Συμπάσχω,συνσημαδεμένη μου...Λαλάγγι νούμερο ένα ή δύο τουλάχιστον;Quote:
Originally posted by καλλιοπη
χμ σε αυτο εχεις δικιο!
δεν γινετε αλωστε !
Γιατί τα λαλάγγια της Συρίας,τέτοια προβλήματα αποκλείεται να τα έχουν!
Printable View
Συμπάσχω,συνσημαδεμένη μου...Λαλάγγι νούμερο ένα ή δύο τουλάχιστον;Quote:
Originally posted by καλλιοπη
χμ σε αυτο εχεις δικιο!
δεν γινετε αλωστε !
Γιατί τα λαλάγγια της Συρίας,τέτοια προβλήματα αποκλείεται να τα έχουν!
Κι αφού μίλησα ως Σαμάνθα ας αντικαταστήσω και την Φτουτάτη μέχρι να έρθει στο πόστο της!Καλή μας άνοιξη λοιπόν!
Ωωωωω Ναταλία μας κάνετε να κοκκινίζουμε :lol: Καλλιόπη τι ακριβώς "δεν γίνεται"; Εξηγήσου τώρα γιατί βλέπεις ήδη ξεκινήσανε οι παρερμηνείες των λεγόμενων σου... :lol:
Χάιντε πάω να μαγειρέψω επιτέλους γιατί στο τέλος θα μείνουμε νηστικοί!
Φιλιά αγαπημένες μου!
μολις το ειπες με διωξανε απο το τηλ απανταω τωρα αρα δικιο εχειςQuote:
Originally posted by NADINE
Καλλιοπάκι,μήπως τα παιδιά σου νιώθουν ν'απειλούνται από τη σχέση μας;Τι σαμποτάζ είναι αυτό;
Ο ένας στρογγυλοκάθεται διαρκώς μπροστά στον υπολογιστή,η άλλη σου σβήνει τα φώτα...Για μάζεψε τους λίγο!
Aχάμ!Και τις τηλεπικοινωνίες πάνε να σου κόψουν τώρα!Ε,όχι!Αυτό παραπάει!Κάνε παιδιά σου λέει μετά...
λοιπον εθεσα βετο το λαπτοπ θα μενει ανοιχτο το βραδυ
τωρα μενει να δω τι θα κανω το απογευμα
(τωρα γραφει το καμαρι μου για αυτο ειναι αδειο το πσ)
:thumbup:
Έμπαινε Καλλιόπηηηηηηηηηηηηηηηηη!! !!!!!!!!!!!!!!!!!Δείξ'τους τι εστί βερύκοκο!
ηταν να μην αγριεψω!
ειδες παλι βρηκα πσ αδειο
(κανει μπανιο η κορη)
τελικα μονο ετσι θα τους βρισκω δουλιες να κανουν να καθομαι εγω :)
αντε παω για σιδερωμα τα λεμε αργοτερα οταν μαζευτουν και οι γυριστρες !
Quote:
Originally posted by NADINE
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
Αγαπη μου γιορταζατε εμενα εκεινη την ημερα γι'αυτο!Εισαστε ολες με γλυκαιμικο σοκ!Ωστοσο δεν ειναι τυχαιο τι μερα γεννηθηκα....
Καλησπερα κοριτσια!Ηθελα να πω οτι σημερα ειναι η παγκοσμια ημερα ποιησης,το εχουν πει!Ηθελα να πω για την ισημερια κ την πρωτη μερα της Ανοιξης το εχουν πει!Ο Χιτλερ φοβουμενος για την αρχηγια του μεχρι κ τις τουρτες μου μου πηρε!Το μονο που μπορω ειναι να σας χαρισω μια ανοιξιατικη εικονα κ ενα μελοποιημενο ποιημα.
--->ΣΑΠΦΩ Ελευθερια Αρβανιτακη
αντε κυριες μου αρχιστε να μαζευεστε σιγα σιγα που γυρνατε ακομα?
Εχει ωραια ταινια σε λιγο στο μεγκα.
καλησπέρα! Τρέχω και δε φτάνω! Κορίτσια αδυνατώ να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες, έχει πέσει δουλειά, μάζεμα για το σ/κ στη Θεσσαλονίκη, εξωτερικές δουλειές της μαμάς μου, κτλ.
Απομάκρυνα το λαπτοπ από το κρεβάτι και νομίζω ότι έπραξα σοφά, επέστρεψε ο παλιός χουζούρης εαυτός, τρεις ώρες κοιμήθηκα το μεσημέρι!
Αν δεν καταφέρω να σας ξαναγράψω απόψε, πολλά φιλιά σε κάθε μια ξεχωριστά!
Καλησπέρα ακέφαλε Αστερόκοσμε!
Πήγα την ζούμπα μου και γύρισα! Αααχ να ήταν κι άλλο! Μόλις έφαγα και έχω να κάνω κάνα δυο δουλίτσες ακόμη. Είμαι σε υπερένταση και να δούμε πως θα κοιμηθώ απόψε...
Καλως το ζουμπατο ελλακι.που εχετε εξαφανιστει οι υπολοιπες?