Είπα να μη σχολιάσω τα υπόλοιπα αλλά και να θες ν'αγιάσεις εδώ μέσα δε μπορείς! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ckJ3CVReMyY
Printable View
Είπα να μη σχολιάσω τα υπόλοιπα αλλά και να θες ν'αγιάσεις εδώ μέσα δε μπορείς! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ckJ3CVReMyY
Είπα κι εγώ...Τώρα μάλιστα!Η γη γυρίζει και πάλι κανονικά!
Με το καλό Καλλιόπη μου με το καλό!!!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
οχι δεν περασα ξανα πηγε ο αντρας μου και πηρε ανανεωση αλλα φανταζομαι οσους τον βλεπανε να περιμενει εξω απο την επιτροπη
ειναι ολο ολο 60 κιλα !
χαχαχα πλακα θα ειχε
δεν μιλησα με τη γραμματεα γιατι θελω να παρω βαθμους του μικρου τη παρασκευη και να τον δω στη παρελαση απο δευτερα θα μιλησω και ελπιζω συντομα να μπω!
Ναταλάκι μου περαστικά στο φουσκαλιασμένο ποδάρι σου! Δυστυχώς και εγώ δεν ξέρω κανένα γιατροσόφι να σου πω αν και έχω ακούσει ότι η αλόη είναι ότι καλύτερο για να βάλεις μόλις πάθεις έγκαυμα. Τώρα όμως που έκανε φουσκάλα δεν ξέρω τι είναι καλό να κάνεις. Το καλοκαίρι την πάθαινα και εγώ με το ατμοσίδερο μόνο που εγώ κάνω έγκαυμα στην κοιλιά μιας και σιδερώνω πάντα όρθια :lol:. Έτσι κάνω μία καφέ γραμμή πάνω από τον αφαλό και μετά ο άντρας μου με κοιτά περίεργος με μάτια απορίας πως στο καλό τα κατάφερα;;!!:lol:
Και για να προλάβω κακεντρέχιες του τύπου "σιδερώνω τοπλες" να σας πληροφορήσω ότι και με μακό μπλουζάκι μια χαρά το παθαίνεις το έγκαυμα, ειδικά αν έχετε πεταχτό στομάχι σαν το δικό μου :lol:
Λοιπόν, Eli και Ναταλία, ή που θα σταματήσετε να σιδερώνετε ή που θα φοράτε πανοπλία όταν σιδερώνετε! :lol: ʼλλη λύση δεν υπάρχει!
Αστερόσκονη γιατί έκοψες πέρα;; :lol:
Μόνο και μόνο επειδή είχαμε μία διαφωνία και μία παρεξήγηση και ανάψανε λίγο τα αίματα, τι θα γίνει;, θα αφήσεις ακέφαλο το τόπικ για ολόκληρη την βδομάδα; Για έλα γρήγορα εδώ να λύσουμε τις διαφορές μας με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο!
Μονομαχία στο Ελ Πάσο
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν φαντάζομαι σενάριο τώρα...
Γλαύκη και Αστερόσκονη σε ρόλο πιστολέρο και εσύ Τζίνα σε ρόλο Clint Eastwood θα κρατάς το κουτάκι με την μουσική και θα κρίνεις το αποτέλεσμα :lol:
Τζιν Eastwood λοιπόν ! Bravo! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Μου φαίνεται στο εξής πρέπει να κοιτάμε καθημερινά το ημερολόγιο μας,να ξέρουμε πώς να κινηθούμε!
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
ʼργησα λίγο αλλά πήρα και εγώ μπρος!
Μα πως μας ξέφυγε τέτοια μέρα;;;;;:shocked2:
Προτιμώ το πρώτο ασφαλώς Τζινάκι μου!Αχ,βρε Ελάκι μου,τι τραβάς κι εσύ!Η Καλλιόπη άραγε μένει ασημάδευτη;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λ
οιπόν, Eli και Ναταλία, ή που θα σταματήσετε να σιδερώνετε ή που θα φοράτε πανοπλία όταν σιδερώνετε! :lol: ʼλλη λύση δεν υπάρχει!
Εκεί που πήγα να συνεχίσω την πλάκα θυμήθηκα,που μου έλεγε η μαμά για τη Σπυριδούλα και μου κόπηκε η μαγκιά!
Τι φοβερή ιστορία!Τι περνά ο άνθρωπος!Δε στέλνω λινκ...μη σας χαλάσω μεσημεριάτικα...
Κι έχω κι απόψε σίδερο και αύριο σίγουρα τόσο πολύ,που μαζεύτηκε!Ελπίζω μη ξυπνήσουν τραύματα!
Βρε τι καλά που ξέφυγε απ'τους καλούς μας να λες!Quote:
Originally posted by Eli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Μου φαίνεται στο εξής πρέπει να κοιτάμε καθημερινά το ημερολόγιο μας,να ξέρουμε πώς να κινηθούμε!
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
ʼργησα λίγο αλλά πήρα και εγώ μπρος!
Μα πως μας ξέφυγε τέτοια μέρα;;;;;:shocked2:
Ευτυχώς τη σκαπούλαρα καθώς δεν ξέρω να ψήνω μπριζόλες!
Επίσης χθες ήταν και η Διεθνής ημέρα Αστρολογίας
Ακούς Αστερόσκονη;;;
Τώρα θα έπρεπε να καλωσορίζουμε την άνοιξη και ούτε μία νύξη δεν έγινε για αυτό το υπέροχο και τόσο χαρμόσυνο γεγονός!
ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!
Φεύγω τώρα πάω τη σαλάτα στη μαμά και μετά πάω να καφεδιαστώ με τα σλιβοκορίτσια και να πούμε τα σλιβονέα μας. Φιλάκια, θα τα πούμε το βραδάκι.