Ωρες ωρες με πιανει αγχος οτι τρωω πολυ.
Printable View
Ωρες ωρες με πιανει αγχος οτι τρωω πολυ.
Λίλα κοίτα μη βαρυστομαχιάσεις!! :lol:
Ειμαι και στην καταλληλη ηλικια για σχιζοφρενεια.και ζαβη και βαρυστομαχιασμενη.
Εδώ κ τα φασόλια!!!!!Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!!!!Είμαι παντελώς άσχετη από παιχνίδια με τράπουλα -ρίχνω όμως καλές πασχέντζες.Τι κάνετε κούκλες μου?Μου έχετε λείψει πολύ αυτές τις μέρες
Μην το βλέπεις έτσι, γιατί δεν θα είσαι ζαβή και βαρυστομαχιασμένη αλλά αδύνατη, ζαβή και βαρυστομαχιασμένη! :lol:
Καλώς το φασολοκαροτοΓιωτάκι. Τι φτιάνεις τσούπρα'μ;
Γιωτακι τοτε να πεταχτω μεχρι Καστορια να μου ριξεις μια να δω τη μοιρα μου!Πως τα πατε κοριτσι?
Με ειχε πιασει αυτη η πετρια και τα χριστουγεννα αλλα μου περασε σε λιγες μερες.
Και τι θα γίνει τώρα Λίλα; Θα σε πιάνει αυτή η πετριά κάθε τρίμηνο; Κάντην καλύτερα κάθε εξάμηνο, για δυό φορές το χρόνο δεν πειράζει!
Σόρυ που εξαφανίστηκα αλλά το έχω ρίξει στην μελέτη. Προσπαθώ να θυμηθώ τι έκανα στην προηγούμενη μου ζωή :lol:...για την ακρίβεια στην πρηγούμενη μου δουλειά :crazy:
Βασικά αύριο έχω μία συνέντευξη για δουλειά :D. Είμαι εδώ και δύο μέρες στα τηλέφωνα με μία οικογενειάκη φίλη η οποία είναι του σιναφιού μου και χρειάζονται έναν μηχανικό από τι μου είπε για θέματα κοστολόγησης που είναι και το αντικείμενό μου... Έχω ολίγον άγχος μιας και δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται αλλά αύριο το πρωί θα πάω να συναντήσω την φίλη μου και κάποιον συνεργάτη της να μιλήσουμε από κοντά. Έχω άγχος βρε παιδιάαααα.
Λοιπόν να σας πω τα νέα μου γρήγορα για να πάω για ύπνο γιατί πρέπει να ξυπνήσω στις πέντε!!!!!Η εργασία καλά κρατεί δεν έχω παράπονα!!!!!Το χειρουργείο είναι κανονισμενο για τις έξι κ μισή κ έχω ανχωθεί τρέλα άλλα από την κούραση μου μπορεί να κοιμηθω. On line όπως προχθές!!!!!
Λίλα μην ανησυχείς θα σου περάσει και τώρα σύντομα. Είναι τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό μας προσπαθώντας να συνηθίσει στα νέα δεδομένα. Τα πας περίφημα έως σήμερα γι'αυτό και δε σε φοβάμαι, θα συνεχίσεις έτσι και καλύτερα.
Γιωτάκι κανόνισε το παρεάκι μας να σου βγει χρυσό! Πρόσεχε κορίτσι μου μην πληρώνεις τζάμπα λεφτά και δεν είμαστε για τέτοια εποχές που είναι!
Καλή επιτυχία εύχομαι αύριο από καρδιάς! Να πάνε όλα κατ ευχήν και να έχει το αγαπημένο σου πρόσωπο γρήγορη ανάρρωση!
Γιωτάκι μου καλή επιτυχία αύριο, να πάνε όλα καλά. Κράτα μας ενήμερες.
Ελλακι να παει τελεια ευχομαι η συνεντευξη.