Περσυ δεν εκατσε μωρε λογω δουλειας και αδειας τον Σεπτεμβριο.
Printable View
Περσυ δεν εκατσε μωρε λογω δουλειας και αδειας τον Σεπτεμβριο.
Σκέφτομαι ότι μάλλον πάλι θα καταλήξω να κοιμηθώ νωρίς...τουλάχιστον ίσως έτσι ηρεμήσω...
βαριεμαι..
Μια μπυριτσα την επινα..δυο,τρεις..πεντε δεκα! :P
Helloooo!!!!!!!!!!!!
αποχη μπηκα να δω τι παιζει!!! εχω χασει επεισοδια!!!
θενκ γιου :)
οτι η φραση οπως εστρωσες θα κοιμηθεις ειναι πολυ αδικη!
δε πιστευω οτι ειμαι ο πιο εξυπνος ανθρωπος στο κοσμο αλλα το σιγουρο ηταν οτι μια ζωη περιβαλομουν απο εξαιρετικους συμβουλατορες για αυτο κ προχωρισα τοσο στη ζωη μου οπως αυτο που μου λεγε μια ζωη μια φιλη μου δεν υπαρχει μεγαλυτερο σπασιμο για αυτους που δε σε γουσταρουν απο το να σε βλεπουν μεσα στη τρελη χαρα... :-)
σιγουρα... δε αρκει μονο η θεληση αλλα παιρνει πολυ μεγαλο ποσοστο για επιτυχια.. εννοω αμα εχει τρομερη θεληση και το παλευεις σε συνδυασμο με αυτοπεπηθηση και με καποιουσ αλλουσ παραγοντεσ πιστευω οτι μπορουμε να ανυψωθουμε.. ολοι μπορουμε .. απο το πιο ευκολο μεχρι το πιο δυσκολο.. εχω δει ανθρωπους οπωσ φανταζομαι και εσυ και πολυ αλλοι που στη κυριολεξια να πεθαινουν η να χουν σοβαρα προβλημα και να εχουν τοση θεληση για ζωη και να καταφερνουν ενω καποιοι αλλοι με το τιποτα επειδη δε κερδισανε ενα στοιχημα η επειδη εχουν λιγο αγχοσ να σηκωνουν τα χερια ψηλα και να ζουν μεσα στη καταθλιψη.. η επιλογη ειναι σιγουρα δικια μασ... :)