Να περάσετε όμορφα Τζινάκι μου και να μας τις φιλήσεις!
Printable View
Να περάσετε όμορφα Τζινάκι μου και να μας τις φιλήσεις!
Ναταλία καλό υπόλοιπο σιδέρωμα και μην ανησυχείς έχεις ακόμα ένα πόδι, δύο χέρια και μία κοιλιά να σημαδέψεις! :lol: :lol:
Καλά να περάσεις Τζιν Eastwood :lol:
Kαλές βόλτες και καλά καφεδιάσματα!!!! Να χαρείς την υπέροχη ηλιόλουστη μέρα! :D
Πάν αν είναι να μαγειρέψω και εγώ... βαριέμαι σήμερα χιχιχιχι
λοιπον εγω εχω να σου πω μια φορα που σιδερωνα εκαψα το στηθος μου ναι ναι οπως το ακουσες (και εγω καθιστη σιδερωνω)Quote:
Originally posted by NADINE
.Λογικά θα έχω κι ένα ωραιότατο σημάδι μετά...
Θα'χω να διηγούμαι για μια φορά που σιδέρωνα...ʼλλοι λένε για καυγάδες σε μπαρ,για μαχαιρώματα στις φυλακές,
μου εκανε μια μεγαλη φουσκαλα και οταν εσπασε μου εχει αφησει ενα υπεροχο σημαδι αλλα δεν μπορω να σας το δειξω εσενα αφου ειναι στο γονατο ανετα το δειχνεις !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Βρε τι καλά που ξέφυγε απ'τους καλούς μας να λες!Quote:
Originally posted by Eli
Μου φαίνεται στο εξής πρέπει να κοιτάμε καθημερινά το ημερολόγιο μας,να ξέρουμε πώς να κινηθούμε!
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
ʼργησα λίγο αλλά πήρα και εγώ μπρος!
Μα πως μας ξέφυγε τέτοια μέρα;;;;;:shocked2:
Ευτυχώς τη σκαπούλαρα καθώς δεν ξέρω να ψήνω μπριζόλες!
Να την κρατήσουμε ερμητικά κρυφή αυτή τη μέρα χιχιχιχιχι αλλιώς μας βλέπω να μπαίνουμε σε μπελάδες! Και ποιος θα κάθεται μετά να ψήνει και να σερβίρει μπριζόλες! :lol:
Τελικά όλες οι νοικοκυρές γυμνές σιδερώνουμε; :lol:Quote:
Originally posted by καλλιοπη
λοιπον εγω εχω να σου πω μια φορα που σιδερωνα εκαψα το στηθος μου ναι ναι οπως το ακουσες (και εγω καθιστη σιδερωνω)Quote:
.Λογικά θα έχω κι ένα ωραιότατο σημάδι μετά...
Θα'χω να διηγούμαι για μια φορά που σιδέρωνα...ʼλλοι λένε για καυγάδες σε μπαρ,για μαχαιρώματα στις φυλακές,
μου εκανε μια μεγαλη φουσκαλα και οταν εσπασε μου εχει αφησει ενα υπεροχο σημαδι αλλα δεν μπορω να σας το δειξω εσενα αφου ειναι στο γονατο ανετα το δειχνεις !
Δόξα τω Θεώ έχω πολλά εκτάρια να καλύψω,παράπονο δεν έχω!Θα γίνω μια τεράστια φούσκα!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία καλό υπόλοιπο σιδέρωμα και μην ανησυχείς έχεις ακόμα ένα πόδι, δύο χέρια και μία κοιλιά να σημαδέψεις! :lol: :lol:
εχω φωτακι για το λαπτοπ αλλα η κορη μου το κλεινειCode:Καλλιόπη για να μπορείς να γράφεις και το βράδυ πάρε έναν φακό να τον κρατάς με το στόμα, να φωτίζεις το πληκτρολόγιο και να γράφεις! :lol:
αμα πεσει για υπνο και βαριεμαι μετα να το ξανα ανοιγω !
θα απαιτησω να μενει ανοικτο δε γινετε αλιως !
το ειπανε εχθες στο αρδιο αρβυλα !Quote:
Originally posted by Eli
Originally posted by Eli
Μου φαίνεται στο εξής πρέπει να κοιτάμε καθημερινά το ημερολόγιο μας,να ξέρουμε πώς να κινηθούμε!
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
Να την κρατήσουμε ερμητικά κρυφή αυτή τη μέρα χιχιχιχιχι αλλιώς μας βλέπω να μπαίνουμε σε μπελάδες! Και ποιος θα κάθεται μετά να ψήνει και να σερβίρει μπριζόλες! :lol:
αλλα δεν ηταν ο πονος τους που χασανε τη μπριζολα το αλλο σκεφτονταν οποτε μη σκατε για τις μπριζολες δεν νομιζω και οι υπολοιποι αντρες να νοιαζοντε πολυ για τισ μπριζολες ασε που εμενα τισ ψηνει και μονος του :P
Τις μπριζόλες τις ψήνει μόνος του,οκ!Τη γιορτάζει και τη μέρα μόνος του;Quote:
το ειπανε εχθες στο αρδιο αρβυλα !Quote:
Originally posted by Eli
Originally posted by Eli
αλλα δεν ηταν ο πονος τους που χασανε τη μπριζολα το αλλο σκεφτονταν οποτε μη σκατε για τις μπριζολες δεν νομιζω και οι υπολοιποι αντρες να νοιαζοντε πολυ για τισ μπριζολες ασε που εμενα τισ ψηνει και μονος του :P
Κορίτσια,μη με παρεξηγείτε αν παρεκτρέπομαι...μάλλον το υγρό της φουσκάλας κύλησε στον εγκέφαλο...
Καλλιοπάκι,μήπως τα παιδιά σου νιώθουν ν'απειλούνται από τη σχέση μας;Τι σαμποτάζ είναι αυτό;
Ο ένας στρογγυλοκάθεται διαρκώς μπροστά στον υπολογιστή,η άλλη σου σβήνει τα φώτα...Για μάζεψε τους λίγο!
χμ σε αυτο εχεις δικιο!
δεν γινετε αλωστε !
ξερεις πως βγηκε λεει αυτη η μερα?
ειναι η απαντηση των αντρων στη γιορτη του αγιου βαλεντινου!
οποτε παλι την γλυτωνω δεν γιορταζω εγω τοτε δεν γιορταζει αυτος τωρα!
Ναταλία μου μιας και λείπει η Σαμάνθα αυτές τις μέρες σου επιτρέπεται να ξεφευγεις και εσύ λίγο, στο κάτω κάτω πρέπει να έχουμε και μία ξεδιάντροπη στην παρέα μας πάντα ! :lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντως εγώ μπριζόλες σκυφτή δεν σερβίρω! :lol:
Πόδι,κοιλιά,στήθος...Καλά πάμε!ʼντε,κορίτσια,φτάνει από τη μπρος πλευρά!Quote:
Originally posted by Eli
Τελικά όλες οι νοικοκυρές γυμνές σιδερώνουμε; :lol:Quote:
Λογικά θα έχω κι ένα ωραιότατο σημάδι μετά...
Ας γυρίσουμε σήμερα κι από την άλλη για ομοιόμορφο κάψιμο!Καλοκαίρι έρχεται!Μην εκτεθούμε στην πλαζ!