Γενικά???...
Printable View
φασινες θαλασσες καλλιτεχνικοτητες νετφλιξ
α να χαθειτε δε ντρεπεστε :p
Εγώ πάντως καταντησα όταν βλέπω ήλιο να λέω ότι είναι τέλεια μέρα να βάλω πλυντήρια και να βγάλω όλο το σπίτι στο μπαλκόνι να αεριστη. ....
θα σασ πω τι παιζει με την ελλαδα κι ασ με βαλουν φυλακη ειναι ο νεοσ που δεν ξερει η τηλεοραση παιζει μαλακιεσ ολη μερα σου λεει ο νεοσ μπουρδελο ειναι να κανω κι εγω καμια μαλακια κανει τισ μαλακιεσ του τον πιανουν και για να βγει γινεται κομματοσκυλο ρουφιανοσ κλπ αντι να παει φυλακη τη γλυτωνει και πληρωνεται αρα ολοι κανουν τη δουλεια τουσ σωστα αλλα οι πρωθυπουργοι τουσ κανουν πουστια ολουσ αρα οι μπατσοι τσαμπα γαμιουνται να τουσ βρουν και θα τουσ βγαλουν και κομματοσκυλα αυτο γινεται με την ελλαδα δεν ξερω σε αλλεσ χωρεσ τι γινεται αρα οι νομιμοι η περιπου νομιμοι οπωσ ειμαι εγω ειναι οι πιο χαζοι αρα εγω το παραδεχομαι ειμαι βλακασ απλα με βιωματα ενω εσεισ ειστε εξυπνοι χωρισ βιωματα ποιοσ κερδιζει να μου πειτε αυτα
ετσι εχει μεινει ολη η σαβουρα μαζι κι εγω και φερνουν κι αλλουσ απο ρωσια κρυφα συν τουσ συριουσ για δουλεια γτ εσεισ πρεπει να καθεστε το θεμα ειναι οτι ολο αυτο ειναι πουστια αυτα
σασ φερνουν απο παραδεισο στη γη δε δουλευετε ειστε κομματοσκυλα ενω μερικοι επρεπε να πανε φυλακη και παλι δε σασ αρεσει δηλαδη αυτοι για να κυβερνησουν ξεγελουν το χαρο εγκληματα κ μαλακιεσ κανετε οτι θελετε και γινεστε κομματοσκυλα αρα ποιοσ το παιζει τι το παιζει βρειτε το εγω ενασ απλοσ αγροτησ με πτυχιο ειμαι αυτα