Τζίνα ξεκίνα να ανακατεύεις την τράπουλα! :lol:
Printable View
Τζίνα ξεκίνα να ανακατεύεις την τράπουλα! :lol:
Με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο να δει αν έφτασα εντάξει στο σπίτι γιατί απ'ότι μου είπε δε φοβόταν τόσο για μένα αλλά για το καροτσάκι που κρατούσα και έδινα στόχο! :lol: Εγώ βέβαια δεν περπάτησα, πήρα το λεωφορείο για το σπίτι μου με το ίδιο εισητήριο που είχα όταν γυρνούσα από τον καφέ και είχε διάρκεια 1.30 ώρα. Σιγά μην περπατάω τη νύχτα με το καροτσάκι, εμένα τι να με κάνουν; Τα ζαρζαβατικά όμως σήμερα είναι πολυτιμότερα κι από χρυσάφι! :lol: Είπα στην αδερφή μου ότι με την πείνα που πέφτει δεν αφήνω να μου πειράξουν ούτε ένα φύλλο από το λάχανο, ούτε ένα κοτσάνι από τις φράουλες, θα πολεμήσω μέχρι τελευταίας πατάτας! :lol: :lol:
Ααααα πρεφα δεν ξερω.μπιριμπα αν θελετε ειμαι μεσα.θα σας παρω τα σωβρακα.
Eli καλύτερα να παίξουμε μπιρίμπα, κάνω φύλλα, ποιός κάνει μπιριμπάκια; :lol:
Καλησπέρα λαλαγγογεννημένη Γλαύκη! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Quote:
Originally posted by NADINE
Χάσαμε,Τζινάκι μου,μόλις πριν μια εβδομάδα ακριβώς να γιορτάσουμε μια μεγάλη παγκόσμια μέρα!Ντροπή μας!
Αγαπη μου γιορταζατε εμενα εκεινη την ημερα γι'αυτο!Εισαστε ολες με γλυκαιμικο σοκ!Ωστοσο δεν ειναι τυχαιο τι μερα γεννηθηκα....
Εγω ξερω μονο Θαναση!Αλλα θα με κλεψετε οτι κ να παιξουμε!
Έτσι Τζίνα μου δεν είναι να παίζουμε με τα ζαρζαβατικά στις μέρες μας! Είναι πολύτιμα!
Για μπιρίμπα είμαι καραμέσα! Θα σας ξεβρακώσω και εγώ! Είναι το μόνο παιχνίδι της τράπουλας που διασκεδάζω τόσο πολύ όταν παίζω! Με τους κουμπάρους μας έχουμε κάνει ομηρικά παιχνίδια ολονύκτια τα οποία πάντα τελείωναν με καυγάδες επίσης ομηρικούς! :lol:
Μία φορά στις διακοπές μας η κουμπάρα μου είχε σπάσει μία μυγοσκοτώστρα πάνω στον άντρα μου :lol:
Με τι θα παιξουμε?με φασολια με τα ζαρζαβατικα της τζινας η με τους μισθους απο του ξαπλωπουλου?
Εμείς όταν παίζουμε οικογενειακά μπιρίμπα ή με φίλους μας δεν βάζουμε ποτέ να παίζουν ζευγάρι η μητέρα μου με τον πατριό μου αλλά και πάλι γίνεται της ..τάνας! Ξέρει ο πατριός μου ότι νευριάζει η μητέρα μου και την τσιγκλάει συνεχώς. Όλο δεν έχω μπιριμπάκι λέει και όλο κάνει γνήσιες και κλείνει κιόλας! Έχει φάει πολλές φορές την τράπουλα στη μούρη! :lol:
Λίλα προτιμώ να παίξουμε με φασόλια ξερά. Δεν παίζω ποτέ με χρήματα.
Και αυτός που θα κερδίσει θα φάει φασολάδα! :lol:
Eli από δω το πας, από κει το πας, πάλι στο φαγητό καταλήγεις! :lol:
Και να θελες δεν υπάρχει σάλιο! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λίλα προτιμώ να παίξουμε με φασόλια ξερά. Δεν παίζω ποτέ με χρήματα.
Μπα εγώ σάλιο έχω και πολλά σάλια μάλιστα, που μου τρέχουν βλέποντας όλα αυτά γύρω μου που δεν μπορώ να τα αγοράσω! :lol: