρι να αρχισει να πηζει λιγο.Οταν αρχισε να πηζει πηρα τα 2/3 κ τα ανακατεψα με το γιαουρτι κ εκοψα κ μερικα κομματακια ανανα απο κομποστα( αν θελετε βαζετε κ φρεσκο) κ τα εβαλα ξανα στο ψυγειο να πηξουν.Μολις αρχισε το μειγμα να πηζει εβαλα κ απο πανω 3-4 φετες ανανα κ το υπολοιπο ζελε κ ξανα στο ψυγειο.
Ολο αυτο το εβγαλα 4-5 μεριδες.Στην ουσια 2 γιαουρτακια των 150 γρ, 3 μεριδες φρουτο, κ το ζελε δια 5 νομιζω ειναι μια χαρα για απογευματινο κ ξεγελαει κ τις λιγουρες για γλυκο.Τι λετε κ εσεις?
-
καλημεραα!
σημερα εχω να δηλωσω οτι μου ηρθε περιοδος φυσιολογικα γι ακομα μια φορα!αν και ηθελα να παω θαλασσα και μου τα χαλασε λιγο :/ δεν πειραζει χαλαλι της :p
μπλακ ευχαριστω για τη συμβουλη σου!θα το εφαρμοσω απο σημερα γιατι οταν ξυπναω τετοιες ωρες συνηθως το παραλειπω το πρωινο σνακ
χθες:
11-γαλα με δημητριακα κ ξηρους καρπους
2-γαυρος στο φουρνο,σαλατα,1φ.ψωμι πολυσπορο
5-2κομματια μαυρη σοκολατα
8-γιαουρτι με δημητριακα,μελι κ 1 βερικοκο
τωρα που το βλεπω ισως πρεπει να ενταξω και τιποτα παραπανω..
-
Ναι pink μου κι όμως.. Μιλάμε για ετήσια.. Άσε, έχει μαζευτεί η Σάρα κ η Μάρα.. Εντωμεταξύ δεν έχουν στα άτομα που γράφουν όριο κ ο,τι ώρα κ να πας γινεται κακός χαμός... Περιττό δε να σου πω πως με τη γκαντεμια που με δέρνει γράφτηκα με τα διπλάσια.. Τώρα γύρισα από το πρωινό τμήμα, κάναμε ασκήσεις για ολο το σώμα με steps κ βαρακια.. Εγώ βέβαια σηκωνα 1-2 κιλά αλλά από τα ολότελα..
-
καλημΡΟ?Ξ±!Ξ½ΞΏΞΌΞΉΞ ΆΟ? ΞΊΞ±Ο?ΞΉ Ξ΅Ο?Ρι Ο?Ο?μβΡι ΞΌΞ΅ Ο?Ξ·Ξ½ ΞΉΟ?Ο?ΞΏΟ?Ρλιδα ΞΊΞ±ΞΉ δΡν Ξ±Ξ½Ξ±Ξ³Ξ½Ο?Ο?ΞΉΞΆΞΏΞ½Ο?Ξ±� �Ή ΞΏΞΉ Ρλληνικοι Ο?Ξ±Ο?Ξ±ΞΊΟ?Ξ·Ο?Ξ΅Ο?..ΞΌΟ?ΞΏΟ ?Ρι Ξ½Ξ± Ριναι Ο?Ο?οβλημα δικο ΞΌΞΏΟ? ΞΌΞΏΞ½ΞΏ!δΡν ΞΎΞ΅Ο?Ο?!
10ΞΊ30γαλα ΞΌΞ΅ δημηΟ?Ο?ΞΉΞ±ΞΊΞ± ΞΊΞ±ΞΉ Ο?Ο?Ξ±ΞΏΟ?λΡΟ?
2ΞΊ30 Ο?Ξ±Ο?ολακια ΞΌΞ΅ Ο?Ο?Ο?ΞΉ,Ξ½Ο?ΞΏΞΌΞ±Ο?ΞΏΟ?Ξ±Ξ� �Ξ±Ο?Ξ±,1Ο?Ξ΅Ο?Ξ± Ο?Ο?ΞΌΞΉ Ο?ΞΏΞ»Ο?Ο?Ο?ΞΏΟ?ΞΏ
5ΞΊ30 2 Ξ²Ξ΅Ο?ΞΉΞΊΞΏΞΊΞ±,10 Ο?ΞΏΟ?Ξ½Ο?ΞΏΟ?ΞΊΞΉΞ±
8ΞΊ30 Ο?ΞΏΟ?Ο? ΞΌΞ΅ λαβαΟ? Ο?Ο?Ο?ΞΉ,γαλοΟ?ΞΏΟ?λα,� �ΌΞ±Ξ½ΞΉΟ?Ξ±Ο?ΞΉΞ±,Ο?ΞΉΟ?Ξ΅Ο ?ΞΉΞ±,Ξ½Ο?ΞΏΞΌΞ±Ο?Ξ±
-
Τί κάνετε κορίτσια; Πώς είστε; Ομολογώ με αποσυντόνισαν λίγο τα ??????????, αλλά βρήκα την άκρη, να ναι καλά η need2loose!! Ήθελα να σας πω ότι συνεχίζω κανονικά με τις τριαδούλες μας και έχω κλείσει αισίως 3 μέρες χωρίς παρασπονδίες!!! Αύριο θα πάω για μπανάκι, αλλά κάποια στιγμή θα τα γράψω πιο αναλυτικά..
-
Καλημέρα Κορίτσιααααααααααα
λίγο το τριημερο λίγο τα ?????????@@@@@@@ , λίγο κάτι λαχτάρες που περάσαμε τις τελευταίες μέρες χάθηκα....
συνεχίζω κανονικά, αύριο πάω για μέτρηση στη διαιτολόγο...νιώθω πιο ανάλαφρη να δούμε τι θα πει η ζυγαριά και η μεζούρα
θα επιστρέψω αύριο με νεότερα!
Φιλιαααααααα
-
καλημέρα κορίτσια!
άλλη μια προσπάθεια να μπώ σε πρόγραμμα
πρωινό~~~>γάλα+δημητριακά+1 φρούτο
δεκατιανό~~~>1 φρούτο+1 μπισκότο πολυδημητριακών
μεσημεριανό~~~> κοτόπουλο+σαλάτα μαρούλι+1 κριθινο παξιμάδι
απογευματινό~~~>1 γιαούρτι 0%+ μέλι+5 αμυγδαλα
βραδινό~~~>κοτόπουλο+σαλάτα+ 1 κρίθινο παξιμάδι
καλη συνέχεια σε όλες και όλους!
-
ria είσαι η γνωστή ria που άνοιξε το τοπικ κ μας άνοιξε τα μάτια; wellcome back!!! Πολύ καλό το πρόγραμα σου σήμερα, αν κ ένα φρουτακι το ήθελες το απογευμα..
-
Καλησπέρα όμορφες!!
Τι κάνετε;; Ελπίζω να τα πηγαίνετε όλες υπέροχα!!
Εγώ από την άλλη όχι και τόσο. Νομίζω είμαι σε φάση παραίτησης. Νιώθω κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέω ότι παχαίνω. Ξέφυγα πολύ διατροφικά όταν πήγα χαλκιδική.. Για 3 μέρες έφαγα σαλάτες δε ξέρω αν το σωσα. Σταμάτησα και από τη δουλειά που είχα το θετικό ότι περπατούσα συνέχεια οπότε ήμουν πιο ενεργητική. Τώρα τίποτα μόνο στο γυμναστήριο ότι κάνω. Νιώθω συνεχώς μια λαιμαργία. Αύριο θα φανεί στη διαιτολόγο αν όλα αυτά είναι ιδέα μου ή όχι. Άντε να δούμε.
Σας φιλώ κοριτσάρες, να προσέχετε τον εαυτό σας!
-
Pink don't you dare give up!!!! Τουλάχιστον για μένα είσαι φωτεινό παράδειγμα!!Ακόμα κ με μηδαμινες απώλειες δεν τα έβαλες κάτω κ ανταμοιφτηκεε
ς.. Σκέψου θετικά..
-
Καλημέραααα
Χθες πήγα διαιτολογο, τη ζάλισα λίγο, είχα και μαζεμένες απορίες .. 1 ώρα + επίσκεψη..αλλά είναι πολύ καλή και δεν δυσανασχέτησε καθόλου χθες πήρα και εργασία για το σπίτι..μου έβαλε κάτι ασκησούλες πιο πολύ ψυχολογικού χαρακτήρα νομίζω.
Τα αποτελέσματα ενθαρρυντικά, πήρα λίγο τα πάνω μου. Κατέβηκα στα 95,9. 6 κιλά σε τρεις μήνες...ελπιζω απο δω και εμπρος να μην κολλησω και να συνεχίσω να κατεβαίνω σε λίπος, πόντους και κιλά!!!
ria μoυ, πάντα ήθελα να σου πω ότι σε ευγνωμωνώ για αυτό το topic... Πες μας πως είσαι τώρα στα κιλά; είσαι σταθερή;
pnk_90 όλα είναι παιχνίδια του μυαλού μας, σταμάτησες και απο τη δουλειά και όλο αυτό μπορεί κάπως να σε επηρέασε, θα επαναλάβω το σύνθημα της eve don't you dare to give up!!!
γράφω και τα χθεσινά μου
08,15 ½ -3/4 παξιμάδι + 1 φετα ζαμπόν + 1 νεκταρίνι
11,40 ½ κουλουρι + ροδάκινο
14,45 φασολάκια με καρότα + πατατούλες+ τυρί + 1 μπουκιά κουλούρι
19.30 1 κομ.κουβερτούρα + κεράσια + 1 χούφτα ξηροί καρποί
βραδυνό δεν έφαγα, κοιμήθηκα μαζί με τον μικρό απο τις 21,30.....
-
Eve και eve30++ σας ευχαριστω πολύ. Τελικά έχασα μισό κιλάκι πήγα στα 68. Θα μου πείτε τι είναι μισό κιλό για ένα μήνα αλλά πάλι καλά λέω. Είχα την αίσθηση ότι είχα παχύνει. Ελπίζω σιγά σιγά να βρω το κέφι που ειχα.
αχ eve πραγματικά μηδαμινές απώλειες από τα 95 κιλά ακόμα που ξεκίνησα και έτρωγα λιγότερο απ΄οσο τρώω τώρα νομίζω δεν έχασα πάνω από 2 κιλά. Με συγκινείς που θεωρείς ότι είμαι παράδειγμα, σ' ευχαριστώ :)
eve30++ συγχαρητήρια για την απώλεια!! Και εις κατώτερα :)
-
pink μάζευε (ή στη δική μας περίπτωση ''χάνε'') κι ας ειν' και ρόγες.. :) Σε θυμάμαι και πιο παλιά που περισσότερο διάβαζα παρά έγραφα πόσο παιδευόσουν. Όμως οι τριαδούλες είναι η πιο ωραία διατροφή και είναι για ΠΑΝΤΑ.. Να φύγουμε και πού να πάμε; Απαπα.. :lol: Εγώ πάλι κορίτσια χάνω εύκολα, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να μπω σε πρόγραμμα.. Αν μπω και το τηρήσω το ξέρω ότι οι απώλειες είναι καλές (1 κιλό την εβδομάδα, άντε στις 10 μέρες..) αλλά από τη μία πεινάω ΠΟΛΥ (απόρροια των κακών συνηθειών του παρελθόντος όπου έτρωγα μόλις 2 γεύματα τη μέρα, αλλά ενισχυμένα, οπότε τώρα οι μερίδες των τριάδων μου φαίνονται λειψές..) και απ' την άλλη δεν μπορώ να αντισταθώ εύκολα στους πειρασμούς.. (έχω την πειθαρχεία να μην αγοράζω πια από μόνη μου, άλλα όταν μου προσφέρουν ή το βρω διαθέσιμο πχ στο σπίτι δεν μπορώ να αντισταθώ..)
-
σας παραθέτω τα χθεσινά και τα σημερινά μπας για να πάρετε μια ιδές.. Οποιαδήποτε πρόταση για πιο ''χορταστικές'' λύσεις είναι ευπρόσδεκτη!
χτες
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ (το φτιάχνω μόνη μου με κουάκερ, all bran sticks και ξηρούς καρπούς ανάλογα με τα γούστα, πάντα όμως ωμούς κ ανάλατους)
1 ροδάκινο
δεκατιανό
1 νεκταρίνι
2 κ.σ. αμύγδαλα
*και κάπου εδώ φρίκαρα όταν συνειδητοποίησα πως αν και πεινούσα ακόμα έπρεπε να περιμένω άλλες 3 ώρες για να φάω μεσημεριανό.. κρατήθηκα όμως και έφαγα μόνο 1/2 φέτα light τυρί του τοστ*
μεσημεριανό
2 γεμιστά (1/2 βαθύ πιάτο) με τριμμένο κεφαλοτύρι (2 χούφτες)
σαλάτα χωριάτικη ''ενισχυμένη'' (1 μεγάλο βαθύ πιάτο με μαρούλι, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, σπιρτόκουτο φέτα, ξίδι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο)
*παρόλο που ''άδειασα'' τα πιάτα μου είτε το πιστεύετε είτε όχι δεν χόρτασα *
απογευματινό
σάντουιτς (2 φέτες ψωμί του τοστ, 2 φέτες τυρί του τοστ, 1 φέτα γαλοπούλα, 1/2 ντομάτα, 1 κ.γλ. μαγιονέζα)
*να πω επίσης πως γενικά αποφεύγω τα πολλά ψωμιά τις μέρες που έχω μπόλικο υδατάνθρακα το μεσημέρι, όπως γεμιστά ή μακαρόνια, αλλά κάτι μ' έπιασε και ήθελα όπωσδηποτε ψωμί..)*
βραδυνό
γιαούρτι 0% με 2 κ.γλ μαρμελάδα και 1 κ.σ. αμύγδαλα
1 νεκταρίνι
-
σήμερα
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ
φρουτοσαλάτα κεράσι-ανανάς (φρέσκος)
δεκατιανό
3 cookies
1 ποτήρι χυμό motion
μεσημεριανό
1 μπούτι κοτόπουλο (χωρίς πέτσα) ψητό με χρωματιστές ταλιατέλες
σαλάτα ''χωριάτικη'' (μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, σπιρτόκουτο φέτα, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, ξίδι)
απογευματινό
1 κουακερομπισκοτάκι (made by me!)
1 κρουασανάκι σκέτο (τα έφερε η αδερφή μου και υπέκυψα..)
1 νεκταρίνι
-
Γεια σου κοριτσι!! Τελικά με το γυμναστήριο τι έκανες; Ξεκίνησες όργανα;;
Χμ εμένα το πιο χορταστικό σνακ που μ αρσει κιολας πολυ είναι ένα βρωμομπισκότο με 1 μπανανούλα. Το χεις δοκιμάσει. Όσο για τις ποσότητες σου είναι καλές πιστεύω. Π.χ να σου γράψω τη δικιά μου χτεσινή μέρα... Βέβαια δε ξέρω πόσο καιρό είσαι σε πρόγραμμα αλλά φαντάζομαι σταδιακά θα σου "κλεινει" η όρεξη.
Τα χτεσινά μου:
Πρωινό 11:00 1 μεγάλο κριθαρένιο παξιμάδι+2 φ.κασέρι μίλνερ+1 ποτ.χυμό απο 2 μεγάλα πορτοκάλια
Μεσ. 14:30 1 μικρό πιάτο φασολάκια 250γρ με 1κ.σ λάδι+2κομ.πατάτα βραστή+1 παξιμάδι+60 γρ φέτα(2 δάχτυλα)
Απογ. 19.00 1 μπολ μεγάλο σχετικά καρπουζι + 1 χουφτίτσα αμύγδαλα
Βραδ 23:00 (πήγα γυμναστήριο ενδιάμεσα) 4 κ.σ βρώμη+γάλα+ 1 μικρή μπανάνα
Από γυμναστική έκανα όργανα για 1 ωρα περίπου + 1 ώρα οριενταλ
Πάνω κάτω αυτές είναι οι ποσότητες μου. Εντάξει δε βαρυστομαχιάζω κιολας :Ρ αλλά δεν νιώθω και να πεινάω ιδιαίτερα.
-
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Μπραβο Πινκακι μου για την απωλεια! Δεν περαζει που δεν ειναι πολυ αρκει που ειναι μειον! Εισαι αστερι εσυ κοριτσακι δεν σε φοβαμαι! Τα πας παρα πολυ καλα κ ειναι θεμα χρονου να φτασεις στον στοχο σου!
Εβε μου κ εμενα ενταξει μου φαινεται η διατροφη σου! Αν νομιζεις οτι δεν χορταινεις αυξησε λιγο την πρωτεινη να σε "πιασει".
Κ εγω αυτες τις μερες εχω λιγουριτσες.Κανα δυο απογευματα εφαγα κατι κουλουρακια που ειχα φτιαξει κ παλι καλα τελειωσανε κ δεν ξαναφτιαχνω γιατι ειναι πειρασμος να τα εχεις σπιτι.
Εγω σαν στοχο γι αυτο το καλοκαιρι εχω να μεινω στα κιλα μου κ να συνεχισω την καθοδο απο Σεπτεμβριο.Βεβαια αν καταφαερω να χασω ενα κιλο μεχρι τεελος Ιουλιου που φευγω γι αδιακοπες θα ηταν ευχης εργο αλλα δυσκολο βρε κοριτσια γιατι ενω ολη την βδομαδα τα παω περιφημα το Σαββατο ολο κ καπου θα παμε κ θα φαω κατι παραπανω κ στην ουσια συντηρουμε.Δεν ξερω γιατι αλλα απο περσυ που εκανα κυριως πρωτεινικη διαιτα απο διαιτολογο τρομαρα μου μου μαμησε εντελως τον μεταβολισμο.Ενω μεχρι περσυ οτραν ελεγα κανω διαιτα εχανα κιλο την βδομαδα αντε στα τελειωματα μισοκιλο τωρα χανω ελεινα αργα..... ενα χρονο με βλεπω ακομα να πεδευομαι αλλα δεν με πειραζει γιατι με τις τριαδες δεν αισθανομαι κ καμια τρομερη στερηση μιας κ τρωω σχεοδον τα παντα κ αν προσεξω τα γλυκα χανω κιολας οποτε συνεχιζουμε !!!
Εμενα βρε κοριτσια με πιανει πεινα καμια βδομαδα πριν την περιοδο για 2-3 μερες δεν παλευετε τρομερη λιγουρα ... αχ ατιμες ορμονες!
Τωρα για τις ποσοτητες που λετε θεωρω πως ειναι μια χαρα γιατι τρως κ την σαλατα κ χορταινεις!! Κ μετα σε 3 ωρες τρως παλι το σνακ κ συνηθιζεις! Αν περασει το πρωτο διμηνο μετα σου γινετε συνηθεια.Εγω τωρα που σας ειπα που τα απογευματα ετρωγα καμια λιχουδιτσα τυπου κουλουρακι μετα μονη μου εδω κ δυο μερες χωρις να πιεστω ο οργανισμος σαν να ζηταγε να γυρισει στις γνωστες δυαδουλες κ ετσι εγινε!
-
Καλύτερα για μένα να μην υπάρχουν πειρασμοί μέσα στο σπίτι τουλάχιστον. Είναι τόσοι πολλοί έξω που δε χρειάζεται να τους έχουμε και εκεί. Διαφωνώ εντελώς μ αυτό που λένε κάποιοι ότι αν θέλεις πραγματικά να κάνεις διατροφή ό,τι και να έχεις μπροστά σου δε σ απασχολεί και ότι είναι μια καλή ασκηση να τα βλέπεις και να μην ενδίδεις. Άνθρωπος είσαι θα λυγίσεις, ενώ αν δεν είναι εκεί θα πεις π.χ ποιος πάει τώρα ως το σουπερ μαρκετ να πάρει σοκολάτα έχει κ ζέστη και μπορεί να το γλυτώσεις. Δηλ. σε κπ που κάνει απεξάρτηση από το αλκοόλ θα του έβαζες μπροστά του ένα μπουκάλι ουίσκυ; Όχι. Έτσι δε το κάνεις και σε κάποιον που κάνει απεξάρτηση διατροφική. (αυτά με αφορμή τα κουλουράκια που έγραψες νάου). Κατα τ' άλλα τα πας πολύ καλά και μπράβο σου που συντηρείσαι αυτό είναι το σημαντικότερο. Αντί να κυνηγήσεις να χάσεις τα τελευταία κιλάκια προτείνω να πας γυμναστήριο και να κάνεις μυική ενδυνάμωση
:)
-
Σας παραθέτω και κάποιες εικόνες που με εμπνέουν:
-
-
-
Pink super inspirational!!!! Βάλε κι άλλες!!!!
-
Όργανα δεν εχω ξεκινήσει ακόμα, αλλά σήμερα σταμάτησαν τα ομαδικα για καλοκαίρι, οπότε από δευτερα αναγκαστικά.. :( Μακάρι να βρω κάποιο ενδιαφέρον κ να το παλεψω κάπως, γιατί δεν θέλω να χάσω τη σειρά μου.. Αν κάνω αποχή μέχρι τον Σεπτέμβρη κλαφτα
-
Κι εγώ περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα ομαδικά στο γυμναστήριο (γράφτηκα με την προσφορά των 49?) αλλά θεωρώ πως είναι λίγο καλύτερο που θα ξαναξεκινήσουν Σεπτέμβρη και θα έχω χάσει κάποια κιλά ακόμα γιατί τώρα θα ντρεπόμουν άπειρα να πάω σε ομαδικό πρόγραμμα.
Όσο για το φαγητο θα σας γράψω κι εγώ τα χθεσινά μου να μου πείτε την γνώμη σας.
Πρωινο: Μια μεγάλη μπανάνα με 2κ.γ μερέντα
Δεκατιανό: 2 ακτινίδια
Μεσημεριανό: 2 καλαμάκια (σπιτικά) + 1 πιτάκι (τα μικρά) + 5 κομμάτια πατάτες + Σαλάτα (χωρίς λάδι)
Απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών + 1 βερίκοκο
Βραδυνό: 2 κομμάτια πίτσα + 1/3 σουφλέ σοκολάτας με παγωτό (το μοιραστήκαμε 3 άτομα)
Μεταβραδυνο (έτσι ονομάζω τις βραδυνές μου κρεπάλες :-P): 2 σφηνάκια (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) + 1 μπύρα.
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω κάθε Σάββατο βράδυ και το γαμάω τόσο πολύ :-(
-
Κοριτσακια μου γλυκα, εχω χαθει το ξερω αλλα πολλες οι υποχρεωσεις και τα τρεξιματα!!
Στα δικα μας τωρα... ολα κατω απο ελεγχο... τα χασαμε σιγα σιγα τα 2 κιλακια και γυρισαμε πανυγηρικα στα 63 ... αντε αλλο ενα εμεινε και μετα παλι σταθερα... δεν ειναι το βαρος απο 60-65 εγω θεωρω οκ ειμαι... απλα εχω το νου μου...
Πινκακι μου μπραβο και παλι μπραβο βλεπω τερματιζουμε σιγα-σιγα και πολυ το χαιρομαι!!!
Μπλακ μια χαρα και συ...
Στα καινουργια κοριτσια καλη αρχη!!!
Φιλια σε ολες !!! και ολα γινονται!!
-
Now μου συγχαρητήρια για την απώλεια!
Εγώ κορίτσια σήμερα κλείνω τα 23, έχω γενεθλιάκια οπότε νομίζω ότι δικαιούμαι λίγο να ξεφύγω από το πρόγραμμα. Όχι ότι τις άλλες μέρες δεν ξέφυγα καθόλου χεχε Σας φιλώωω :)
-
pinkaki μου γλυκο χρονια σου πολλα! Να τα εκατοστισεις κ οτι καλυτερο για σενα! Κοιτα να περασεις τελεια σημερα!!!
ναου μου χιλια μπραβο γι ατην απωλεια! Οχι οτι δεν ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερνες!!
φιλια κοριτσια
-
Πινκακι μου πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!! Οτι ποθεις!!
Οχι απλα να ξεφυγεις επιτρεπεται αλλα μπορεις μετα τιμης να πανηγυριζεις περα απο τα γεννεθλια και τα πρωτα γεννεθλια μακρια απο την παχυσαρκια!!!! (και επειδη ξερω οτι θα μου πεις εχω λιγο δρομο ακομα να φτασω το στοχο κτλ, τον μεγαλο στοχο Πινκακι μου τον εφτασες, δεικτης μαζας σωματος φυσιολογικος!!!! Χιλια μπραβο!!!!! Και να περασεις τελειαααααααααααααααααααα ααα σημερααααααα
Μπλακ, ευχαριστω... δεν ειναι η απωλεια το θεμα... το θεμα για μενα πλεον ειναι να μενω σταθερα απο το κοντα στο 60... 2-3 πανω, 2-3 κατω δεν εχει σημασια ... Σημασια εχει να βαλει κανεις ενα ανωτατο οριο (το δικο μου 65) και μολις δει οτι πλησιαζει να λεει στοπ...
Το λεω για ολους μας ειναι ευκολο κανεις να ξεφυγει... η παχυσαρκια και το σωμα θυμαται (ειτε εχεις κιλα να χασεις ειτε εχεις περασει απο αυτη, μειωσες το βαρος και διατηρεις τωρα) πρεπει να περασουν περιπου 5-6 χρονια απο την απωλεια ωστε το σωμα να προσαρμοστει πληρως και να μην θυμαται το παλαιοτερο βαρος και να θελει να επιστρεψει εκει... οποτε λιγη προσοχη θελει και ολα γινονται υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα ευκολακια !!!
Φιλια κοριτσια μου !!!
τιπ για τα καινουργια κοριτσια: Χρεισιμοποιηται κανελα, κοβει την ορεξη!
Αν πεινατε αναμεσα στις 3αδες τωρα που ειναι καλοκαιρι αγγουρακια, ζελε λαιτ! προκαλουν κορεσμο με σχεδον μηδενικη ενεργειακη αξια!
-
Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!! Να στε καλά κ εσείς ότι επιθυμειτε!! Καλά αν πάρεις το ΔΜΣ μου ακόμα στον πρώτο βαθμό παχυαρκίας είμαι αλλά δε μ απασχολεί γιατί απλά ένας αριθμός που βγαίνει μέσα στατιστικής αφού μετράει το βάρος της ζυγαριάς σε σχέση με το ύψος και όχι το λίπος. Πάντως είναι τα πρώτα γενέθλια μου εδώ και 6-7 χρόνια που είμαι κάτω από 70 κιλά κ αυτό σίγουρα αξίζει να γιορταστεί.
Εντάξει εχτές τα κανε μαντάρα και πολύ τούρτα έφαγα και το κοκτέηλ μου το ήπια... το αποτέλεσμα ήταν ένα χάλια στομάχι που επιβεβαίωσε πόσο μακρυά είμαι πλέον απ αυτό το μοντέλο διατροφής που κάποτε ήταν καθημερινότητα! Φιλιαααα
-
-
χρόνια πολλά! ο,τι επιθυμείς!