Οτι βαριεμαι να στεγνωσω τα μαλλια μου..Αλλα αν δεν τα στεγνωσω αυριο θα ειμαι ετσι..
http://www.e-seasons.gr/images/products/4734bb.jpg
Printable View
Οτι βαριεμαι να στεγνωσω τα μαλλια μου..Αλλα αν δεν τα στεγνωσω αυριο θα ειμαι ετσι..
http://www.e-seasons.gr/images/products/4734bb.jpg
το διαβασα σε ενα τοιχο
η ζωη ειναι ενας τροχος
γι αυτο χαμογελα αν εισαι φτωχος
χχαχχχαχαχχαχχαχχαχαχαχχα χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχ αχααχχαχαχαχχαχαχχαχχααχα χαχαχαχαχχα
θα μπορούσες να είσαι και ο τραγουδιστής των E.L.O
Καλημερες!!!
:) Και μιας και πιο πανω ειδα για καφεδες νομιζω ο Μικελ κανει τον καλυτερο και σε λιγο θα παω να χτυπισω ενα!!!
Wow..εγω κοιμομουν στις 5!!
Ημουν ξυπνιος στις 3 :P
Οταν η πολη κοιμαται καποιοι δουλευουν...:)
αν κοιταξεις καλυτερα οσους η ζωη τους τα φερενει ολα στραβα θα παρατηρισεις οτι ειναι γεματοι κακια για αυτο εφτασαν σε αυτο το σημειο
Αλέξανδρε το φόρουμ έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη. Η συνεχής ενασχόληση σου με όλο το φάσμα των θεμάτων στο φόρουμ, και χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τον παράγοντα ανταπόκριση, σου έχει δημιουργήσει με τον καιρό μια μεγάλη ιδέα για σενα. Χωρίς να ήταν αυτός ο στόχος σου, το φόορυμ σου έχει βελτιώσει την ψυχολογία. Είναι το δεύτερο σου σπίτι.
Όμως την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση μας, προσπαθούμε πρώτα και πάνω απ' όλα να την κατακτήσουμε στην καθημερινότητα μας, στους χωρους όπου κινούμαστε, με τη συναναστροφή και τα αποτελέσματα των πράξεων μας. Εκει αποσπούμε την αναγνώριση η οποία είναι η αληθινή ιδέα μας για εμάς.
Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο έχει περάσει. Μέχρι και βόλτα με σκάφος πήγαμε παραλιακά. Επισκέψεις σε ωραία μέρη (ύπαιθρος, μνημεία, θάλασσα σε απόκρημνες στεριές) που η καθημερινότητα, μας τους έχει στερήσει. Βαρεθήκαμε τις φώτο και τα βίντεο.
Δεν μου έλειψαν τα κλαμπ και τα καφε αυτές τις μέρες.
Άξέχαστη και η γιορτή την Παρασκευής.
πολυ φαντασια εχεις παντως δε μπορω οτι εχω αλλαξει σε κατι ο ιδιος ακριβως ειμαι...Quote:
Αλέξανδρε το φόρουμ έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.
μονιμως κανω 100 πραγματα ταυτοχρονα αν θες να ξερεις απλα εχω ανεση κ τα κανω ολα ανετα ετσι δε φανταζετε καπιος οτι ειναι πολα μαζι