Γιωτακι να πανε ολα καλα κ καλη αναρρωση στον ανθρωπο σας.
Ελακι μου καλη επιτυχια κ σε σενα!Αντε γιατι πολυ τεμπελιασες!
Λιλα μη λες κουταμαρες!Ποσο πολυ τρως δηλ?Τζινα βαλτεις μυαλο!
Printable View
Eli τι ευχάριστα νέα, γιούπιιιιι! Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια και τις ευχές μου να πάνε όλα καλά, να ενθουσιαστούν μαζί σου και να σε προσλάβουν χθες!!! Καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου. Περιμένω να μου πεις αύριο τα ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!
Μακάρι Ελένη μου. Είμαι λίγο διχασμένη καθώς στο αντικείμενο μου έχω τραβήξει πολύ ζόρι με βάρβαρα ωράρια, χαμηλό σχετικά μισθό και άγχος που δύσκολα είναι διαχειρίσιμο. Δυστυχώς στην εποχή μας δεν μπορώ να είμαι επιλεκτική και εύχομαι να τους κάνω καταρχήν, να τους αρέσω, αλλά κυρίως να είναι μία δουλειά ανθρώπινη και όχι βάρβαρη...
Καλησπέρα Αστερόκοσμε!!!!!!!!!!!!!
Βλέπω τo στήσατε ε?
Δεν ξέρω τι έχω πάθει έχω μια απίστευτη βαρεμάρααααααααααααα!!!
Ναταλάκι το κάψαμε το μπουτάκι!!!! Μην το πειράζεις δεν ήμουνα εδώ να σου δώσω τις πρώτες βοήθειες καθώς είμαι κ μια sexy nurse :lol:
Tζινάκι βολτάραμε σήμερα? Φαντάζομαι τι θα σου κάνουν τα ζωάκια σου, η δική μου το μεσημέρι που έφευγα έκλαιγε, καθώς ήμουνα στο απέναντι πεζοδρόμιο άκουγα έναν θόρυβο, το μυαλό μου δεν πήγε στη σκυλίτσα μου κ λέω μωρέ ποιο ζωάκι κάνει έτσι κ κοιτάω προς τη βεράντα, είχε βγάλει το κεφαλάκι της απο τα κάγκελα κ με κοίταζε!
Elaki μπράβο για τη δουλειά, μακάρι να πάνε όλα καλά, θα έχεις τη θετική μου σκέψη μαζί σου
:love::love:
Δεν τρωω πολυ απλα το μυαλο μου νομιζει οτι τρωω πολυ.τα εχω γραψει στο σληβ και διατροφη τι εφαγα.
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Γλαύκη μου της είπα τη γνώμη μου κι ελπίζω να καταλάβει, γιατί που να το βρω εγώ το μυαλό; Και κάτι λίγο που έχω σε μυαλό είναι χαλασμένο! :lol: Λίλα μου θες να σε τρατάρω κάτι άλλο; Έχω φρεσκότατο μαρούλι!
Αν μου κάτσει δουλειά ωρεεεε κατι γλέντια που θα γίνουν!
Μακάρι να βρω δουλίτσα αλλά είμαι συγκρατημένη. Είναι περίεργες εποχές για τον κατασκευαστικό τομέα και δεν πατάω στα σύννεφα, τα πράγματα είναι περίεργα. Ελπίζω να τους καλύπτει η εμπειρία μου και να είναι καλοί συνεργάτες.
Γιωτάκι καλή επιτυχία για το αυριανό χειρουργείο!
Quote:
Originally posted by eleni198621
Δεν τρωω πολυ απλα το μυαλο μου νομιζει οτι τρωω πολυ.τα εχω γραψει στο σληβ και διατροφη τι εφαγα.
κοριτσάκι γιατι σου μπαίνουν τέτοιες σκέψεις στο μυαλό?:thumbdown::thumbdown:
Μαρουλι δωδεκα τα μεσανυχτα?θες να με ξεκανεις?
Καλησπέρα Σοκολατίτσα, κι ότι σε σκεφτόμουνα κι αναρωτιόμουνα που είσαι! Τα ζωάκια μου όταν φεύγω έχουν μάθει και δεν αντιδρούν καθόλου, περιμένουν μόνο να τους δώσω το μπισκοτάκι που συνηθίζω να τους δίνω πριν φύγω. Όταν επιστρέφω όμως εκεί γίνεται ο χαμός.
Λίλα εγώ το ξέρω ότι δεν τρως πολύ, ελπίζω να το μάθει και το μυαλό σου σιγά σιγά και όσο περνάει ο καιρός.
Απλα ειναι μεχρι να συνηθισω οτι δεν χωραει το στομαχι μου μονο 50γρ πλεον.λογικο ειναι νομιζω μεχρι να προσαρμοστω.
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ωστε έτσι τα ξεγελάς? Με γλυκάκι?
Λιλάκι μην ανησυχείς δεν τρως πολύ απλά τώρα που έχεις χάσει τόσα κιλά κ σου αρέσει, θέλεις να συνεχιστεί αυτή η απώλεια κ γι΄αυτό αγχώνεσαι!!!!
Λίλα το σημαντικό είναι να τρέφεσαι σωστά κι εσύ αυτό το κάνεις. Οπότε τα του μυαλού σου θα ξεφτίσουν με τον καιρό. Το πρόβλημα θα ήταν να θέλεις να τρως κάθε μία ώρα φαγητά παχυντικά, γλυκά κ.ο.κ. Εφόσον κάνεις σωστή διατροφή μην ανησυχείς για τίποτα.
Κοριτσάκια μου πάω για νανάκια γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο :).
Ευχαριστώ για τις ευχές σας και την θετική σας σκέψη. Ότι είναι να γίνει θα γίνει για το καλό μου, έτσι θέλω να σκέφτομαι...
Break μου πόσο χαίρομαι που πήρατε την σκυλίτσα σας μαζί σας! Είναι όμως και αυτή μεγάλη μαλαγάνα η άτιμη! ʼντε να της χαλάσεις χατήρι ή να αντέξεις αποχωρισμό όταν σε κοιτάει με τα ματάκια της γεμάτα παράπονο :D. Είναι η καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσες να έχεις τώρα ειδικά που έχεις πολλές σκοτούρες. Ένα σκυλάκι σε σώζει με την αγάπη του από πολλές αρνητικές σκέψεις.
Γιωτάκι μας θα περιμένουμε νέα με αγωνία. Να πάνε όλα πολύ καλά και μην ξεχνάς να σκέφτεσαι θετικά για τον άνθρωπό σου.
Γλαύκη μου, μανούλα του τόπικ, ελπίζω να μην έφαγες και σήμερα καμιά ξώφαλτση :lol:
ΤριΛαλιλαρό και τρελοΤζίνα είστε γλύκες άντε μοιραστείτε κανένα μαρούλι που δεν παχαίνει κιόλας, γιατί από μυαλό όλοι μας λίγο πολύ το έχουμε χάσει :lol:! :love: